include با requre چه تفاوتی داره؟

phpweb

Active Member
لطفا بگید که include با requre چه تفاوتی داره؟

در مورد include_once و requre_once هم توضیح بدید.

از نظر امنیت وب سایت، بهتره که از کدوم یکی استفاده کرد؟

آخرین ویرایش:

king_net

Member
تفاوتی که include و require دارند در نحوه برخورد اونها با خطای پیدا نشدن صفحه وب مورد نظر است.
در صورتی که include صفحه را پیدا نکند یک پیام خطا صادر می کند وولی اجرای اسکریپت ادامه می یابد .
اما کارکرد require مقداری متفاوته واگر دستور صفحه را پیدا نکنه یک خطای جدی می ده و از اجرای اسکریپت جلوگیری می کنه.
من تو اکثر سی ام اس ها و فریم ورک ها دیدم که از require استفاده میشه خود من هم از این استفاده می کنم به شما هم این پیشنهاد رو می کنم.

phpweb

Active Member
تفاوتی که include و require دارند در نحوه برخورد اونها با خطای پیدا نشدن صفحه وب مورد نظر است.
در صورتی که include صفحه را پیدا نکند یک پیام خطا صادر می کند وولی اجرای اسکریپت ادامه می یابد .
اما کارکرد require مقداری متفاوته واگر دستور صفحه را پیدا نکنه یک خطای جدی می ده و از اجرای اسکریپت جلوگیری می کنه.
من تو اکثر سی ام اس ها و فریم ورک ها دیدم که از require استفاده میشه خود من هم از این استفاده می کنم به شما هم این پیشنهاد رو می کنم.

در مورد include_once و requre_once هم توضیح بدید.

king_net

Member
بعضی وقت ها می می خوایم که فایل خاصی رو تنها یک بار include یا require کنیم مثلا ما یه فایل داریم که یه سری توابع توشه حالا اگه ما این رو دو بار اینکلود کنیم برنامه ارور می ده برای جلوگیری از این مورد می تونیم از require_once و include_once استفاده کنیم این دستور ها بررسی می کنه که آیا فایل مورد نظر اینکلود شده یا نه ؟ در صورتی که یکبار اینکلود شده باشه دیگه برای بار دوم لازم نیست ای کار ررو تکرار کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا