interior bed room

سلام این کار رو همین الان رندر گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد لطفا نظر بدین.این کار مدلهاش امادس ولی متریال و نور کار خودمه(فقط مبل و تخت اماده هست)
software
3dmax 2009 64 bit
vray sp2
render time
45 min

پیوست ها

• bed front.jpg
    bed front.jpg
    395.2 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • bed front day.jpg
    bed front day.jpg
    462.5 کیلوبایت · بازدیدها: 65

.:. soroosh .:.

Active Member
کار بسیار خوبی شده از نظر تکنیک نورپردازی و کیفیت رندر و ...
چند تا نکته هست که به نظرم بهتره رعایت بشه.
یکی اینکه سعی کنید یا زاویه دوربین به سمت پایین زیاد باشه یا اینکه کلا دوربین مستقیم به رو به رو باشه.
برای این کار الان شما سر دوربین را به سمت پائین متمایل کردید که این مورد باعث شده دیوار های رو به روی شما کاملا نسبت به کادر عمود نباشن.
نکته دوم اینکه لامپ داخل آباژور دیواری را فراموش کردید روشن کنید و فقط اثر نورش دیده میشه.
و اینکه کلا ببین زاویه بهتری برای رندر پیدا میکنی؟
الان این زاویه به نظر من بسته هست، چشم من فقط مرکز کار را میتونه روش تمرکز کنه و مرکز کار هم دیوار هست.
و در آخر هم فکر میکنم اون لوستر سقفی که روی تخت آویزون شده به نظرم بیاد کمی به سمت دوربین و مستقیم روی تخت نباشه. ( البته اگه لوستر برای شب تعبیه شده)
چون اونهایی که اون زیر دراز میکشن این نور مستقیم تو چشمشون میخوره.
موفق باشید .

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام. کار زیبایی شده. بیشتر روی جزئیاتش کار کن. مخصوصا روی تکسچرهات و متریال هات. مثلا متریال کفت به نظر من اصلا خوب نیست. متریال ها رو هم یه کمی کثیف تر کنی تا از این حالت مصنوعیش در باد کارت و رئال تر بشه. نکته هایی هم که سروش جان گفتن به حرفه ای تر شدن کارت خیلی کمک می کنه.
موفق باشی.

ممنون چه عجب اساتید افتخار دادن روی کار فیر و فقرا نظر بدن .سروش جان زاویه دوربین رو میخواستم همینجوری باشه چو اگه بالا تر میبردمش احساس میکردم بد میشه راجع به اباژور هم راست میگی یادم رفت درستش کنم.ممنون.

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
کار قشنگی شده
سمت چپی نورش بهتر شده
فقط یه چیزی که هست سمت راست کارت یکم سنگین شده عناصرش
ترکیب بندی کار قشنگ باشه کارو خیلی زیباتر میکنه
موفق باشی

منبع ایجاد کننده نورهای مهتابی در دو طرف تخت موقع روز اصلا در نظر گرفته نشده اند، ولی کار خوشگلیه .

جدیدترین ارسال ها

بالا