host رایگان با شرایط استثنایی و خاص و اختصاصی برای افراد توانمند در طراحی

kiyanosh

Member
فضای رایگان در subdomamain .topiran.com و با امکان ftp و با لینک در صفحه اول . در اختیار قرار دادن یک وب لاگ در iranblogs.com با پشتیبانی عالی و یک mail pop3 و اختصاص یک گروه در forum در www.iranpresent.com,و تبلیغ و بنر رایگان عضویت در گروه و شورای سایت های تاپ ایران . برای سایت های که دارای موضوع های آموزشی علمی سرگرمی و تفننی سالم و هنری و جذاب و مفید باشد.برای موارد تجاری اقتصادی .سیاسی و ضد اخلاقی و ... امکان پذیر نمی باشد.
هدف ما ارائه سایت های ارزشمند در یکجا و ایجاد یک حلقه همکاری متقابل برای ایرانیان .
از افراد توانا و علاقمند و فعال در خواست می شود با [email protected] مکاتبه کنند. اگر نظرتون را هم راجع اين كار بگويد ممنون ميشيم

AliReza26

Active Member
آقا ممنون از معرفي اين سايت
اما اين مطلبت را بايد در انجمن 'معرفي وبلاگها و سايتها
' بنويسي

kiyanosh

Member
عليرضا جون ميدوني بچه هاي مجيد ان لاين اكثرا عاشق اين كارند ما چند نفر كارمون و شغلمون چيزه ديگه است ولي عاشق اين كاريم مي خواهيم يك كار فرهنگي بكنيم يك مبلغي از درامد مون را گذاشتيم خرج عشقمون اين انجمن همه ادم حسابي خيلي داره ولي اگر اشتباه است معذرت ميخواهم

AliReza26

Active Member
كيانوش جان سلام :wink:
سايت مفيدي را معرفي كردي اما اگه شما مي خواهي سايت معرفي كني طبق قوانين اين سايت بايد سايتت را در انجمن معرفي سايت و وبلاگ معرفي كني :wink:

و اگر هم مي خواهي از بچه هاي مجيد آنلاين دعوت به همكاري در سايتت كني بهتره بري توي انجمن 'به دنبال کارمند هستم !' و در آنجا اين موضوع را بيان كني :D

اگه مطلب ديگه اي مي خواهي بگو تا بگم :)
قربانت علي رضا

kiyanosh

Member
محدوديتي نداريم با توجه به محتوا است ضمن نوريك عزيز اصلا قصد تبليغ نيست مي خواستيم افراد متخصص از آن استفاده كنند . ضمنا بيننده مون زيادي است مصرف پهناي باندمون را زياد كرده . اگر هم ببينيد هيچ تبليغ و پول خبري نيست !!! خلاصه مخلصيم

sambol

Active Member
اقا چرا هميشه بچه هاي اينجا نيمه خالي ليوان رو مي بينن بابا در ضمن چرا همه شدن پليس قانون ها رو هي تذكر مي دم مديراي سايت هستن ديگه اينجوري رابطه خيلي از بچه ها به هم خورده ؟؟؟

Saeid Taheri

Active Member
كيانوش عزيز از لطف نظرتون ممنونم از همكاري سيامك

خان هم كمال تشكر رو دارم ...

از دوستان خواهشمندم از مساءل حاشيه اي دوري

كنن و به بحث و گفتگو در مورد موضوع تايپك بپردازند!

با تشكر .

AliReza26

Active Member
sambol گفت:
اقا چرا هميشه بچه هاي اينجا نيمه خالي ليوان رو مي بينن بابا در ضمن چرا همه شدن پليس قانون ها رو هي تذكر مي دم مديراي سايت هستن ديگه اينجوري رابطه خيلي از بچه ها به هم خورده ؟؟؟

عزيز جان من توي اين سايت مثل شما عضو هستم و از اين سايت استفاده مي كنم پس اگر قرار باشه از قوانين اين سايت پيروي نشه نه تنها به شما بلكه به خود من هم ضرر مي رسه :x

اين سايت مال تمام برو بچه هاي مجيد آنلاينه و همه مي توانند نظر خودشان را بگند.و به اين هم فوضولي توي كار ديگران نمي گند. : :x

logical_82

Member
آقا عاليه
دمتون گرم
يه سر به وبلاگ من بزنيد
تازه كارم اما دارم تلاش مي كنم تا كار فرهنگي بكنم
http://4all.blogsky.com
قربونه هرچي بچه با مرامه

kiyanosh

Member
ممنون و راهنمايي هم بكنيد چه كا ر كنيم بهتر بشه و چي به نظرتون مي رسه

losteast

Member
سايت پر از مطالب گوناگون و مفيده ولي اگه قبل بدونيد من يه نكته اي رو بهتون پيشنهاد كنم و اون اينكه صفحه اول سايت رو طوري درست كنيد كه دستيابي به اطلاعات آسونتر بشه. مثلا در قسمت بلاي سايت كه درباره همكاري صحبت كردين هيچ لينكي ندادين و لينك رو به صورت فلش در بغل صفحه قرار دادين.
يا اينكه براي وقتي كه مطالبتون زيادتر شد فكري نكرده ايد.
لوگوها رو هم در بغل صفحه هرگز به صورت فلش نذاريد. در كل از فلش جز در مواقع ضروري استفاده نكنيد.

سربلند و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا