Behi20x04 گفت:ببخشيد آقا مسيح اگر جسارت كردم.خيلي خيلي عضر مي خواهم.ولي اين هم يه جور پيشنهاد بود.به هر حال اگر كار اشتباهي كردم ببخشيد.![]()
Pooriya_Online گفت:راستي اون عكس انجمن "آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها" عكسه كيه؟ (هموني كه داره فرياد ميكشه)
عكسش من فكر كنم شبيه مجيده نه؟![]()
Behi20x04 گفت:البته مثل اينكه از همه جا عقبيد چون Icon اكثر انجمن ها نيز بايد عوض شود. :roll:
یعنی اگه کسی از اون قالبها استفاده کنه! بدونه اینکه پول بده جریمه میشه؟؟؟saman_sweden گفت:Behi20x04 گفت:البته مثل اينكه از همه جا عقبيد چون Icon اكثر انجمن ها نيز بايد عوض شود. :roll:
شما خوب تشريف داريد
مگر قراره انجمن مجيد آنلاين مانند بقيه باشه گه مي گوييد از همه جا عثب مانده
روي اين پروژه آقا مجيد و بخصوص آقا بابك روزها و ساعتها وقت گذاشته اند اينطوري كه بخواهنذ عكس و برنامه از جايي كپي كنند و در انجمن استفاده بشه
اونوقت مثل جريان من ميشه كه براي شكل سايت يكي از تمپليتهاي آقا (Magid) را استفاده كردم بعد از يه ماه از طرف صاحب اون تمپليت يه شكايت نامه گرفتم كه مجبور شدم 24 دلار بپردازم
اينجا همه چيز حساب و كتاب داره
salar گفت:یعنی اگه کسی از اون قالبها استفاده کنه! بدونه اینکه پول بده جریمه میشه؟؟؟saman_sweden گفت:Behi20x04 گفت:البته مثل اينكه از همه جا عقبيد چون Icon اكثر انجمن ها نيز بايد عوض شود. :roll:
شما خوب تشريف داريد
مگر قراره انجمن مجيد آنلاين مانند بقيه باشه گه مي گوييد از همه جا عثب مانده
روي اين پروژه آقا مجيد و بخصوص آقا بابك روزها و ساعتها وقت گذاشته اند اينطوري كه بخواهنذ عكس و برنامه از جايي كپي كنند و در انجمن استفاده بشه
اونوقت مثل جريان من ميشه كه براي شكل سايت يكي از تمپليتهاي آقا (Magid) را استفاده كردم بعد از يه ماه از طرف صاحب اون تمپليت يه شكايت نامه گرفتم كه مجبور شدم 24 دلار بپردازم
اينجا همه چيز حساب و كتاب داره
Masih-Evanescence گفت:Pooriya_Online گفت:راستي اون عكس انجمن "آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها" عكسه كيه؟ (هموني كه داره فرياد ميكشه)
عكسش من فكر كنم شبيه مجيده نه؟![]()
آفرين بچه باهوش! خودشه! احتمالا داره از دست ارسالهاي اضافي كه خيلي وقتها توي اين انجمن ميشه داد ميزنه!![]()
مسيح.
Behi20x04 گفت:در ضمن نمي دونم چرا من به جاي assan چيز نوشتم.![]()