Gzip & Cache

para2x

Member
سلام من نیاز دارم که یه صفحه رو با جی زیپ اول فشرده کنم و بعد کش کنم و خلاصه سرعت بالا اومدن سایت رو کم کنم
ولی تویه هات اسکریپت هرچی گشتم چیز به درد بخور ندیدم ، یعنی دیدم ولی راستش تویه سرعت بارگذاری سایتم هیچ تغییری ایجاد نشده
کسی می تونه کمک کنه
اینم اوون اسکریپتی که استفاده می کنم

پیوست ها

• cacheton.txt
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام من نیاز دارم که یه صفحه رو با جی زیپ اول فشرده کنم و بعد کش کنم و خلاصه سرعت بالا اومدن سایت رو کم کنم
ولی تویه هات اسکریپت هرچی گشتم چیز به درد بخور ندیدم ، یعنی دیدم ولی راستش تویه سرعت بارگذاری سایتم هیچ تغییری ایجاد نشده
کسی می تونه کمک کنه
اینم اوون اسکریپتی که استفاده می کنم
کش کردن برای سایت های پرترافیک به درد میخوره!
اونی که شما کار کردن شاید درست بوده ابشه ولی کش کردن برای ساتهای کم ترافیک عملکردش محسوس نیست که بگیم سرعت رو بالا میبره!
شما الان با بهترین سرعت اسرکیپتهاتون رو اجرا میکنید پس اون زمانی که برای لود شدن طول میکشه واسه انتقال داده به مرورگر هست نه سرعت سرور!
معمولا صفحه های نه چندان سنگین کمتر از 1 ثانیه پردازش میشن مگر اینکه ترافیک خیلی بالا باشه.

امیدوارم متوجه شده باشین

موفق باشید

para2x

Member
ممنونم از جوابتون ولی جی زیپ هم شامل همین مورد می شه که می گین؟
پس حالا یه سوال :
من برای همین سیستم مدرسه از یه پلت فرم آژاکس استفاده می کنم که باید تویه اون یه فایل 170 کیلویی رو تویه ایندکس اینکلود کنم
یکی بهم گفته بود که باید اول جی زیپ بشه بعد انکلود بشه حرفش درسته یا نه اگه هست چی کارکنم؟
ممنون

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
آره میش Gzip کنی!
درواقع رو سرعت عملکرد سرور تاثیر میذاره.

para2x

Member
ببخشید آقای شاه کلید و بقیه دوستان
قربون دستتاتون یه فکری به حال من بکنید یه کدی ، چیزی ، خیلی بهش نیاز دارم هرچی گشتم به درد بخور پیدا نکردم

para2x

Member
سلام بچه ها من یه کمی سرچ کردم بیشتر سایت ها نوشته بودن فقط این کد رو اول صفحاتت بذار

PHP:
ob_start(”ob_gzhandler”);
ولی وقتی گذاستم مثل اینکه سازگار نبود و این ارور رو داد

PHP:
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/para2664/public_html/emamreza/index.php on line 10
خوب حالا چی کار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا