interior rendering

amirv3d

Member
سلام دوستان یه رندر گرفتم لطفا نظر بدید
توی این رندن از مدلهای آماده استفاده کردم . موتور رندر هم وی ری هست . با مکس 2009 کار کردم . زمان رندر هم حدودا 45 دقیقه بوده است . راستی یه سوال دارم روی دستگیره پنجره یه تیکه سفید شده کسی میدونه چرا این اتفاق می افته ممنون میشم اگه کمکم کنید.
وایر.jpg

render.jpg

kamifa1986

Well-Known Member
همه چيز خيلي خوبه. فقط رفلكس صفحه lcd خيلي زياده. فكر كنم ماتش كني بهتر بشه.

اول از همه به شما پیشنهاد میکنم از مدل آماده استفاده نکنید!

باید بگم ارزش کار شما خـیلی میاد پایین چون در حقیقت شما هیچ کاری نکردید و فقط چند آبجکت جا به جا کردید...

اما بدور از این حرفها خـیلی قشنگه , امیدوارم ناراحت نشید !

من منتظر کارهای دیگه شما هستم.

امیدوارم موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

amirv3d

Member
تا اونجایی که یادم تعداد زیادی از بچه ها دارن از مدلهای آماده استفاده میکنن میدونی عیب بعضی از ما ایرانی ها چی این که وقتی یه کار حالا هر کاری و در هر زمینه ای از هر کسی میبینیم دوست داریم اولین کاری که میکنیم این باشه که ایراد ازش بگیریم برادر من من که نوشته بودم از مدلهای آماده استفاده کردم شما باز اومدی میگی که شمااز مدلهای آماده استفاده کردی هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که منظورت چی بعدش من یه سوال هم پرسیدم نمیدونم چرا کسی جواب سوال رونمیده بعضی ها فقط بفکر ایراد گرفتن هستن البته اینرو هم میدونم که اینجا جای سوال پرسیدن نیست و باید سوالمو جای دیگه مطرح کنم .

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام امیر جان

خوبی ؟

چرا ناراحت میشی عزیز ..؟

محمد جان (Maxbaz) منظوری نداشته...

ولی به نظرم حق با امیر هست

ببین محمد ...

چون شما مدل ساز گیم هستی دلیل بر این نیس که همه برای کاراشون بیان برای یه اتاق مدلسازی کنن و از آبجکت آماده استفاده نکنن

این دوستمون تا اینجا که پیش اومده هم خیلی کار بزرگی کرده

همین قدر که با متریال ها و نور ها و تنظیمات رندر بازی میکنه خیلی ارزش داره و حقیقتا با اینکه کار ساده ای هست ولی زیباست
اصلا بیشتر کارهای معماری داخلی برای اینکه از سرعت بیشتری برخوردار باشه از مدل های استفاده کار میشه

من خودم توی یه شرکتی بزرگ ساختمانی کار میکردم که همش از مدل های Arch استفاده میکردن و خیلی هم در آمد داشتن

به هر حال هر کسی را بهر کاری ساختن....

----------

در مورد سوالت هم باید راه های زیادی باشه

توی تصویر که میگه شما به دستگیره پنجره و خود پنجره یه متریال دادی.. اصلا فکر کنم Group باشن... نه؟

خوب اگه اینجوری باید از حالت گروه درش بیاری و متریالشون رو عوض کنی ...

اگه حوصله این کار رو نداری میتونی روی پنجره راست کلیک کنی و Vray properties رو بزنی و قسمت generate GI رو کم تر کنی ...

موفق باشین

amirv3d

Member
سلام مجدد
بابت صحبتهای که کردم ببخشید منظوری نداشتم . :rose:
از بابت راهنماییتون هم ممنونم .

milad_k

Member
سلام امیر جان.

امیر جان اول بهت تبریک میگم یکی از محدود بچه هایی هستی که توی زمینه معماری و اون هم توی Vray داری خوب پیش میری,آفرین
رندر تمیزی شده

من با نظر هر دوتا دوستمون موافقم هم MAXBAZ هم Reactor

ولی امیر جان من یه خورده کوچولو بابت یه حرفیت ازت میگرم,قبول تعداد زیادی دارن از مدل آماده استفاده کنن اما این حرف خوبی نیست,زمانی یک مکسور یه مکسور واقعی میشه که همهچیش مربوط به خودش باشه, الان که انقدر خوب توی زمینه معماری داری پیش میری یواش یواش بیا طرف ساختن مدل هات,اینطوری ارزش کارت 100 چندان میشه و اون موقع یه مکسور حرفه ایی به تمام معنی هستی.شما قدم اول که یه نورپردازی و یه رندر خوب برداشتی حالا قدم بعدیت رو هم برو که برداری.توی برداشتن قدم دومت که ساخت مدلت اصلا عجله نکن خیلی با صبر و حوصله خیلی زیاد کار کن مسیر سختیه ولی اگر تلاش کنی زود قلقش دستت میاد.

من یه خورده با نظرم دوستم مخالفم, رفلکسش LCD خوب از نظر من زیاد مشکلی نداره ولی میتونی یه خورده خیلی کم ماتش کنی.
الان LCD جدید شیشه هاشون تقریلا به همین اندازه رفلکس دارن.

خودمونیما زود ناراحت میشی ,انتقاد پذیر باش پسر خوب هرکسی یک نظری داره صرف نظر از خوب یا بد بودن نظر سعی کن انتقاد پذیر باشی.ببین همه ما کارامون رو میزاریم اینجا که ازمون انتقاد بشه و هرکسی از یک دیدی کارو میبینه پس همه دید هارو به پذیر.

در مورد سئوالت.
با نظر reactor موافق اما تنظیمات رندرت رو هم میتونی عوض کنی یعنی دقتآنالیز نورت رو هم میتونی بالا ببری .

منتظر کار های خوب بعدیت هستم.

دوست عزیز نمیدونم چرا اینقدر ناراحت شدی؟

من یک بار پستم رو بعد از ارسال ویرایش کردم و سعی کردم یک جوری باشه تا شما ناراحت نشی!

اما متاسفم!

amirv3d

Member
سلام
آقای max baz منو به خاطر صحبتهایی که کردم ببخش خیلی سطحی برخورد کردم امیدوارم از دستم دلگیر نباشی .

سلام
آقای max baz منو به خاطر صحبتهایی که کردم ببخش خیلی سطحی برخورد کردم امیدوارم از دستم دلگیر نباشی .
خواهش میکنم !

به شما حق میدم , از دوستان عزیزم هادی و میلاد هم کمال تشکر رو دارم.

همونطور که گفتم منتظر سایر کارهای شما در گالری هستم.:wink:

امیدوارم موفق باشید:rose:

AriA jOhAri

Active Member
آقا آبجکت آماده هم باشه

نورپردازی ش عالیه :green:

منتظر کارای بعدیت هستم !

جدیدترین ارسال ها

بالا