بی بی کد interior design

madmaster_3d

Well-Known Member
مکس پین جان کار جالبی شده.
ولی استفاده از این دویار سفیده تو خونه عادیه؟ من رشتم این نیست میپرسم. چون تاحالا ندیدم
بعد این فرش گرده خوب نشده.
قفسه چوبیه هم uv دادی ولی یک جورایی خوب خودش رو نشون نمیده چوبش
متریال دویار هم بد نیست ولی میتونه بهتر هم بشه.
عکس دومی بالش سیاه ها خوبه ولی سفیده یک جوریه

عکس سومی هم متریال بالش و دوشک جای کار داره

البته مکس جان من رشتم این نیست ممکنه دارم روی سلیقه این ایراد ها رو میگیرم. ولی مهم خودتی که کارت درسته. :)

maxpin206

Well-Known Member
سلام
ممنونم که نظر دادین
قفسه انرپ نشده فقط یو وی شده
منظورتون از دویار چی؟

madmaster_3d

Well-Known Member
مکس جان یک سوالی. من دارم یک کاری میزنم. معماری نیست ولی نمای داخلی یک جایی هستش. بعد شما مثلا تو عکس 2 رو در نظر بگیر. بعد چه متراژی باید بزارم. مثلا عکس 2 کار خودت متراژ طول عرض ارتفاع چنده و دوربین رو روی چه لنزی گزاشتی؟ البته من از این بزرگتر می خوام. مرسی

maxpin206

Well-Known Member
مکس جان یک سوالی. من دارم یک کاری میزنم. معماری نیست ولی نمای داخلی یک جایی هستش. بعد شما مثلا تو عکس 2 رو در نظر بگیر. بعد چه متراژی باید بزارم. مثلا عکس 2 کار خودت متراژ طول عرض ارتفاع چنده و دوربین رو روی چه لنزی گزاشتی؟ البته من از این بزرگتر می خوام. مرسی

متراژ طول و عرض که بستگی به محیط کارت داره
تصویر 2 طول عرض 4*4 هستش ارتفاع هم معمولا 2.90 یا 3 می گیرن فاصله زمین تا پنجره هم 1 متر ...و طول عرض پنجره رو من 1.40*1.70 گرفتم
اون دیوار اجریه منظورت بود؟
در رابطه با دیوار ها
اجر فشاری رو برش میدی بعد مثل سنگ انتیک به دیوار می چسبونی و یک رنگ سفید هم میخوره

کار خوبی شده خسته نباشی
اگه کار بازاری هست همین کافیه ولی اگه برای تمرین و پیشرفت بیشتر زدی هنوز مونده :rose:
ممنونم
کار بازاریه ولی بیشتر جنبه تمرینی داشته

madmaster_3d

Well-Known Member
نه من فقط متراژ می خواستم بدونم. چون یک کاری دارم میزنم البته برای خودم. که داخلی هستش و به همین خاطر می خواستم بدونم چه سایزی بزارم. مرسی از جواب. من خودم با همون سایز دیفالت یک چیزی که در نظر داشتم رو بدست آوردم. البته نمی دونم درست انجام دادم یا نه
.راستی لنز دوربینت رو نگفتی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا