سلام امیر جان.
امیر جان اول بهت تبریک میگم یکی از محدود بچه هایی هستی که توی زمینه معماری و اون هم توی Vray داری خوب پیش میری,آفرین
رندر تمیزی شده
من با نظر هر دوتا دوستمون موافقم هم MAXBAZ هم Reactor
ولی امیر جان من یه خورده کوچولو بابت یه حرفیت ازت میگرم,قبول تعداد زیادی دارن از مدل آماده استفاده کنن اما این حرف خوبی نیست,زمانی یک مکسور یه مکسور واقعی میشه که همهچیش مربوط به خودش باشه, الان که انقدر خوب توی زمینه معماری داری پیش میری یواش یواش بیا طرف ساختن مدل هات,اینطوری ارزش کارت 100 چندان میشه و اون موقع یه مکسور حرفه ایی به تمام معنی هستی.شما قدم اول که یه نورپردازی و یه رندر خوب برداشتی حالا قدم بعدیت رو هم برو که برداری.توی برداشتن قدم دومت که ساخت مدلت اصلا عجله نکن خیلی با صبر و حوصله خیلی زیاد کار کن مسیر سختیه ولی اگر تلاش کنی زود قلقش دستت میاد.
من یه خورده با نظرم دوستم مخالفم, رفلکسش LCD خوب از نظر من زیاد مشکلی نداره ولی میتونی یه خورده خیلی کم ماتش کنی.
الان LCD جدید شیشه هاشون تقریلا به همین اندازه رفلکس دارن.
خودمونیما زود ناراحت میشی ,انتقاد پذیر باش پسر خوب هرکسی یک نظری داره صرف نظر از خوب یا بد بودن نظر سعی کن انتقاد پذیر باشی.ببین همه ما کارامون رو میزاریم اینجا که ازمون انتقاد بشه و هرکسی از یک دیدی کارو میبینه پس همه دید هارو به پذیر.
در مورد سئوالت.
با نظر reactor موافق اما تنظیمات رندرت رو هم میتونی عوض کنی یعنی دقتآنالیز نورت رو هم میتونی بالا ببری .
منتظر کار های خوب بعدیت هستم.