بی بی کد Interior

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به همگی

چند روز پیش یه آشپزخونه دیدم تو یه کتابی خوشم اومدو گرفتم مدلش کردم بعدش با خودم گفتم بزار رو محیط هم کار کنم که شد این.

چون از دو طرف نور بود زیاد مشکل نبود البته از نظر من شما هم نظر تونو بدین حتما.

max2013----vray-----cs5-----Auto cad

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    121.5 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • 3.jpg
    3.jpg
    132.4 کیلوبایت · بازدیدها: 82
  • 4.jpg
    4.jpg
    132.4 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • 5.jpg
    5.jpg
    158.3 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • 1.jpg
    1.jpg
    133.9 کیلوبایت · بازدیدها: 117
آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
ممنون

چون فتوشاپ تو خونه نداشتم یه اسکرین شات گرفتم بردم تو پاینت ذخیره کردم شد این.(سایز هر عکس 6 مگ بود برا همین وقت آپ نداشتم این کار کردم شرمنده)

mhsh

Banned
کارت خوبه اما بهتر از این ها می تونه باشه با یکمی دقت بیشتر رو جزئیات
1. نور پردازیتو قویتر کن از منابع نوری بیشتری استفاده کن اگه می خوای کارت رئال تر بشه.
2. کنتراست رندر هات به شدت پایینه، به چندین طریق میشه این مساله رو درست کرد. بهترینش استفاده از تنظیمات دوربین درست و نور پردازی صحیح به همراه تنظیمات رندرینگ درسته.
3. روی تکسچرینگ کار زمانی نذاشتی.
4. صحنت خیلی خلوته بخصوص آشپزخونه
5. دوربینت camera correction نداره و توش پرسپکتیو هات بهم ریختست و تصویر به یک طرف انگار در حال ریختنه.
6. تلویزیونت خیلی رفلکت داره و آینه ای شده.
7. با عرض معذرت راجع به صحنه خارجیتم نظر ندم بهتره :)

موفق باشی زیاد
منتظر کارای بعدیتم هستیم

javadgonbadi

Well-Known Member
ممنون دوست گرامی :rose:

روی تکسچرینگ زمان زیادی گذاشتم شاید مشکل از تنظیمات رندرم باشه نمیدونم.

کدوم قسمت نور پردازی مشکل داره؟اگه بتونی یکم توضیح بدی یا یه نمونه نشون بدی ممنون میشم

صحنه رو خودم زیاد شلوغ کار نکردم چون شلوغ کردن صحنه بعضی اوقات نه تنها کار رو بهتر نشون نمیده بلکه کار رو بهم میریزه.بنظر من هر چی خونه خلوت تر باشه.دلواز تر و آرامش بخش تره.

منظورتون از بهم ریختگی تصویر و اینکه به یکطرف میکشه چیه؟

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام
آفرین خوب شده
فقط به نظرم کیفیت رندرو پایین گرفتی
من پست پروداکشنم خوب نیست ولی همینجوری یه خورده دستکاریش کردم
2edit.jpg

javadgonbadi

Well-Known Member
ممنون عالی شده

چطوری این کارا رو می کنین یه آموزشی چیزی بسازین بقیه هم استفاده کنن

عکس اولی رو که نگاه می کنم موندم چطوری این کارو کردی اون یه رنگ قهوه ایی کل صحنه رو گرفته حالا چطوری به سفید نزدیک شده!
منظور از کیفیت یعنی چی؟(سایز یا تنظیمات)
بازم ممنون
:rose:

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
توی صفحه قبل دیدم گفتی از پینت خروجی گرفتی و فوتوشاب نداشتی
همین کارو خراب کرده وموقع کار با فتوشاب دیدم چه بی کیفیته . اگه کیفیت داشت چی می شد
ببین به نظرم اگه قسمت تری دی و وی ری رو 50 درصد کار بگیریم قسمت پست پروداکشنم 50 درصده. هر چند زمان کمتری می بره
این کار واسه من 5 دقیقه طول کشید. تازه گفتم من پست پروداکشنم خوب نیست .
این همه زحمت می کشی و وقت می زاری تری دی می کنی ولی فوت کوزه گری رو انجام نمی دی .
خوب من تو فوتوشاب یه curve بهش دادم و بعد یه خورده با level دستکاری کردم . یه مقدار نویز تو صحنه بود با فیلتر surface blur نرمش کردم اگه تنظیمات global subdives multiplier رو بیشتر و noise thershold رو کمتر می کردی مثلا .005 نویز نداشتی . یه َauto color دادم اون رنگ قهوه ای می ره بعدشم با photo filter از منوی image و زیر مجموعه adjustment یه رنگ آبی کمرنک تو کل عکس تزریق کردم . یه مقدار دور ها رو بلور کردم و نکته جلب تر پنجرست که یه شدت نور واقعی بهش اضافه شده من این کارو با یه پلاگین که روی برنامه های adobe نصب می شه انجام دادم اسمش Magic Bullet looks هست فقط یه difusion دادم اینطوری شد بعدش یه pop دادم عکس شارپ تر شد .
ببین این سه خط توضیح چقدر کارو تغییر داده. دلم می خواد یه اموزش خوب واسه پست پرواکشن بسازم ولی این روزا حسش نیست. چون باید وقت بزارم و یه سری تحقیق انجام بدم. دارم روی مایا و مادباکس اینا کار می کنم. انشااله یه روزی این کا رومی کنم.

آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
عالی بود

همین ها رو که گفتی رو خودم رو این چند تا رندر دیگه انجام میدم ببینم چی میشه واقعا این قدر کارو تغییر داده معرکست.

ممنون
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا