House On Lake Okoboji

behrang2

Member
سلام
چند وقت پیش یک پروژه رو شروع کردم اما وقفه ای افتاد در حین انجام کار
برای اینکه روند کارم به نتیجه ی بهتری برسه ادامه ی کارم رو میذارم تا کم کم تکمیل شه

یک پروژه ی کامل شامل نمای خارج و دو طبقه ویلا کناره یک دریاچه میباشد. که کامل در حال ساختش هستم ..:د

طرح الگو برداری شده
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ترجیحا رندر های خام رو هم میذارم آخه مهارتی توی پست پروداکشن ندارم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3ds max
vray
VUE-- فقط کوها رو سریع توش ساختم :د
PS
آپدیت 2

پیوست ها

• N-01-PP.jpg
    N-01-PP.jpg
    200 کیلوبایت · بازدیدها: 82
  • N-01-RawRender.jpg
    N-01-RawRender.jpg
    550.7 کیلوبایت · بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
سلام استاد خیلی هم خوب، فقط یک نکته ای به ذهنم رسید که گفتم مطرح کنم
معمولا کف، دیوار، سقف و هر چیزی که توی زاویه دوربین یا توی صحنه بیشترین وسعت رو داره. باید کمی Subdivs اون رو بالاتر برد تا کیفیت رندر کم نشه
خصوصا بعضی از اجسامی که رفلکت دارند، توی عکس مشخص کردم بعضی از متریال ها کییفیت ندارند
نمیدونم یا اینکه فراموش کردید Subdivs متریال رو بالاببرید یا اینکه از قصد به خاطر تایم رندر و نداشتن سیستم آنچنان قوی

به نظرم رفلکت ی که افتاده توی شیشه ها یک مقدار زیاده توی عکس مشخص کردم، اصلا نمیشه تنه درخت رو به خوبی دید
فکر میکنم یکم باید رفلکت شیشه محو تر باشه و احیانا یکم هم Subdivs بیشتر

ببخشید جسارت کردیم، فقط قصدم یادآوری بود استاد :rose:

پیوست ها

• N-01-PP_x.jpg
    N-01-PP_x.jpg
    195.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20

behrang2

Member
ممنون ...اینا تست رندرن واسه دیدن نور و این چیزا :د رفلکت رو کم میکنم .. :) تنکس خودم فعلا از نور پردازیم خوشم نمیاد :-س

abbasi_0912

Active Member
سلام
ببخشید استاد ما یه کمی عجول بودیم، فکر کردم رندر نهایی هست که قبلا رندر گرفتی حالا میخواهی کمی بهترش کنی
اگر ذکر کرده بودی که تست رندر هست جسارت نمیکردیم

خیلی از این صحنه ای که انتخاب کردی خوشم میاد، دوست دارم هر چه زودتر پایان کار رو ببینم

موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش:

behrang2

Member
یکمی وقت پیدا کردم.. نور پردازیمو ادیت کردمو تغییراته کوچیکی انجام دادم
اسکرینشات از رندر ه مکسه... روی کارم ادیت فوتوشاپ فعلا انجام نمیدم:-س

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از همه بابت نظرات و توجه به این تاپیک ...

پیوست ها

• Snapshot_2013-01-07_211026.jpg
    Snapshot_2013-01-07_211026.jpg
    109.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا