matador5550
New Member
سلام دوستان من یدونه اچ پی 4530s گرفتم که روی خودش لینوکس نصب بود برای همین پاک کردم و ویندوز 7 Ultimate 32 bit نصب کردم بعد از کلی دانلود کردن درایور و نصب آنها دیدم فضای درایو سی کم هستش برای همین با برنامه Arconis Disk Director که قبلا زیاد ازش استفاده کردم خواستم فضای درایو سی رو بیشتر بکنم که اصلا نمیشد بهش اضافه کرد در حالی که 460 گیگ فضای خام داشتم برای همین بیخیال شدم و خواستم 460 گیگ رو تجزیه کنم و به 3 درایو تبدیل کردم و میدونین که Arconis سیستم رو ریستارت میکنه برای انجام عملیات، سپس دوباره ریستارت شد و همه کارهایی که از دیشب انجام دادمو از بین برد که هیچی حتی ویندوز هم از کار افتاد به هیچ روشی نتونستم تعمیرش بکنم پس تصمیم گرفتم دوباره نصب بکنم حالا با سی دی 7 که میام بالا اونجایی هست که برای انتخاب درایو هستش اونجا هم نمیشه فضای درایو سی را از 23 گیگ بیشتر بکنم در حالی که 460 گیگ فضای خام هست ،دوباره بیخیالش شدم و درایو سی را دیلیت کردم که الان دیگه نیست و مخفی شده و فقط همون فضای خام 460 گیگ هست که نه درایوی درست میکنه و نه ویندوز نصب میشه عکسشم گزاشتم ببینین چه خاکی بریزم تو سرم؟
در ضمن با سی دی اکس پی که میام بالا بعد از طی چند مرحله اون صفحه آبی ارور میاد دیگه دیوونم کرده میگی چیکار کنم ؟
در ضمن با سی دی اکس پی که میام بالا بعد از طی چند مرحله اون صفحه آبی ارور میاد دیگه دیوونم کرده میگی چیکار کنم ؟