پشتیبانی Head ~ تخیلی

massan

Active Member
با سلام به شما کار نسبتا خوبه ولی تکسچرش خوب به نظر نمی رسه شبیه مجسمه فلزی شده شاید شما می خواستید اینجوری به نظر برسه پس باید می نوشتید یک سر مجسمه ...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز ، دقت بفرمایید ...

اینجا گالری هست ، محل کار های تموم شد ... یا تا به حد قابل قبول رسیده ...

شما اگر از 1 تا 100 کار های خودتون رو تک تک بگذارید اون هم تو بخش گالری واقعا برای ارشیو سایت فاجعه به بار میاد .

اول خوب تمرین کنید ، تا کار خوبی در بیارید و بعد اون رو شیر کنید ، اما نه در گالری در بخش wip ... و وقتی یک کار رو در حد قابل قبولی رسوندید حتی اگر نا تمام هم بود در قسمت گالری شیر کنید تا اشکالاتش رو رفع کنید .

لطفا رعایت کنید .
با سپاس

yas_d

Member
دوست عزیز ، دقت بفرمایید ...

اینجا گالری هست ، محل کار های تموم شد ... یا تا به حد قابل قبول رسیده ...

شما اگر از 1 تا 100 کار های خودتون رو تک تک بگذارید اون هم تو بخش گالری واقعا برای ارشیو سایت فاجعه به بار میاد .

اول خوب تمرین کنید ، تا کار خوبی در بیارید و بعد اون رو شیر کنید ، اما نه در گالری در بخش wip ... و وقتی یک کار رو در حد قابل قبولی رسوندید حتی اگر نا تمام هم بود در قسمت گالری شیر کنید تا اشکالاتش رو رفع کنید .

لطفا رعایت کنید .
با سپاس

حمید جان ایشون کار FINAL اینجا گذشته
اینکه شما بهش اینطوری بگی‌ اصلا درست نیست
این دوستمون نیاز به کمک داره تا کار هاش رو به حد بالا تر برسونه و اگه واقعاً شما دلسوزی و میگی‌ تمرین کن بسم‌الله
خودت ایشون کار کن و ایراد‌های کارش رو بگو
اینجا تاپ گالری سایت نیست اینجا گالری سایت هستش و هرکس کار FINAL رو میذاره تا دوستان نظر بدن و اگه ایرادی داره بهش بگن:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به لینکین جان دستیار مدیر شدی
تبریک
یاس هم درست میگه :)
اگر واقعا میخواید کارهای بهتری از بچه ها ببینید یا آموزش خوبی بهشون معرفی کنید یا آموزشی براشون بسازید.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام حسین جان ، بله حق با شماست اما اگر قرار باشه هر کاربر کوچک ترین کار های تمرینی رو بگذاره ارشیو گالری بهم میریزه ، ایشون میتون یک تاپیک باز کنند در بخش WIP
با نام خودشون و کارهاشون رو اونجا اپلود کنند و نظر خواهی بشه ، شما اشتباه متوجه شدی ، من منظورم این نبود که کار نذارن گفتم کارشون رو اینجا نگذارن .
اگر سایت های CG معروف هم برید ، میبینید هر فرد یک SkeetchBook داره که حرفه ای ترین کارهای تمرینیشم اونجا قرار میده .

ممنون مستر جان

سلام مجدد خدمت دوستان :rose:
و تشکر فراوان بابت نظراتتون..
درست می فرمایید .. من در این برنامه تازه کار هستم و با اشتیاق و پشتکار زیاد دارم تمرین میکنم ....اگر بخواهم هر کارم رو اینجا بزارم شلوغ میشه....بنده با توجه حرفاتون در بخش کار های در حال انجام WIP یک تاپیک باز میکنم(
__کار های من در Zbrush__) و کار هام رو اونجا قرار میدم و از تمامی دوستان عزیزی که تا اینجا با نظرات خوبشون من را همراهی و به پیشرفتم در این برنامه کمک کردن کمال تشکر را دارم و امیدوارم همچنان در تاپیک جدید کار هامو ببینند و با نظرات وانتقادات خوبشون به من در پیشرفت در این برنامه کمک کنند.
با تشکر:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا