Irpolitic شروع به كار كرد.

سلام دوستان
سايت Irpolitic شروع به كار كرد.خوشحال مي شوم براي بالا بردن فرهنگ پارسي از سايت ما ديدن كنيد.
مرسي
Jack :D

saman_sweden

Active Member
سايت خوبيه
قول ميدم با نوشته هاي من خيلي پر بار خواهد بود تا اونجايي كه بتونم مقالات نوشتجات و اسناد برايتان تهيه مي كنم عضو هم شدم

iRWEBDES

Active Member
saman_sweden گفت:
سايت خوبيه
قول ميدم با نوشته هاي من خيلي پر بار خواهد بود تا اونجايي كه بتونم مقالات نوشتجات و اسناد برايتان تهيه مي كنم عضو هم شدم
سايت خوبي هست اميدوارم موفق باشيد
من هم عضو شدم !

مهرداد كوهي

saman_sweden گفت:
سايت خوبيه
مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته ها :) ولي عزيز اين مشكل اسلام نيست بلكه اين مشكل بعضي از ماها مي باشد كه اجازه ميديم به بعضي از اين ديونه ها بيان و بشن رهبر يك كشور اونم ايران 8O .ايراني كه در زمان خودش مصر و بابيلون و .......... خيلي از كشور ها رو همزمان در سلطه خود داشته بوده :cry: .
عزيز اگه ميتوني نه شما بلكه همه ما بايد بيشتر ريشه يابي كنيم ،تا در مورد اين مسال صحبت كنيم. :lol:
مرسي از تو و دوستان ديگر

saman_sweden

Active Member
jacksixteen1987 گفت:
saman_sweden گفت:
سايت خوبيه
مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته ها :) ولي عزيز اين مشكل اسلام نيست بلكه اين مشكل بعضي از ماها مي باشد كه اجازه ميديم به بعضي از اين ديونه ها بيان و بشن رهبر يك كشور اونم ايران 8O .ايراني كه در زمان خودش مصر و بابيلون و .......... خيلي از كشور ها رو همزمان در سلطه خود داشته بوده :cry: .
عزيز اگه ميتوني نه شما بلكه همه ما بايد بيشتر ريشه يابي كنيم ،تا در مورد اين مسال صحبت كنيم. :lol:
مرسي از تو و دوستان ديگر

من جيز خاصي ننوشته ام فقط يه مقدار از كتاب توضيح المسايل حضرت آيت الله خميني رهبر كبير انقلاب جمهوري اسلامي ايران نوشته ام
فكر كردم براي مسلمانان ايراني جالب باشه بدانند مرجع تقليد جهانيان مسلمان واقعا قلمي بسيار شيوا و روان داشت
البته هنوز فرصت نكرده ام ديوان اشعار حضرت آيت الله را بخوانم اونم موضوعات حالبي داره

اميدوارم اينجا مطالب خلاف ننوشته ام اما اگر دوستان بيشتر تمايل نوشته هاي من دارند ميتوانند تا سايت بالا رفته و مطالب را اونجا بخونند البته اميدوارم سايت بزودي بلوكه نشود و بتونيد استفاده كنيد البته سعي دارم مطالب طوري بنگارم تاموجب بلوكه شدن سايت نشود
البته مقالات آينده بيشتر در رابطه با كوروش و ايران خواهد بود چرا كه بعد از حمله اسلام به ايران ناگفته ها بسيار داريم كه بايد بررسي شود
شاد باشيد

jacksixteen1987 گفت:
مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته ها :)

توهين به مسائل فقهى مسلمانان ـ جداى از كارهاى سياسى خمينى

jacksixteen1987 گفت:
ولي عزيز اين مشكل اسلام نيست بلكه اين مشكل بعضي از ماها مي باشد كه اجازه ميديم به بعضي از اين ديونه ها بيان و بشن رهبر يك كشور اونم ايران 8O .ايراني كه در زمان خودش مصر و بابيلون و .......... خيلي از كشور ها رو همزمان در سلطه خود داشته بوده :cry: .
عزيز اگه ميتوني نه شما بلكه همه ما بايد بيشتر ريشه يابي كنيم ،تا در مورد اين مسال صحبت كنيم.

دوست عزيز ايشان اصلا مسلمان نيستند، و ايشان هميشه مي خواهند به تحميل اسلام از طرف اعراب به ايرانيان اشاره كنند، يعني هفتاد مليون در حال حاضر هيچ اعتقادى به اسلام ندارند

saman_sweden گفت:
من جيز خاصي ننوشته ام فقط يه مقدار از كتاب توضيح المسايل حضرت آيت الله خميني رهبر كبير انقلاب جمهوري اسلامي ايران نوشته ام
فكر كردم براي مسلمانان ايراني جالب باشه بدانند مرجع تقليد جهانيان مسلمان واقعا قلمي بسيار شيوا و روان داشت
البته هنوز فرصت نكرده ام ديوان اشعار حضرت آيت الله را بخوانم اونم موضوعات حالبي داره

توهين به مسائل فقهى مسلمانان ـ جداى از كارهاى سياسى خمينى

اگر ما چيزى خلاف عقايد و باورها و اعتقادات ديگرى بنويسيم، و يا اينكه بهتر بگويم اگر كسى از اعضاى اين انجمن حتى در مسائل كامپيوتر و گرافيك هم يك لحظه نظر خود را خوب نرساند اينجاست كه جمله ى معروف زير ظاهر خواهد شد

[align=center:38bdaa93d6]اينجا قفل شد[/align:38bdaa93d6]

البته شايد بگوييد كه بعضى از اين كلامها را خود آقا سامان اينجا مستقيما ننوشته و در سايت مذكور نوشته اما مثل اوقاتى كه هر كاربر مجيد آنلاين فقط يك كم از موضوع خود در مورد گرافيك و كامپيوتر تخطى كند ايشان جمله معروف (اينجا قفل شد) را با دستان مباركشان تايپ مي كنند اينجا هم بايد اين كار را اتخاذ مي كردند

آقاى مجيد علوى زاده لطفا به فكر مدير انجمن خود و مسايل انحرافي مطرح شده در اين انجمن و كسب گناه عوض ثواب، از راه انداختن اين انجمن و دم و دستگاه باشيد.
:evil:

saman_sweden

Active Member
دوست عزيز من به قوانين اين انجمن احترام گذاشته ام و موضوع خلاف قوانيم هم ننوشته ام آنچه هست پاسخ يكي از دوستان را داده ام درضمن نوشتار من در انجمن هاي ديگر فكر نكنم به اين انجمن ربطي داشته باشه
من در يه سايت ديگر يه مقدار از واقعيت ها نوشته ام كه بدبختانه يا خوشبختانه اون واقعيت ها اونقدر در نظر خواننده خنده آور است كه همه از خواندن آنها روده برمي شوند و اين را ادامه خواهم داد
در ضمن نوشتجات من در ساندي تايمز لوسنجلس تايمز تو دي و آفتون بلادت طرفدار داره و هميشه نامه ها وايميلهاي تشكر آميز هست كه دريافت مي دارم
شما هم اگر دوست داريد مي توانيد اون روزنامه ها را بخونيد
ماهي يكبار دوهفته يك بار بسته به اخبار ايران مقاله بيرون ميدهم در ضمن اون سايت بالا فقط نيست هر سايتي كه قوانينش اجازه بده شركت مي كنم و مطالبم را مي نويسم
كسي نمي تونه قلمها را بشكنه شما هم اگر مطالب داري كه بتواني مناطره كني خوشحال ميشوم اما نه در اين انجمن.
و تا زماني هم كه تايپكي در ضد قوانين انجمن نباشه كسي اونو قفل نمي كند
اميدوارم يهوه مقدس يار تان باشد چرا كه خداوند مهربان است
هرروزتان نوروز و عيدتان پيروز
شاد باشيد

بله آقا سامان خداوند مهربان است.
بشر با داشتن اينگونه اشتراكات فطرى كه لطافت جان اوست چرا اينگونه دست بر قلب اعتقادات قشر عظيمى از اين كره خاكى بگذارد.
بله ما هم كيش نيستيم اما نه اين است كه قبل از اينكه گرفتار آيينى شويم، بشريم، و به قولى از بد حادثه اينجاييم. الآن دارم (ميرن آدما رو گوش مى دم) :(
و اين را بدانيد كه هر كس دين خود را حق مى داند.
من كارى به سياست ندارم و خودم دل خوشى از سردمداران ندارم، سردمدارانى‌كه دين اسلام را آنگونه كه تا بحال خواسته اند جلوه داده اند، اما مشكلات سياسى و اقتصادى ايران را به دين رسمى آن يعنى اسلام ربط ندهيم و گردانندگان فعلا اينطورى عمل مى كنند.
در ضمن من دوست ندارم حتى يك نفر هم از نوشته هايم ناراحت شود.
موفق باشيد و عيدتان سعيد

لطفا دوستان تاپيك را جهت بسط مسأله بالا نياورند

سلام دوستان
من ادمين Irpolitic هستم و در انجمن سايت اجازه دادم كه دوستان بياند و نظرات خود را بدهند.يكي از اون موضوعات هم "مشكلات اسلام" هست.من به شخصا فك ميكنم هر كسي بايد بياد و نظرات شخصي خودش رو اونجا بده تا مشكلات اصلي رفع بشه و به خاطر همين من از سامان عزيز شخصا تشكر ميكنم كه اين كا رو كرد.و اما اون دوست ديگمون
عزيز ، سامان در سايت حتي اگر هم چيزايي كه نوشته بود به موضوع اصلي ما ربطي نداشت ولي واقعيت رو نوشته بود و اون صحبت ها از خميني زده شده.ولي حالا اينجوري بگم كه شما اسلامي ها ،هميشه سعي دارين با سانسور كردن واقعيت ها ، چيزي رو بهتر كنيد.اما هيچ موقع با اين روش در هيچ جاي جهان به جايي نميرسيم.
مثلا يك نفر مياد به به هر عنواني كه حالا شده ميگه من از اسلام نفرت دارم به خاطر اينكه از موقعي كه مسلمون ها اومدن ايران ، ايران رو خراب كردن.بعدش من نوعي ميام ميگم نه ،اين اشتباهه و مشكل ما هستيم به خاطره اينكه .......................
اينجا من طرف رو قانع كردم كه كار اشتباه بوده و به اين وسيله اشتباهي رفع شده و همين طور كه گفتم شما تند رو ها و بعضي ها دوست داريد اصلا بگرديد ببينيد كي داره اين كار رو انجام ميده ،بعدش اين صحبت ها رو قطع كنه.نمونه بارزش اخرين بار كه زنان ايراني در ميدان جمع شده بودن و با ارامش كامل داشتن به عنوان مثال تظاهرات مي كردن با اومدن افرادي به عنوان بسيجي همه كار رو بهم زدن و اصلا نپرسيدن براي چي اينجا شما جمع شديد.آيا مشكلي دارين آيا.................
خلا صه دوست عزيز هميشه با زور و ........ سانسور مردم ، حالا هر حرفي كه دارن نميشه به جايي رسيد ، همونطور كه جمهوري اسلامي به جايي نرسيده و همينطور با گذشت زمان طرفدارانش رو از دست ميده.
در انتخابات مجلس 7 بگيم كه حالا 60٪ راي دادن يعني اينكه 40٪ مردم با حكومت مخالفن در صورته اينكه در اوايل انقلاب 98٪ بودن.
دوست عزيز من شما رو مخاطب اصلي نگرفتم و كلي گفتم و منضورمم اين نبود كه شما بسيجي يا حالا تندرو يا ........... هستي.
اميدوارم دوستان طرف + نوشته هام رو بگيرن و ببخشين اگه غلط املايي دارم. :oops:
مرسي
Jack :)

W3Village.com گفت:
من كارى به سياست ندارم و خودم دل خوشى از سردمداران ندارم، سردمدارانى‌كه دين اسلام را آنگونه كه تا بحال خواسته اند جلوه داده اند، اما مشكلات سياسى و اقتصادى ايران را به دين رسمى آن يعنى اسلام ربط ندهيم و گردانندگان فعلا اينطورى عمل مى كنند.
در ضمن من دوست ندارم حتى يك نفر هم از نوشته هايم ناراحت شود.
موفق باشيد و عيدتان سعيد

jacksixteen1987 عزيز خوشبختانه من جزو هيچ گروهى نيستم، ولى اين را بدانيد كه دين اسلام هيچ نقصى ندارد و نظام حاكم هيچ ربطى به اسلام ندارد، از خوش برخوردى شما تشكر مى كنم و هيچ گاه اديان را به تمسخر نگيريم.

لطفا يكى از مديران اينجا را قفل كند

saman_sweden

Active Member
W3Village.com گفت:
W3Village.com گفت:
من ....

jacksixteen1987 عزيز ...

لطفا يكى از مديران اينجا را قفل كند
دوست عزيز
چرا از واقعيتها هميشه فرار مي كنبد و اين دومين بار هست كه دستور مي دهيد يكي از مديران اينجا راقفل كند براي اينكه بدينوسيله اين سايتي كه تبليغ شده بمرور فراموش بشه تاديگر كاربران از وجود چنين سايتي بي اطلاع باشند

اين شما نيستيد كه تصميم مي گيريد اين تايپك قفل بشود يانه تا زماني كه تايپك طبق قوانين انجمن نوشته شود كماكان باز خواهد بود و من شخصا خودم نظارت كامل به اين تايپك دارم كه صورت خلاف قوانبن انجمن آن را اصلاح كنم تا مانع بسته شدن تايپك باشيم
بدين وسيله به تمام دوستان اعلام ميدارم كه سعي نكنند اين تايپك از قوانين انجمن منحرف شود من همه را تصحيح خواهم كرد

عيد برهمگي مبارك

نه نه آقا سامان، اصلا نظرم بسته شدن اين تاپيك به اين خاطر نيست، بلكه بخاطر آن دو نوشته اى كه من و شما نوشتيم، گفتم تاپيك اينطورى كنترل شود كه ديگر كسى اين موضوع را كش ندهد، يعني در واقع مى ترسيدم كسى چيزى بنويسه و من مقصر قلمداد بشم.

ولى باز هم مى گم چشم هر چى شما بگين

من كه دشمنى خاصى با اون سايت ندارم و باور مى كنيد اصلا محتوياتش را نخوانده ام

باور مى كنيد كه من اين اولين انجمنى هست كه مى بينم اينقدر مديران بد اخلاقى دارد، چند ساليست كه در انجمنهاى غير فارسى مى نوشتم در صلح و صفا (اميدوارم كه دسترسى من قطع نشه) :wink:

در ضمن اين نوشته ى من هم اين موضوع رو بالا اورد

saman_sweden

Active Member
W3Village.com گفت:
نه نه آقا سامان،.....

باور مى كنيد كه من اين اولين انجمنى هست كه مى بينم اينقدر مديران بد اخلاقى دارد، ....

ممنون از اين لطف بي دريغ شما
راستش لقمان را گفتند ادب از كي آموخته اي گفت از بي ادبان

باز هم سانسور.....!!!!!!!!!

W3Village.com گفت:
نه نه آقا سامان، اصلا نظرم بسته شدن اين تاپيك به اين خاطر نيست، بلكه بخاطر آن دو نوشته اى كه من و شما نوشتيم، گفتم تاپيك اينطورى كنترل شود كه ديگر كسى اين موضوع را كش ندهد، يعني در واقع مى ترسيدم كسى چيزى بنويسه و من مقصر قلمداد بشم.

ولى باز هم مى گم چشم هر چى شما بگين
دوست عزيز منم منضورم به همين صحبت شما بود كه نوشته بودين اين سايت قفل شد يا لطفا اين سايت رو قفل كنيد

W3Village.com گفت:
گفتم تاپيك اينطورى كنترل شود كه ديگر كسى اين موضوع را كش ندهد، يعني در واقع مى ترسيدم كسى چيزى بنويسه و من مقصر قلمداد بشم.
عزيز مگه ادم كشتي يا كاري كردي ،اتفاقا من خوشحالم كه شما هم نظرتون رو بيان كردي و اين نوشته بايد بمونه تا تمام ما ايراني ها بالاخره بفهميم كه بايد با حرف زدن مشكل لمون رو حل كنيم.اين يك مثال كوچك براي تمام ماست چون ما در حال حاضر مشكلمون اين هست كه نميتونيم درست انتقاد يا حرف بزنيم.
خيلي خوشحال مي شوم اگه بينندگان عبرت بگيرن از اين نوشته ها.

MrMohi

Active Member
saman_sweden گفت:
در ضمن نوشتجات من در ساندي تايمز لوسنجلس تايمز تو دي و آفتون بلادت طرفدار داره و هميشه نامه ها وايميلهاي تشكر آميز هست كه دريافت مي دارم
ماهي يكبار دوهفته يك بار بسته به اخبار ايران مقاله بيرون ميدهم در ضمن اون سايت بالا فقط نيست هر سايتي كه قوانينش اجازه بده شركت مي كنم و مطالبم را مي نويسم ...
شاد باشيد
دوست عزیز نوشته های شما در ایران پولیتیک که نوشته های مزدک و لامذهب و
شاهد یهوه و ... در تالارهای گفتمان است!!!؟
:?: :!:

saman_sweden

Active Member
MrMohi گفت:
saman_sweden گفت:
ماهي يكبار دوهفته يك بار بسته به اخبار ايران مقاله بيرون ميدهم در ضمن اون سايت بالا فقط نيست هر سايتي كه قوانينش اجازه بده شركت مي كنم و مطالبم را مي نويسم ...
شاد باشيد
دوست عزیز نوشته های شما در ایران پولیتیک که نوشته های مزدک و لامذهب و
شاهد یهوه و ... در تالارهای گفتمان است!!!؟
:?: :!:
حرف شما كاملا درسته اگراون مطالب را خونديد
در زير اونا نوشته شده نقل از سايت گفتمان

سلام دوستان
سايت Irpolitic دوباره شروع به كار كرد.يك مشكلي پيش امده بود و من فراموش كرده بودم Backup جديد رو بگيرم.براي همون كليه نوشته ها پاك شد :( .

ولي لطفا هر چه زود تر عضو شين كه اين بار با داشتن Admin جديد در كارها موفق باشيم و سايت رو زود به حالت روز در بياريم.
مرسي
Jack :D

MrMohi

Active Member
دوست عزیز این سایت شما اساسی مشکل داره . من در این سایت عضو شده بودم . آی دی من هم هنوز در این سایت هست اما پسورد رو قبول نمیکنه . لطفا این مشکل رو حل کنید

محمد جان:
نه سايت دوباره از اول درست شده و تمام عضويت ها از بين رفتن.شما بايد دوباره عضو شين.

جدیدترین ارسال ها

بالا