Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohammad.sub7

کاربر فعال
پروژه من(action 3 ) هستش تقریباً آخرا کارش بودم که..............

که 1 دفعه صبح بازش کردم و دیدم کار نمیکنه . هر کار کردم نشد حتی فایل swf خودم رو هم خواستم decompile

کنم نشد :

attachment.php

حالا به نظر شما چی کار کنم؟

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 42

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون آرمان جان رو 3 تا سیستم تست کرده بودم. فایل متاسفانه خراب شده بود

1 back up که 80% کار رو انجام داده بودم پیدا کردم باز خیلی بهتر شد .

از مدیر انجمن خواهش میکنم این پست رو حذف کنه

من یک بار این اتفاق برام افتاده بود،من همه مووی کلیپها و هرچی که تو libary بودو کردم تو یک پوشه و سیو کردم و بستم،بعدش اینجوری شد ، ولی من یک فایل بکاپ داشتم ،
من سرچ زدم فهمیدم این یک باگ cs5 هست و باید فلشتو آپدیت میکردی تا این باگ برطرف بشه
حالا این فایلتو چیکار میشه کرد نمیدونم :sad:

triton

کاربر فعال
من هم همین مشکل برام پیش اومده بود و بعد از اینکه از adobe سوال کردم گفت داریم روش کار می کنیم و توی آخرین آبدیت که برای flash cs5 هستش این مشکل حل شد. ولی فکر نمی کنم که بتونی کاریش بکنی و من هم با استفاده از back up که داشتم کارم راه افتاد ....

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این باگ بیشتر در زمان هایی مشکل ایجاد می کند که بخشی از کار در ورژن های دیگر انجام شده باشد مانند نمونهایی که روی وب هست یا خروجی های دیکامپایلر ها و...
یکی از راه های پیش گیری این هست که برای مواردی که در بالا گفتم قبل از هر تغییری یک پروژه جدید در فلش ایجاد کنید و کل فریم ها را کپی و در پروژه جدید قرار دهید و بعد تنظیمات مثلا سایز استیج و... را هم هماهنگ کنید و ادامه کار روی این موارد را شروع کنید

البته فکر می کنم برای دیگر موارد هم امکان این موضوع وجود داشته باشد ولی تا به حال برای بنده پیش نیامده ، البته بنده از آخرین آپدیت موجود استفاده می کنم

موفق و پیروز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا