iray در 3ds max 2015

darklight

کاربر فعال
سلام دوستان
امروز مکس 2015 رو نصب کردم و اونم فقط برای تست iRay و خوب برای همین هم رفتم و متریال های iRay رو دانلود کردم و نصب کردم و یک صحنه خیلی ساده درست کردم و یک نور و دوربین و سه تا آبجکت و سه تا متریال پیشفرض و تنظیم رندر روی معماری و 500 pass و روشن کردن کاستیک و زدن دکمه رندر و (به قول خارجی ها) TADAAAA!!!
به قدری سریع بود که من کاملا متعجب شدم. این رندر دو دقیقه و ۱۲ ثانیه طول کشیده. من با کورونا خواستم کار مشابهی انجام بدم و نتیجه در مقایسه با این نا امید کننده بود. واقعا از پیشرفت Nvidia iRay شگفت زده شدم. خصوصا در مورد متریال فوق العادش. البته هنوز کاستی های عجیبی داره مثلا توی توضیحات متریالش نوشته بود که آنیسوتروپیش درست کار نمی کنه و لبه های گرد اصلا کار نمی کنه و اگر از بیت مپ RGB توی اسلات بامپ استفاده کنید درست کار نمی کنه و باید مپ رو به صورت greyscale ذخیره کنید.
البته کمبود هاش هم زیاده ولی به نظرم در همین حد هم شگفت انگیز بود. فکر کنم از این به بعد بیشتر باهاش ور برم.
متریالها: فلز استیل گالوانیزه به کف، کارپینت به مکعب و الماس به منشور.
نور هم یک پارامتریک تارگت هست.
همه تنظیمات متریالها و نور به صورت پیشفرض هست و من هیچ چیزی رو تنظیم نکردم. حتی uvw رو هم ست نکردم.
راستی مشخصات سیستم:intel Core i7 3930k @ default speed
32GB ram DDR3
Nvidia Geforce GTX Titan 6GB

در ضمن یه خبر جالب هم دارم. vray 3.00.07 برای مکس 2015 کرک شده که البته کرکش مثل اینکه مشکلاتی داره و مثلا توی حالت پروگرسیو خیلی خوب کار نمی کنه.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    112.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

rezazarasvand

کاربر فعال
یعنی میگی سرعتش بیشتر شده؟! خوب حداقل قبل از اینکه 2015 رو نصب کنی روی ورژن قبلی هم تست می گرفتی که مقایسه کنیم!

IIIXI

Member
شما احیانا کار گرافیکتو اخیرا عوض نکردی؟
چون زمان رندر با نسخه 2014 تغییر چندانی نکرده

darklight

کاربر فعال
بله درست می فرمایید چون من درست منظورم رو بیان نکردم. البته که من این کار رو توی مکس ۲۰۱۴ هم کردم.
این رندری هست که با مکس 2014 گرفتم از همین صحنه (و خوب ورژن متریالش هم مربوط به متریال یک سال پیشه و هنوز متریالش رو آپدیت نکردم)

این دو رندر رو دانلود کنید و کنار هم مقایسه کنید. از نظر زمانی این رندر 4 ثانیه بیشتر طول کشید ولی کیفیت خیلی فرق کرده.

ولی از این حرف ها گذشته اصل مقایسه من در اصل با کرونا بود که صحنه مشابهی رو خواستم توش در بیارم و تفریبا پیر شدم سرش. با وی ری هم که خودتون دردسر های کاستیک و دیسپرشن رو خیلی بهتر از من می دونید. خصوصا اینکه بخوایم متریال های چند لایه استفاده کنیم.

اما در کل دارم به این iRay امیدوار می شم خصوصا اینکه کم کم داره نقطه ضعف هاش رو می پوشونه.

پیوست ها

• 1-1.jpg
    1-1.jpg
    116.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

rezazarasvand

کاربر فعال
پس بیا یه کار بکن! فایلشو بگذار ما هم تست کنیم روی کرونا یا موتور های دیکه . رندر ها رو با هم مقایسه کنیم.:rose:

darklight

کاربر فعال
اینم فایلش.
با iray و مکس 2014 ذخیره شده. متریالش هم متریال خود iray هست.
اتفاقا برای تست سیستم ها هم بد نیست.

پیوست ها

• test.rar
    43 کیلوبایت · بازدیدها: 6

darklight

کاربر فعال

پیوست ها

• test.rar
    44.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا