How Install Asp CMS?

saser

New Member
سلام دوستان وقتتون بخير
من به تازگي يه سيستم مديريت محتوا ASP دستم اومده البته اپن سورس نيست يه سيستم تك و تاپ مشكل من تو نصب اين سيستمه اين سيستم به زبان ASP و از بانك اطلاعاتي My SQL استفادخ ميكنه من با موفقيت ISS رو نصب ميكنم تو نصب هم مشكلي نست امتحانشم كردم و درست كار ميكنه ولي زماني كه ميخواهم وارد بخش نصب سيستم برم از من آدرس بانك و كلمه عبور ... رو ميخواد مثل بقيه سيستم ها ولي چون تا به حال به ASP كار نكردم نمي دونم چطوري ميتونم بانك اطلاعاتي داشته باشم لطف كنيد اگر راه حلي براي نصب سراغ داريد به من ياد بديد خواهش ميكنم وقط زودتر

mehdi_25

Member
ASP با بانک My SQL
7.gif

در ضمن سوالت خیلی نا مفهموه

saser

New Member
درسته مهدي جان اشتباه تايپي بود منظورم Ms SQL بود ولي در مورد فهم سوال من مشكلم تو نصب اين سيستمه اصلا مي خوام بدونم چطوري مي تونم يه CMS با زبان ASP رو تو لوكال نصب كنم اگر نمي تونم سوالم رو روشنتر بيان كنم بدليل عدم آشنايي با سيستم هاي ASP هست.

amirlol

Well-Known Member
دوست من باید Ms Sql هم نصب کنی تا بری و توش فابلتو بشناسونی

saser

New Member
سلام دوست عزيز از اينكه و قت گذاشتي پاسخ دادي ممنونم خوب من نرم افزار Ms Sql را از كجا ميتونم بگيرم؟ لطف ميكني يه لينك دانلود برام بزاري؟ لطفا اگه توضيح خاصي هم تو نصب داره به هم بده بازم ازت ممنونم.

mehdi_25

Member
سی دی ها Ms Sql تو بزار فراونه .
من که لینکی برای دانلود جایی سراغ ندارم ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی

saser

New Member
مرسي بچه هاي حتما يه سر انقلاب ميرم و تهيه اش ميكنم و حتما هم آپلود ميكنمش تا افرادي كه مثل من نياز دارن به راحتي بتونن ازش استفاده كنن.

mehdi_25

Member
مرسي بچه هاي حتما يه سر انقلاب ميرم و تهيه اش ميكنم و حتما هم آپلود ميكنمش تا افرادي كه مثل من نياز دارن به راحتي بتونن ازش استفاده كنن.
فکر نمی کنم برای Upload مناسب باشه . حد اقل حدوداً 200 تا 300 مگ هست البته MS SQL2000
راستی اگه بری بازار رضا یا بازار کامپیوتر ایران تو ولیعصر هم داره

amirlol

Well-Known Member
»ن لینک تو انتنرت اشو دارم ولی حجمش بالاست و با dap قابل دانلود نیست

saser

New Member
باشه ممنون از راهنمايات حتما بايد برم بخرم چون خيلي لازمش دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا