Internet Optimizer ؟؟؟؟

pirooz

Member
سلام به همگي

كي مي‏دونه اين جريان internet-optimizer چيه؟

مدتي است يه برنامه به اين نام روي دستگاه من نصب شده.

در اينترنت، هر صفحه‏اي رو كه مي‏خوام بيارم، اگه مدتي به طول بيانجامد، صفحه‏اي مربوط

به سايت اين برنامه لود مي‏شه.

چيز به‏خصوصي نداره ولي اعصاب منو خورد كرده.

اگه كسي از دوستان اطلاعاتي داشته باشه ممنون مي‏شم كه طريقه حذف اين برنامه رو به

من ياد بده.

براي اطلاع بيشتر بايد بگم كه با برنامه سيستم مكانيك هم اين برنامه رو از استارت آپ ويندوز

پاك كردم ولي نمي‏دونم از كجا هي اين صفحه لود ميشه.

اين برنامه تقريباً مثل يك ويروس عمل مي‏كنه

خود به خود نصب شده و هر دفعه كه صفحه اينترنت رو ميارم، و لود اون صفحه طول بكشه،

عمل مي‏كنه.

با تشكر

behsa

Member
آقا يك Activex روي سيستم شما نصب شده. بايد يك فايلي هم روي سيستم شما باشه با كه اوش XXX هست. ( خيلي حال چيري هست ) يك ريزه طول بكشه تا وارد يك سايتي بشه سر و كلش پيدا ميشه. در ضمن همين internet-optimizer در قسمت ADD/Remove Program هم هست از اونجا هم بايد َUninstall كني بعد از استارت اپ ّهم برش داري و اون فايل را هم (XXX ) پاكش كني. در ضمن نورتون 2004 هم ميشناستش.

pirooz

Member
آقا جان خيلي معذرت مي‌خوام.

اما من يكي كه از جمله‌بندي حضرت عالي چيزي سر در نياوردم.

در ضمن من از اول گفتم كه اين برنامه رو آن اينستال هم كردم و با برنامه سيستم مكانيك

از توي ويندوز استارت آپ برداشته‌ام.

اما هنوز اين برنامه فعال است.

اگه مي‌شه راجع به اون اكتيو ايكس يك كم بيشتر توضيح بديد.

ممنون.

pirooz

Member
آهاي اهل العالم!

كسي پيدا نمي‌شه براي اين مشكل لعنتي يك راه حل پيدا كنه؟

mizsia

Member
جواب

سلام دوست عزيز! :wink:
مدتي بود كه من هم دچار اين مشكل شده بودم كه با چند تا كار ساده مشكلم به آساني حل شد براي رفع مشكل شما راه هاي زير رو پيشنهاد ميكنم كه با انجام همه ي اونها همه ي مشكلات شما حل خواهد شد:
1-ابتدا به قسمت add remove program واقع در كنترل پنل رفنه هركدام از برنامه هايي كه اين كلمات gator , pup up, n-case ,xxxtoolbar, internet optimizer در آن ميباشد ويا هر برنامه ي مشكوكي كه شما نصب نكرديد را از آنجا پاك كنيد(توجه داشته باشيد كه ممكن است همين برنامه ها با نام هاي ديگري در كامپيوتر شما باشد آنها را نيز پاك كنيد)
2-شما براي اطمينان از كامل پاك شدن برنامه ها بايد از برنامه ي ad-aware استفاده كنيد.
كار با اين برنامه بسيار راحت است كافي است در قسمت status دكمه ي next را فشرده و محل بررسي را انتخاب كنيد .(پيشنهاد ميكنم فايل زير را كه update این برنامه است را در داخل پوشه برنامه کپی کنید)
update file
3- برای بررسی بهتر می توانید از گزینه ی perform smart system scan استفاده كنيد!

pirooz

Member
آقا از جوابتون ممنونم.

مي‌رم كه امتحان كنم.

انشاء الله خبرش رو بهتون مي‌دم.

در ضمن از دست اين اپتيمايز، من هم شبيه اين لوگوي شما شده بودم.

pirooz

Member
جناب mizsia دست شما درد نكنه واقعا كه مشكل من رو حل كردي.

خدا عوض خير بهت بده.

اما بالاخره نفهميدم اين ويروس از كجا وارد دستگاه شده بود و بايد چه كار بكنم كه ديگه مبتلا نشم.

mizsia

Member
اين جور برنامه ها معمولاْ در سايت هاي هك و كرك و يا سايت هاي ديگر بدون اجازه ي كابر روي كامپيوترش نصب ميشه !
به عنوان مثال وقتي داري يه فايل كرك رو بارگذاري ميكني در قسمت statue bar ميبيني كه نوشته install the ***.cab اين فايل ميتواند هرنامي داشته باشد !
يا اينكه بعضي اوقات پيامي روي صفحه ظاهر ميشود به اين مضمون كه شما براي دريافت كرك بايد فايل *** را بارگذاري كنيد .
براي جلوگيري از اين بارگذلري هاي غير قانوني پيشنهاد ميكنم كه از برنامه هاي firwall همچون mcafee كه فايل هاي مورد استفاده در اينترنت را فيلتر ميكند و تمام كارها را زير نظر ميگيرد استفتده كنيد!
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا