how i can replace String ??

felix

Member
سلام من یه سرچ درست کردم با ایجکس که همچیزش حله فقط میخوام کاربر که عبارتی رو وارد میکنه مثل گوگل یا بقیه سایت ها اون عبارت رو در نتیجه جستجو های لایت کنم را ه های زیادی رو امتحان کردم اما فقط اولین پست رو های لایت میکرد باتشکر:rose::oops:

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب شما میخواین با جاوا اسکریپت هایلایت کنین کلمات رو یا با php...تو php ;ه دیگه توابع واسه اینکار فراوونه...واسه جاوااسکریپت هم من نمونه کد مشابهش رو دارم که این کار رو میکنه..بازم شما نمونه چیزی که میخواین رو قرار بدین تا بیشتر کمک کنیم..اگه کد جاوا اسکریپت رو هم خواستین بگین بزارم اینجا..
موفق باشید...

felix

Member
سلام مرسی از توجه تون منظور من با جاوا اسکریپت بود میخوام کاربر یه متن رو سرچ کنه بعد من با ایجکس براش صفحه های جستجو شده رو به صورت پست به پست نمایش بدم و کلمه یا کلماتی رو که کاربر جستجو کرده تو اون پست های نتیجه براش های لایت کنم
مثلا کاربر جستجو میکنه کلمه آدرس رو و نتیجه زیر رو میبینه
1-آدرس ما در خیابان ایکس است
-2به دفتر مرکزی ما به آدرس ایکس مراجعه کنید

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب پس برای شما هر دو روش بالا جواب میده..یعنی هم میتونین با php اینکار رو انجام بدین و بعد اطلاعات رو بفرستین ..خوب من یک نمونه جاوا اسکریپت رو میزارم امیدوارم به دردتون بخوره..این نمونه رو خودم الان نوشتم با کمک تابع replace که در وبلاگ آقای حسین امرگانی پیداش کردم..:
کد:
<html dir="rtl">

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>New Page 1</title>
</head>

<body>
<ul id="raw_data">
	<li>
		hi
	</li>
	<li>