قالب Hummer H3

Noori 3D

Member
سلام بر تمامی دوستان هنرمند
مدل سازی ماشین Hummer H3 انجام شده در مایا ، فتوشاپ ، منتال ری و اچ دی ار استدیو
همیشه در رندر ضیف بودم اومیدوار این یکی رندر که گرفتم تا اندازه ای قابل قبول باشه منتظر نظرات شما دوستان هستم.

پیوست ها

• Hummer H3.png
    Hummer H3.png
    422.5 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • Capture02.JPG
    Capture02.JPG
    174.4 کیلوبایت · بازدیدها: 36
کار خیلی قشنگی شده، علت اینکه رندرهات هم خوب نمیشه اینه که حوصله نداری و نمی زاری برای رندر!!

یه توتوریال برای رندر با اچ دی ار آی لوکیشن ببین و کارت رو رندر کن ، از صحنه های آماده هم می تونی استفاده کنی، تا دلت بخواد تو اینترنت هست!!
برای متریالت هم می تونی از متریال های مخصوص برای ماشین استفاده کنی یا از همون صحنه های آماده بگیریشون.

یه خسته نباشید حسابی بهت می گم، ایشالا منم بتونم از این کارا بزنم یه روزی

Noori 3D

Member
قشنگه آفرین اما حیفه یه رندر توی محیط آزاد بگیر تا ارزش کارت مشخص بشه

ممنون که نظر دادید چشم حتما روی میحیط های باز هم کار میکنم میدونید که هنر سه بعدی چیزی نیست در یک بار همش رو یاد گرفت .

خیلی باحال شده!موفق باشی

شما لطف دارید مرسی.

کار خیلی قشنگی شده، علت اینکه رندرهات هم خوب نمیشه اینه که حوصله نداری و نمی زاری برای رندر!!

یه توتوریال برای رندر با اچ دی ار آی لوکیشن ببین و کارت رو رندر کن ، از صحنه های آماده هم می تونی استفاده کنی، تا دلت بخواد تو اینترنت هست!!
برای متریالت هم می تونی از متریال های مخصوص برای ماشین استفاده کنی یا از همون صحنه های آماده بگیریشون.

یه خسته نباشید حسابی بهت می گم، ایشالا منم بتونم از این کارا بزنم یه روزی

از شما تشکر میکنم که نظر دادید
و در مورد اج دی آر که گفتید من اچ دی آر رو توسط نرم افزار HDR Light Studio ایجاد کرده بودم و دوست داشتم ایستدیوی رندر بگیرم اصلا از هیچ نور اضافی کار نگرفتم فقط با HDR و توسط FG منتال ری رندر شده .

از آموزش های رندرینگ هم چشم حتما این کار رو میکنم چون بدونه راهنمای جای نمیشه رسید و متریال هم از کارپینت متریال منتال استفاده شده اینکه خودش رو نشون نداده توی رندرینگ منتال حرفه ای نیستم اما تمرین فشرده دارم روش.....

و در آخر از شما یه دونیا تشکر میکنم که هم نظر دادید و هم راهنمایم کردید .... ممنون.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلامدوست عزیز مدلت که عالیه
رفلکتها خوب شده
رندر هم در سطح خوبیه. برای بهتر شدن سایه ها میتونه رئال تر باشه.
در کل کار خیلی خوب شده
پیشنهاد میکنم حتما یه hdri هم بگیر

Noori 3D

Member
تشکر دوست عزیز از نظر تون

باشه روی hdri بیرونی دارم کار میکنم اومیدوارم متونم یه رندر قابل قبول بگیرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا