بی بی کد ...Interior render

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ورودتون رو خیر مقدم میگم.
کار خوبی شده.کانسپتی خوبه.
ترکیب بندی رنگی خیلی عالی شده.آفرین.
به لحاظ فنی
پارچه بد شده.پارچه اگه میخوای خوب بشه بهتره 2 لایه کار بشه.می تونی توی مکس بهش یه shell کم بدین بعد مش اسموس کنین.برای برطرف شدن چین هایی که marvlus به وجود میاره می تونین از relax استفاده بکنین
افکت beem effect بد شده. ببین باید رفرنس داشته باشه.مثلا نوری که از بیرون میاد.صرف توی پست پرو گذاشتن دردی رو دوا نمیکنه. بحث دیگه شناخت مقداری هست که وجود میاره.بهتره رفرنس زیاد ببینید تا چشمتون بشناسه
بحث دیگه معمولا بصورت spot نیست. اکثرا مسیر beem ها باید موازی باشه
سایه میز تلفن توسط خورشید حدود جنوب غربی درست شده ولی beem شما یه تارکت اسپات از شمال غربی هست.این تناقضات کار ضعیف میکنه
امیدوارم کارهای خوبتون رو اینجا شیر کنین.این طور که معلومه کارتون باید خیلی خوب باشه. توی کار بچه های دیگه هم نظر بدین مطمئنا نظرات شما تخصصی هست و می تونه سطح علمی رو تحت تاثیر مثبت بزاره
موفق باشید

Mehran coyote

Well-Known Member
من فقط از کانسپت و نورپردازی خوشم اومد که نور بازم جای بهتر شدن داره
عارف جان کارو خوب نقد کرد و حرفهای گفتنی در مورد پارچه، نور و.... رو زد دیگه تکرار نمیکنم

منتظر کارهای بعدیتون هستیم
یا علی

آخرین ویرایش:

hessam arch

New Member
ممنون عارف خان و ممنونم از نظرات دقیق و بجاتون
بله کاملن حق با شماس . الان که دقت میکنم به ضعفای کارم بی میبرم البته به خاطره اینکه برای بار اول بود که از این نوع ادیت استفاده میکنم بالطبع یه رضایت کوچیکی از کارم دارم دارم ولی میدونم ادیته ضعیفی شده :)
سعی میکنم از این به بعد کارای بیشتری تو فروم بزارم تا بهتر با نقاط ضعف کارام آشنا بشم .
بازم ممنون از راهنماییتون :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام ممنونم از ظرفیت خوب و انتقاد پذیری.مطمئنم فعالیت خوبی خواهید داشت و از هم کلی چیز یاد میگیریم.باز هم ورودتون رو خیر مقدم میگم

Meiti

Member
سلام کار خوبیه
پارکت اینجوری یه تیکه نباید باشه ، منظورم اینه به صورتعکس خیلی خوبی قرار دادی
افقی فقط جداشون کردی
بقیه نکات هم که دوستان و عارف عزیز گفتن

جدیدترین ارسال ها

بالا