Interface بازم نظرت يادت نره
sara_gonjeshk Member Mar 19, 2004 #4 بابا تو ديگه كي هستي ببين اگه يه بار ديگه عكس بدون اموزش بذاري ديگه نظر نميدما گفته باشم گذشته از اين حرفا خيلي عالي بود
بابا تو ديگه كي هستي ببين اگه يه بار ديگه عكس بدون اموزش بذاري ديگه نظر نميدما گفته باشم گذشته از اين حرفا خيلي عالي بود
C coolboy_designer Member Mar 19, 2004 #5 اره mosi با فوتوشاپه ما كوچيكتيم اقا محمد سارا خانوم به خدا وقت ندارم آموزششو بفرستم گفتم كه سر باز شدم
اره mosi با فوتوشاپه ما كوچيكتيم اقا محمد سارا خانوم به خدا وقت ندارم آموزششو بفرستم گفتم كه سر باز شدم
iRWEBDES Active Member Apr 10, 2004 #13 آقا اين عكسها كه اين طوري آپلود ميكنيد واسه من چرا باز نميشه ! تو هيچ تاپيكي! مهرداد كوهي
iRWEBDES Active Member Apr 10, 2004 #14 ميخواستم عكسش رو بفرستم كه بدونيد باز نميشه نوشت ؛ Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions. ؛ خوب منم آپلود كردم تو سايت خودم اينم عكسش : مهرداد كوهي
ميخواستم عكسش رو بفرستم كه بدونيد باز نميشه نوشت ؛ Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions. ؛ خوب منم آپلود كردم تو سايت خودم اينم عكسش : مهرداد كوهي