Internet Download Manager 4.02 Full

Peyman-Pop

Active Member
این هم نسخه جدید این برنامه محبوب و قدرتمند .

اگر شما همچنان از برنامه Dap و یا برنامه های دیگه استفاده می‌کنید پیشنهاد می‌کنم حتما اونهارو کنار بذارید و از این برنامه که یکی‌ از بهترین برنامه های دانلود منیجر شناخته شده هستش استفاده کنید .

این لینک نسخه فول برنامه هست که کمتر جایی‌ اونرو می‌شه پیدا کرد پس هرچه سریع تر قبل از اینکه لینک از کار بیفته اونرو دریافت کنید .

شاد باشید .

دریافت برنامه :
کد:
http://www.internetdownloadmanager.com/commerce/3456729339581/idman402f.exe

جهت رجيستر كردن نرم افزار، رجوع كنيد به:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=156649#156649

Serials:

s/n: SHGGO-P4PFI-KFJRX-W65MM
s/n: SAXFL-3OMTM-XTHWC-O8R7M

پیمان

a Truth Seeking

Active Member
اين Internet Download Manager يا همون IDM يا به قولي بعضي هاي ديگه IDMan نرم افزار مديريت دريافت فايل عالي اي هست به دلايلي كه پيش از اين چندبار ديگه هم در همين انجمن در موردشون بحث شد.
ممنون پيمان جان من انقدر دنبال كرك نسخه 4.01 اين نرم افزار نرفتم كه نسخه 4.02 كامل اون در اومد.

iranexplorer.net

Active Member
a Truth Seeking گفت:
اين Internet Download Manager يا همون IDM يا به قولي بعضي هاي ديگه IDMan نرم افزار مديريت دريافت فايل عالي اي هست به دلايلي كه پيش از اين چندبار ديگه هم در همين انجمن در موردشون بحث شد.
ممنون پيمان جان من انقدر دنبال كرك نسخه 4.01 اين نرم افزار نرفتم كه نسخه 4.02 كامل اون در اومد.

خب چرا اعلام نكرديد؟ من داشتم 8)

lxl

Member
اين برنامه آي دي منيجر از لحاظ گرافيكي خيلي خوبه ! شايد اين يكي از دلايل برتر بودنشه . مثلا Getright خيلي زشته .

bagher2

Member
پیمان جان یه دنیاممنون!

خدمت بقیه دوستان هم عرض کنم که بنده تاکنون تمام نرم افزارهایی روکه گفتین وحتی بیشترازاوناروهم تست کردم ولی این برنامه ازهمشون بهترجواب داده وباخطوط ایران سازگاری کاملی داره!
درضمن مواظب فلش گت هم باشید!!!!کافیه با یه فایروال حرفه ای اونودنبال کنیداونوقت میفهمید که درموقع دانلود علاوه برلینک دانلود به کجا وصل میشه!!!
دقیقا وصل میشه به همون صاحبش!حالا چرا وبه چه دلیل خودتون پی قضیه روبگیرین دیگه هم هیچ توضیحی نمیدم چون اونوقت سرازهک درمیاریم که میدونم توی این سایت ممنوعه!!!!!!!!!!!!!

بهرحال موفق باشین

شاگردتون

باقر

iranexplorer.net

Active Member
دوستان بهتره از فايل رجيستري غيرفعال كننده ثبت نرم افزار، استفاده كنيد تا با مشكلي مواجه نشين و بتونيد هميشه از اين برنامه استفاده كنيد.

فايل پيوست را اجرا كنيد (نيازي به كرك يا سريال نخواهيد داشت)

Peyman-Pop

Active Member
hanswercom گفت:
اقا پيمان لطف كن و بگو چه فرقي با بقيه داره؟

یکی‌ از بزرگترین تفاوت های این برنامه با برنامه های مشابه از جمله Dap در صحت دانلود فایل هستش .

مخصوصا در ایران که زمان دانلود یک فایل حجیم چندین بار دیسکانکت میشید برنامه هایی‌ مثل DAP به علت ضعف برنامه نویسی‌ فایل شمارو خراب می‌کنن و شما اصلا متوجه این موضوع تا اتمام دانلود برنامه نمیشید . بعد از اینکه بطور مثال یک فایل 200 MB رو دانلود کردید و دیدی پیغام خراب بودن فایل رو به شما میده اونجا دیگه هیچ کاری از دست شما بر نمیاد.

اما این برنامه کاملا قدرتمند و دقیق فایل شمارو دریافت میکنه و حتی‌ با دیسکانکت شدن های مداوم فایل شما خراب نمی‌شه .

پیمان

Mandana

Active Member
ممنون پيمان منتاحالا با اين دپ مشكلي نداشتم ولي بعضي فايلها رو بعد از اينكه ديسكانكت بشم يكبار ديگه دانلود نمي كنه!

Peyman-Pop

Active Member
bagher2 گفت:
پیمان جان یه دنیاممنون!

خدمت بقیه دوستان هم عرض کنم که بنده تاکنون تمام نرم افزارهایی روکه گفتین وحتی بیشترازاوناروهم تست کردم ولی این برنامه ازهمشون بهترجواب داده وباخطوط ایران سازگاری کاملی داره!
درضمن مواظب فلش گت هم باشید!!!!کافیه با یه فایروال حرفه ای اونودنبال کنیداونوقت میفهمید که درموقع دانلود علاوه برلینک دانلود به کجا وصل میشه!!!
دقیقا وصل میشه به همون صاحبش!حالا چرا وبه چه دلیل خودتون پی قضیه روبگیرین دیگه هم هیچ توضیحی نمیدم چون اونوقت سرازهک درمیاریم که میدونم توی این سایت ممنوعه!!!!!!!!!!!!!

بهرحال موفق باشین

شاگردتون

باقر

خواهش می‌کنم باقر جان .

در مورد فلش گت بله زمان دریافت هر فایل این برنامه قبل از دریافت به سایت اصلی‌ برنامه متصل می‌شه و لینک فایل شمارو برای سایت ارسال میکنه تا در اختیار باقی‌ کاربران قرار بگیره .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ممنون پيمان منتاحالا با اين دپ مشكلي نداشتم ولي بعضي فايلها رو بعد از اينكه ديسكانكت بشم يكبار ديگه دانلود نمي كنه!

این فقط یکی‌ از صد ها مشکل این برنامست .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
این هم امکانات جدید اضافه شده در این نسخه :

Added a feature to customize toolbar look. It's possible to customize toolbar style, buttons order, and the size of toolbar buttons.
Designed new 3D buttons. The default toolbar appearance has changed. Those users, who got used to old style, may get back to Classic style in toolbar customization menu.
IDM has a choice to select from 4 different toolbar looks, download new toolbar skins from home site, or design new skins if you are familiar with graphics design basics.
Optimized download engine for several types of FTP/HTTP servers.
Version 4.02 includes all latest bug fixes

یکی‌ از تغییرات نمای برنامست كه گرافیک جذابتری پیدا کرده .

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا