houdini

سلام دوستان
من هودینی رو دانلود کردم و نصب کردم فایل کرک داشت اما نمی دونستم که چطوری باید کرکش کنم در هرصورت دیدم که گزینه ایی به عنوان free هم داره خلاصه نصب کردم و بالا اومد اما نمی دونم چرا اینطوریه اصلا صحنه ی نرم افزار نمیاد حتی آبجکت هم ایمپرت کردم اما چیزی نمیاد البته ابزارهای ترنسفرم رو که انتخاب می کنم چیزی انتخاب هست اما اصلا دیده نمی شه هر آموزشی هم که ازش دیدم اصلا چنین چیزی نیست اینم عکس نرم افزار که حتی grid هم روشن هست ولی دیده نمی شه
اگر کمک کنید ممنون می شم واقعا خیلی گیر این قضیه هستم
مرسی از دوستان
Untitled.png

سلام . دوست عزیز هودینی یک نرم افزار کاملاً حرفه ایی ( مثل مایا و مکس نیست ) . برای این نرم افزار باید کارت گرافیک ati firepro یا nvidia quadro داشته باشید . اگر کارت گرافیک شما عادی است باید آخرین درایور را نصب کنید ( این نرم افزار خیلی خیلی روی کارت گرافیک حساسه )
مشکل شما هم احتمالاً کارت گرافیکی تان است در زیر سخت افزار مورد نیاز هودینی را قرار دادم :
http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=415&Itemid=269

آخرین ویرایش:
مرسی از شما مرسی مرسی که جوابم رو دادید
کارت گرافیک من ATI Radeon هستش اما داخل لینکی که بهم دادید چنین چیزی نوشته بود

Non-workstation cards, such as GeForce, Radeon, and Intel integrated graphics can be used at your own risk. They may be used for learning and personal use but are not supported: you may experience display problems, slow performance, and the software may exit unexpectedly.

الان باید چی کار کنم مگه درایور کارت گرافیک آپدیت داره ؟

سلام . توی google بزنید ati readeon driver سپس کارت گرافیک خودتان را انتخاب و دانلود کنید . بعد از نصب کارت گرافیک برنامه هودیتی را مجداداً تست کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا