HD و Premiere

ehsun3d

Member
از دوستان ممنون میشم اگه کمکم کنن.

من تا الان با دوربین Standard Definition کار کردم و بعد از کپچر فیلمها توسط پرمیر هم با پرمیر تدوین کردم.

حالا می خوام دوربینم رو عوض کنم و HD بگیرم.

سوالم اینه چه وسایلی برای ساختن دی وی دی های HD لازم دارم ؟ آیا دی وی دی های HD که بهشون میگن Blue Ray با Adobe Premiere و Adobe Encore و همین HD DVD ROM که دارم قابل ساخته؟

ناگفته نماند من VTR معمولی که دارم فیلمهامو کپچر می کنم و فقط میدونم که یا باید یه VTR بگیرم که HD باشه یا از خود دوربین کپچر کنم.

خلاصه اینکه برای ساخت دی وی دی های HD بجز دوربین HD به چی احتیاج دارم؟

ممنون از راهنماییتون.
:rose:

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
شما اول باید خروجی از پروزه ان در Premiere بگیری بعد بیاری تو Encore dvd (البته می تونی پروژه را در Encore باز کنی ولی یکبار بالاخره باید رندر بگیری ) بعد می تونی بسته به نیازت رو DVD و یا Blu-ray بزنی

فقط یک Writer Blu-ray هم داشته باشی که آخرین قیمتی که داشتم 300 هزار تومن بود

ehsun3d

Member
شما اول باید خروجی از پروزه ان در Premiere بگیری بعد بیاری تو Encore dvd (البته می تونی پروژه را در Encore باز کنی ولی یکبار بالاخره باید رندر بگیری ) بعد می تونی بسته به نیازت رو DVD و یا Blu-ray بزنی

فقط یک Writer Blu-ray هم داشته باشی که آخرین قیمتی که داشتم 300 هزار تومن بود

آها دوزای افتاد.

من همین کار رو می کنم. یعنی بعد از تدوین یه پروژه تو پرمیر از همونجا تو Encore بازش می کنم و منوی دی وی دی رو تو Encore میسازم.

پس اینطور که میگی میشه یه کار HD رو بصورت HD هم کپچر و کار کرد و نهایتا حتا تو Encore بطور معمولی تدوین کرد و روی دی وی دی معمولی زد ، آره؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
دقیق متوجه منظورت نشدم
ولی کلا کار Encore تدوین نیست
طراحی یک دی وی دی حرفه ای با کمک دیگر برنامه های Adobe

کارت کپچرهای جدید این امکان را دارن که شما یک فیلم آنالوگ را با رزلوشن HD کپچر کنی

ولی کلا نمی صرفه
چون تجیهزات پخش اون خیلی گرون در میاد

به نظر من اگه می خوای برای خودت بزنی
با فرمت های HD خروجی بگیر و بعد با HD Reader تو تلویزیون HD پخش کن و حالشو ببر

حميد جان اين HD Reader كه ميگي ،‌قيمتش چنده و از كجا ها ميشه تهيه كرد ؟!؟! با چي فيلم رو بهش ميدي ؟!؟!؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
حميد جان اين hd reader كه ميگي ،‌قيمتش چنده و از كجا ها ميشه تهيه كرد ؟!؟! با چي فيلم رو بهش ميدي ؟!؟!؟
قیمت هایی که من دارم از 110 تومن هست تا 300 تومن
مدل های بین 110 تا 160 تومن بدون هارد هستند و فقط از لحاظ امکانات جانبی فرق دارن مثلا یکی شبکه بیسیم داره و پورـ hdmi می خوره
و مدل های بالاتر هارد دار هستن

ورودي هاي ديگه هم داره . اكثر كارهاي HD من داخل System هست . چطور اين ها رو Play ميكنه ؟؟!؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا