hack Vb

sirvirus

New Member
سلام
من دنبال یه هک هستم که وقتی یک کاربر مقلا 2 روز پست نداد دسترسی آن از آن قسمت حذف شود یا کلا پاک شود کسی این جو هک داره:oops:

sirvirus

New Member
سلام نه من دنبال یه هک هستم که کاربری که مثلا 2 روز پست نده دسترسی از انجمن حذف بشه
مثلا من چند نوع گروه داشته باشم

1-gold

2- مدیر
3- ریجستر معمولی
4- تیم طراحی
خوب الان برای مثال اگر ریجستر معمولی 2 روز پست نده می خوام کل دسترسی خود به خود lock بشه
و دسترسی حذف بشه در صورتی که مدیر خواست user دوباره فعال بشه
یه هک دیگه ای هم هست
که دوستم داشت یه روبات داشت تو سایت user
وقتی کاربری درخواست رده های بالا تر سایت می کرد به آن پیام خصوصی می فرستاد یا مثلا اگر کسی می خواستی که user ice بشه بهش pm می دادن و می نوشته Ice که یه مدت که استفاده نمی کنه user lock بشه و دسترسی حذف نشه
اگر کاربری هم استفاه نکنه از user باز هم lock می شد
در صورت امکان هر دو رو می خوام

sirvirus

New Member
اکانت یخ زده چیست ؟
بعضی از دوستان بنا به مشکلات شخصی نمی توانند هر هفته پست بدهند تا اکانت آنها سطح بالا بماند مثلا یک ماه می خواهند بروند مسافرت . برای این منظور که اکانت انها باطل نشود و سطح دسترسی آنها از بین نرود اول می توانند به مدیر ایمیل بزنند و مشکلات خود را بگویند . یا به صورت سیستم اتومانیک داخل تالار به ID روبات یعنی Account Robo یک پیغام بفرستند و در نامه بنویسند ice بدین شکل آکانت آنها یخ می زند و برای باز کردن اکانت هم دوباره به ID روبات یعنی Account Robo یک پیغام بفرستند و در نامه بنویسند unice بدین شکل آکانت آنها یخ می زند .

sirvirus

New Member
خوب الان من یه چیزی می خوام که وقتی کاربران معمولی مثلا 2 روز پست ندن دسترسی آن ها Ice بشه تا مدیر تایید نکرده باز نشه

جدیدترین ارسال ها

بالا