Icon Photoshop

Behnam-Fe

Member
لطف كنيد Icon انجمن فتوشاپ را تغيير دهيد چون كه فتوشاپ8 آمده شما چقدر عقبيد. 8O البته ببخشيد كه من يكم خودموني شدم. :oops:

Masih

Well-Known Member
بهنام جان! ورودت رو به انجمن‌ها تبريك ميگم و مرسي از نظري كه دادي.

مسيح.

Behnam-Fe

Member
البته مثل اينكه از همه جا عقبيد چون Icon اكثر انجمن ها نيز بايد عوض شود. :roll:

Behnam-Fe

Member
ببخشيد آقا مسيح اگر جسارت كردم.خيلي خيلي عضر مي خواهم.ولي اين هم يه جور پيشنهاد بود.به هر حال اگر كار اشتباهي كردم ببخشيد. :cry:

Masih

Well-Known Member
Behi20x04 گفت:
ببخشيد آقا مسيح اگر جسارت كردم.خيلي خيلي عضر مي خواهم.ولي اين هم يه جور پيشنهاد بود.به هر حال اگر كار اشتباهي كردم ببخشيد. :cry:

نه! خواهش ميكنم. به هر حال هركس نظري داره و با نظرات خوب و مفيد هست كه انجمن‌ها هر روز بهتر و بهتر ميشه.

مسيح.

iman_flash

Active Member
به نظرم پيشنهاد خوبي بود
احتمالا در طرح جديد سايت اعمال ميشه

Pooriya_Online

Active Member
راستي اون عكس انجمن "آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها" عكسه كيه؟ (هموني كه داره فرياد ميكشه)

عكسش من فكر كنم شبيه مجيده نه؟ :lol:

Masih

Well-Known Member
Pooriya_Online گفت:
راستي اون عكس انجمن "آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها" عكسه كيه؟ (هموني كه داره فرياد ميكشه)

آفرين بچه باهوش! خودشه! احتمالا داره از دست ارسالهاي اضافي كه خيلي وقتها توي اين انجمن ميشه داد ميزنه! :lol:

مسيح.

saman_sweden

Active Member
Behi20x04 گفت:

شما خوب تشريف داريد
مگر قراره انجمن مجيد آنلاين مانند بقيه باشه گه مي گوييد از همه جا عثب مانده
روي اين پروژه آقا مجيد و بخصوص آقا بابك روزها و ساعتها وقت گذاشته اند اينطوري كه بخواهنذ عكس و برنامه از جايي كپي كنند و در انجمن استفاده بشه
اونوقت مثل جريان من ميشه كه براي شكل سايت يكي از تمپليتهاي آقا (Magid) را استفاده كردم بعد از يه ماه از طرف صاحب اون تمپليت يه شكايت نامه گرفتم كه مجبور شدم 24 دلار بپردازم

اينجا همه چيز حساب و كتاب داره

Salar

Active Member
saman_sweden گفت:
Behi20x04 گفت:

شما خوب تشريف داريد
روي اين پروژه آقا مجيد و بخصوص آقا بابك روزها و ساعتها وقت گذاشته اند اينطوري كه بخواهنذ عكس و برنامه از جايي كپي كنند و در انجمن استفاده بشه
اونوقت مثل جريان من ميشه كه براي شكل سايت يكي از تمپليتهاي آقا (Magid) را استفاده كردم بعد از يه ماه از طرف صاحب اون تمپليت يه شكايت نامه گرفتم كه مجبور شدم 24 دلار بپردازم

یعنی اگه کسی از اون قالبها استفاده کنه! بدونه اینکه پول بده جریمه میشه؟؟؟

Masih

Well-Known Member
اگه تمپ پولي باشه و شما هم اونور باشي بله! اگر نه كه فقط مجبور ميشي تمپ رو برداري. البته اين احتمال هم هست كه سايت رو ببندن.

مسيح.

saman_sweden

Active Member
salar گفت:
saman_sweden گفت:
Behi20x04 گفت:

شما خوب تشريف داريد

یعنی اگه کسی از اون قالبها استفاده کنه! بدونه اینکه پول بده جریمه میشه؟؟؟

براي من كه اينطوري بود اگر هم تاحال به كسي نكفته بودم چون ضرورتش پيش نيومده بود

Pooriya_Online

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
Pooriya_Online گفت:

آفرين بچه باهوش! خودشه! احتمالا داره از دست ارسالهاي اضافي كه خيلي وقتها توي اين انجمن ميشه داد ميزنه! :lol:

مسيح.

:lol: :lol: :lol: چقد مارو ضايع ميكني :lol: :lol: :lol:

H-assan

Well-Known Member
تشكر

از اظهار نظرهاي مديران انجمن بسيار متشكرم.از samanجان به خاطر طرفداري كه از من در مقابل pooriya كرد بسيار متشكم.پوريا جان اين هم نتيجه ضايع كردن ديگران. :lol:

Behnam-Fe

Member
تشكر

از اظهار نظرهاي مديران انجمن بسيار متشكرم.از samanجان به خاطر طرفداري كه از من در مقابل pooriya كرد بسيار متشكم.پوريا جان اين هم نتيجه ضايع كردن ديگران. :lol: در ضمن نمي دونم چرا من به جاي assan چيز نوشتم. :?:

جدیدترین ارسال ها

بالا