اول این نکته رو بگم که دوستانی که مثل دوستمون scup نقدشون رو داخل اثری که در گالری قرار داده شده مینویسند لطفا عکس رو جایی آپلود کنند و لینکشو رو در تاپیک قرار بدن و خود عکس رو در پستشون قرار ندن تا کلیت اثر اصلی تحت تاثیر قرار نگیره..
.
محسن جان لطفا اگر کاری به نظرت غیر عادلانه رفته توی تاپ گالری توی پست خصوصی مطرح کنی بهتر هست..
ممنونم..
..
خب.. و اما Hero..
امین جان کارت عالی بود..
توی این کار به نظر من از نظر آناتومی تونستی خیلی موفق عمل کنی..
اما pose ی که برای کاراکترت در نظر گرفتی به نظر من کامل نیست..
نحوه ی ایستادن کاراکتر خیلی مصنوعی هست و میشه گفت اصولا ژستی نداره.. اینهمه فوران آب از هر طرف (که کار رو زیبا کرده) در کنار این ژست سرد کاراکتر به نظرم با هم همخوان نیست..
رندر هم به نظر من جای کار داره.. ضمن اینکه تصویر از عمق برخوردار نیست.. و من فکر میکنم به خاطر استفاده ی میشه گفت بی هدف از فتوشاپ اینطور شده..
مواردی که دوستمون scup مطرح کردند هم تا حدودی انتقادهای به جایی هست.. مخصوصا مورد پرنده ها..
در کل environment ضعیف هست و هرچند موضوع و مکان جالبی داره اما عناصر با همدیگه مچ نیستند..
اما آناتومی خوب و اصولی کار شده..
اگر زودتر کارت رو دیده بودم حتما یه نقد مقایسه ای بین کار شما و کار کاراکتری که تازه رفته تاپ گالری میذاشتیم تا ببینیم کدوم بره تاپ گالری..
اما الانم دیر نشده.. کارت لیاقت تاپ گالری رو داره..
از اونجایی که میخوایم یکم روی موضواعت جدید سرمایه گذاری کنیم توی گالری، کارهای کاراکتر رو یه مدت در اولویت تاپ گالری قرار میدیم نسبت به ماشین یا طراحی داخلی.. البته نه اینکه اونها ارزش کمتری داشته باشند یا اصلا مهم نباشند، فقط میخوایم موضوعات خلاقه تر و جدیدتر رو کمی ترویج کنیم بین خودمون..
دوستان نظرتون چیه بین این کار یعنی Hero و کار
pugnacious که هردوتاش اثر دوتا امین هست(!) یک نقد بذاریم؟
به نظرم فرصت خوبیه برای آشنایی با اصول طراحی کاراکتر.. هردو کاراکتر هم تقریبا در یک ژانر هستند..
ااگر موافقید یک تاپیک میزنیم و شروع میکنیم..