سايت خوبي هست اميدوارم موفق باشيدsaman_sweden گفت:سايت خوبيه
قول ميدم با نوشته هاي من خيلي پر بار خواهد بود تا اونجايي كه بتونم مقالات نوشتجات و اسناد برايتان تهيه مي كنم عضو هم شدم
مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته هاsaman_sweden گفت:سايت خوبيه
قول ميدم با نوشته هاي من خيلي پر بار خواهد بود تا اونجايي كه بتونم مقالات نوشتجات و اسناد برايتان تهيه مي كنم عضو هم شدم
jacksixteen1987 گفت:مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته هاsaman_sweden گفت:سايت خوبيه
قول ميدم با نوشته هاي من خيلي پر بار خواهد بود تا اونجايي كه بتونم مقالات نوشتجات و اسناد برايتان تهيه مي كنم عضو هم شدمولي عزيز اين مشكل اسلام نيست بلكه اين مشكل بعضي از ماها مي باشد كه اجازه ميديم به بعضي از اين ديونه ها بيان و بشن رهبر يك كشور اونم ايران 8O .ايراني كه در زمان خودش مصر و بابيلون و .......... خيلي از كشور ها رو همزمان در سلطه خود داشته بوده
.
عزيز اگه ميتوني نه شما بلكه همه ما بايد بيشتر ريشه يابي كنيم ،تا در مورد اين مسال صحبت كنيم.![]()
مرسي از تو و دوستان ديگر
jacksixteen1987 گفت:مرسي سامان جان به خاطر تلاشت در سايت Irpolitic.عزيز ولي اگه ممكنه به مسال فرعي كمتر بپر داز ،مثلا يكي از نوشته هات در سايت اين بود كه خميني در مورد بول و اين مسال چي نوشته ،خلاصه داشتم يك ساعت مي خنديدم از اون نوشته ها![]()
jacksixteen1987 گفت:ولي عزيز اين مشكل اسلام نيست بلكه اين مشكل بعضي از ماها مي باشد كه اجازه ميديم به بعضي از اين ديونه ها بيان و بشن رهبر يك كشور اونم ايران 8O .ايراني كه در زمان خودش مصر و بابيلون و .......... خيلي از كشور ها رو همزمان در سلطه خود داشته بوده.
عزيز اگه ميتوني نه شما بلكه همه ما بايد بيشتر ريشه يابي كنيم ،تا در مورد اين مسال صحبت كنيم.
saman_sweden گفت:من جيز خاصي ننوشته ام فقط يه مقدار از كتاب توضيح المسايل حضرت آيت الله خميني رهبر كبير انقلاب جمهوري اسلامي ايران نوشته ام
فكر كردم براي مسلمانان ايراني جالب باشه بدانند مرجع تقليد جهانيان مسلمان واقعا قلمي بسيار شيوا و روان داشت
البته هنوز فرصت نكرده ام ديوان اشعار حضرت آيت الله را بخوانم اونم موضوعات حالبي داره
W3Village.com گفت:من كارى به سياست ندارم و خودم دل خوشى از سردمداران ندارم، سردمدارانىكه دين اسلام را آنگونه كه تا بحال خواسته اند جلوه داده اند، اما مشكلات سياسى و اقتصادى ايران را به دين رسمى آن يعنى اسلام ربط ندهيم و گردانندگان فعلا اينطورى عمل مى كنند.
در ضمن من دوست ندارم حتى يك نفر هم از نوشته هايم ناراحت شود.
موفق باشيد و عيدتان سعيد
لطفا دوستان تاپيك را جهت بسط مسأله بالا نياورند
دوست عزيزW3Village.com گفت:W3Village.com گفت:من ....
لطفا دوستان تاپيك را جهت بسط مسأله بالا نياورند
jacksixteen1987 عزيز ...
لطفا يكى از مديران اينجا را قفل كند
W3Village.com گفت:نه نه آقا سامان،.....
باور مى كنيد كه من اين اولين انجمنى هست كه مى بينم اينقدر مديران بد اخلاقى دارد، ....
دوست عزيز منم منضورم به همين صحبت شما بود كه نوشته بودين اين سايت قفل شد يا لطفا اين سايت رو قفل كنيدW3Village.com گفت:نه نه آقا سامان، اصلا نظرم بسته شدن اين تاپيك به اين خاطر نيست، بلكه بخاطر آن دو نوشته اى كه من و شما نوشتيم، گفتم تاپيك اينطورى كنترل شود كه ديگر كسى اين موضوع را كش ندهد، يعني در واقع مى ترسيدم كسى چيزى بنويسه و من مقصر قلمداد بشم.
ولى باز هم مى گم چشم هر چى شما بگين
عزيز مگه ادم كشتي يا كاري كردي ،اتفاقا من خوشحالم كه شما هم نظرتون رو بيان كردي و اين نوشته بايد بمونه تا تمام ما ايراني ها بالاخره بفهميم كه بايد با حرف زدن مشكل لمون رو حل كنيم.اين يك مثال كوچك براي تمام ماست چون ما در حال حاضر مشكلمون اين هست كه نميتونيم درست انتقاد يا حرف بزنيم.W3Village.com گفت:گفتم تاپيك اينطورى كنترل شود كه ديگر كسى اين موضوع را كش ندهد، يعني در واقع مى ترسيدم كسى چيزى بنويسه و من مقصر قلمداد بشم.
دوست عزیز نوشته های شما در ایران پولیتیک که نوشته های مزدک و لامذهب وsaman_sweden گفت:در ضمن نوشتجات من در ساندي تايمز لوسنجلس تايمز تو دي و آفتون بلادت طرفدار داره و هميشه نامه ها وايميلهاي تشكر آميز هست كه دريافت مي دارم
شما هم اگر دوست داريد مي توانيد اون روزنامه ها را بخونيد
ماهي يكبار دوهفته يك بار بسته به اخبار ايران مقاله بيرون ميدهم در ضمن اون سايت بالا فقط نيست هر سايتي كه قوانينش اجازه بده شركت مي كنم و مطالبم را مي نويسم ...
اميدوارم يهوه مقدس يار تان باشد چرا كه خداوند مهربان است
هرروزتان نوروز و عيدتان پيروز
شاد باشيد
حرف شما كاملا درسته اگراون مطالب را خونديدMrMohi گفت:دوست عزیز نوشته های شما در ایران پولیتیک که نوشته های مزدک و لامذهب وsaman_sweden گفت:در ضمن نوشتجات من در ساندي تايمز لوسنجلس تايمز تو دي و آفتون بلادت طرفدار داره و هميشه نامه ها وايميلهاي تشكر آميز هست كه دريافت مي دارم
شما هم اگر دوست داريد مي توانيد اون روزنامه ها را بخونيد
ماهي يكبار دوهفته يك بار بسته به اخبار ايران مقاله بيرون ميدهم در ضمن اون سايت بالا فقط نيست هر سايتي كه قوانينش اجازه بده شركت مي كنم و مطالبم را مي نويسم ...
اميدوارم يهوه مقدس يار تان باشد چرا كه خداوند مهربان است
هرروزتان نوروز و عيدتان پيروز
شاد باشيد
شاهد یهوه و ... در تالارهای گفتمان است!!!؟
:!: