بی بی کد H-l

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان اولین رندر من وی ری این خونه هیت البته قبلا تمرینی زده بودم اما این اولین رندری کاری بود که روش وقت گذاشتم
مدلاشو خودم زدم
نظرتون باعث پیشرفت ما میشهmax- v-ray
END.jpg

koorosh_kh

باحالترین کاربر
خوب شده اما اگه به دیوار پشت تلوزیون بامپ میدادی بهتر میشد در ضمن تکسچر لبه دیوار میزون نیست.
راجع به اون داستان زیبایی شناختی هم باید آقا فرشید نظر بده فکر کنم رعایت شده.

mary_1148

New Member
خداييش واسه اولين كار وي ري خيلي خوبه :)منم تازه دارم وي ريو ياد مي گيرم
احساس مي كنم اين مبلمان واسه اين اتاق يكم بزرگه و اينكه روي مدلينگ پرده هم بيشتر بايد كار كني + چيزايي كه آقا كورش گفت
موفق باشي :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
تکسچرهات مشکل داره
دیوارت بامپ می دادی خیلی خوب می شد کف هم باز بامپ نداره و اگه کمی رفلکت رو بلور می کردی بهتر بود
در اخر تایل تکسچر پرده هم مشکل داره

کلا روی تکسچر بیشتر کار کن

موفق باشی عزیز :rose:

sajadjj

Member
سلام من هم نظر دو دوست دیگر را قبول دارم . راستی تناسب بین مبل و میز و اتاق رعایت نشده مبل و میز یکمی بزگتر است
اون درز های سرامیک باید کمتر بشه باید در تایل بشه 0.05 که کمی درزها باریک تر بشه بامپ هم نداره.
اتاق خیلی روشن است که همین مشکل بی روحی کار میشه اگه اتاق روشن شده با چی روشن شده چراقی تو کار نیست پس با نور روز روشن شده پس چرا پشت پرده هیچ شدتد نوری وجود نداره که مشخص بشه که با نور خورشید روشن شده باید پشت پنجره یه نور وی ری لایت بذاری که شدتد نور بیشتر بشه یه اگه گذاشتی شدتدش را بیشتر کن تازه اگه نور خورشید دا خل اتاق بود بهتر میشد.
پشت پنجره اگه یه تکسچره طبیعت می گداشتی بهتر میشد چون الان معلوم نیست بیرون اون پنجره های چی وجود داره که باز هم کار را مصنوعی میکنه
مبل ها هم اصلا بامپ چرم نداره که باز هم کار مصنوعی تر میشه
اتاق خیلی خالیه اگه با چیزها مختلف پر بشه بهتر است مثل قاب عکس ساعت دفتر کتاب وعیره پر بشه بهتر میشه وضعف های کار را میگیرد
راستی خوده ال سی دی هم شیشه خیل مات است باید باز تاب نور بیشتری داشته باشد یا همان رفلکت
راسنی اون پنجره های که درست کردی از کنار پنجره نور اومده داخل که درست پنجره به دیوار نچسبیده
راستی شرمنده اگه زیاد از کارت مشکل گرفتم چون خودت گفته بود مشکل گرفتم . یا علی .

جدیدترین ارسال ها

بالا