اینم آخریا کارهام...
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور May 31, 2007 #2 مدل دوم و سوم خیلی خوب شده اولی چرا فک پایین دندان نداره طرح د.وم خیلی خوب شده تغریبا بی نقصه فقط سوراخ گوش خیلی بزرگه طرح اخر هم خیلی خوب شده
مدل دوم و سوم خیلی خوب شده اولی چرا فک پایین دندان نداره طرح د.وم خیلی خوب شده تغریبا بی نقصه فقط سوراخ گوش خیلی بزرگه طرح اخر هم خیلی خوب شده
S skulll_monster Member Jun 1, 2007 #3 در مورد فک ....من این طرحا رو برای تمرین میزنم...جمجمه رو تقریبن کامل کردم...بقیش رو حوصله نداشتم :-؟؟ اما در مورد گوش راست میگی...حالا فکر کنم خوب شده...اینجا :
در مورد فک ....من این طرحا رو برای تمرین میزنم...جمجمه رو تقریبن کامل کردم...بقیش رو حوصله نداشتم :-؟؟ اما در مورد گوش راست میگی...حالا فکر کنم خوب شده...اینجا :
Mandana Active Member Jun 2, 2007 #5 اسکلت آخری خیلی قشنگ شده.اون بامپ ئه آیا؟اگه اینورت باشه گمونم بهتر باشه در کل واقعن قشنگه مدلینگتون.تبریک موفق باشید
اسکلت آخری خیلی قشنگ شده.اون بامپ ئه آیا؟اگه اینورت باشه گمونم بهتر باشه در کل واقعن قشنگه مدلینگتون.تبریک موفق باشید
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 2, 2007 #6 مجيد عالي شده كارات. مثل هميشه. مخصوصا مدل سر كامل شده رو واقعا بي نقص دراوردي. تبريك ميگم.
Mehdi.Ravan Member Jun 2, 2007 #7 آخریه بیشتر از همه توجه ام رو جلب کرد ... میشه بگی چطوری رو جمجمه ترک ایجاد کردی ؟؟؟ :d