بی بی کد interior

max vray

کاربر VIP
سلام دیدم خیلی وقت کار تو سایت نگذاشتم واسه همین این کار قدیمیم گذاشتم.امیدوارم خوشتون بیاد
3ds max/vray/ps

پیوست ها

• GHOLAMREZAI.jpg
    GHOLAMREZAI.jpg
    114.3 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • GHOLAMREZAI2.jpg
    GHOLAMREZAI2.jpg
    123.9 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • GHOLAMREZAI3.jpg
    GHOLAMREZAI3.jpg
    161.6 کیلوبایت · بازدیدها: 66

Hamed

Active Member
سلام
خوبی محمد جان؟؟؟خسته نباشی کارات عالیه محمد اما اصلا حوصله نداری فوتو فن هم خوب بلدی ولی وقت نمیزاری تو اورموشن کارت و دیدم اما حقیقتش این کار قد معلومات تو نیست کانسپت عالی نور پردازی خوبه کادر بندی خوب ولی متریال و رندر... نکه بد باشه بی حوصله زدی خیلی بهتر میتونی درش بیاری من جات بودم یه رندر باحال تر میزدم
نکته : اگر آبجکتی رو از آرچ مدل ها استفاده میکنی حتما رو متریالش کار کن همیشه متریالاشون خوب جواب نمیده محمد...

بی ادبی کردم نظر دادم
من از دیدن کارات خوشحال میشم همیشه محمد جان

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام حامد جان مرسی تو خوبی؟همیشه حرفات درسته.اره این یک کار بود برای یک شرکت زدم یک خونه کامل بود حدود 2 سال و نیم پیش و الان فقط پست پرو کردم.
اون موقع کار زیاد بود تند و تند میزدم الان که حجم کارام کمه یکم بیشتر رو متریال ها کار میکنم و این کارم دقیقا از اون کار قدیمی تند تنداست:green:
ممنون حامد جان.:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام قشنگه. منم با حامد موافقم و دیگر استادان معماری. :)مدل ها آمادس دیگه؟ من همین صندلی رو خیلی وقت پیش ساختم. تکسچر خوب نداشتم که رندرش بگیرم. تکسچر خوبی داری برام بزار مرسی :rose:

max vray

کاربر VIP
سلام قشنگه. منم با حامد موافقم و دیگر استادان معماری. :)مدل ها آمادس دیگه؟ من همین صندلی رو خیلی وقت پیش ساختم. تکسچر خوب نداشتم که رندرش بگیرم. تکسچر خوبی داری برام بزار مرسی :rose:
سلام مرسی.اره واسه کار بازار همشو اماده استفاده میکنم:).والله تکسچر خواصی ندادم .چی میخوای چجوری باشه؟
سلام
منم با نظر دوستان موافقم
افکت خوبی واسه نورها گذاشتی
محمد جان موفق باشی
سلام داوود جان مرسی.موفق باشی.

m.n1362

Member
کلا تو کار پستی داداشم..خیلی خوب شده یه کوچولو ایراد داره اما بازم خیلی خوبه

جدیدترین ارسال ها

بالا