به به ...
سلام داداشی ...![]()
خوبی نوید ؟ کم پیدایی ...
مثل همیشه توپس![]()
نمی تونم اشکالی بگیرم که تو خودت استادی ...![]()
سلام نوید عزیز
خوبی برادر ؟
طرحهای شما هم که جای حرف نداره.
من با اون بند لباس خیلی حال کردم.
من که انتقادی پیدا نکردم متاسفانه:دی
یا حق...
مرسی کامبیز جانسلام
موافقم
دوتاشون عالي شدن آفرين
درود بر تو حال کردم
کارای خیلی خوبیه..
کلیده بنظرم مشخصه که برش خورده. و بعد مفهوم کلید توی طرح چیه؟
قربانت
هر دو تا قشنگ شدن مخصوصا اولی ایدش خیلی جالبه.
فقط یه چیزی !
اینکه گیره های روی بند لباس معمولا با هم هم ترازن ولی تو این طرح گیره ی زردزیادی بالاس و گیره ی ابی پایینه .
و اینکه خود پرینتر که اویزونه به این دو گیره نوع قرار گرفتنش به گیره ها نمیخوره.
دومی هم خیلی قشنگ بود.
موفق باشی
حامد
سلام
به نظر من نقطه ی قوت کار (اولی ) , خود کلمه ی گونیاست بعلاوه اینکه ایده ش هم جالبه . در مورد کار دومی با علی موافقم .
در کل هر دو قشنگ شدن.
من از کلید هه خیلی خوشم اومد.مخصوصن بک ئش
جدن تبریک
اما در مورد گیره ها با بروبچز! موافقم!
دومی خیلی خوشگل تر! و پخته تر! ئه کلن
موفق باشی
یک وقت سر نگردونی این ور ها سر بزنی ها! کم نشی ها! بعدن تابستون میام کنار دریا همون کنارا تصادفن! زیر آب غرق شدی تقصیر من نیست ها!
خلاصه بی حیا بیشتر از رفیقا خبر بگیر
چاکرم
فعلن
به حرف این پسر جان زیاد گوش نده!اینکه گیره های روی بند لباس معمولا با هم هم ترازن ولی تو این طرح گیره ی زردزیادی بالاس و گیره ی ابی پایینه .
این تهدید رو جدی بگیر! مانی از اینکارا زیاد کرده! از من گفتن بود.یک وقت سر نگردونی این ور ها سر بزنی ها! کم نشی ها! بعدن تابستون میام کنار دریا همون کنارا تصادفن! زیر آب غرق شدی تقصیر من نیست ها!
خلاصه بی حیا بیشتر از رفیقا خبر بگیر
چطوری نوید جان؟ کارات عالی شدن واقعا که بسی لذت بردیم!![]()
به حرف این پسر جان زیاد گوش نده!حامد تا حالا تو عمرت لباس پهن نکردی؟ چرا تو کاری که تجربه نداری بیخودی دخالت میکنی؟!
گیره میتونه همچین حالتی رو داشته باشه. اتفاقا همین بالا و پایین بودن گیره ها از یکنواختی کار کم کرده.![]()
![]()
این تهدید رو جدی بگیر! مانی از اینکارا زیاد کرده! از من گفتن بود.![]()
ولی واقعا جای تبریک داره. هم به خودت هم به استان گیلان!جدی میگم. همچین طراحی و همچین نمونه کارایی رو کمتر جایی میشه پیدا کرد. امیدوارم موفق باشی پسرم!![]()
![]()
مرسی از نظرت ، در کل از کلید تو کارای تبلیغاتی زیاد استفاده میشه و مفهومشم : ( کلید موفقیت شما در دستان ماست ) یه چنین مفهومی داره .
آفرين علي جان عالي بود منم موافقمقربان تو..
نوید جان "کلید موفقیت شما در دستان ماست.." مربوط به NLP و مبحث موفقیت و غیره میشه و ربطی به چاپ دیجیتال نداره! اگه منظورت "کلید کیفیت در دستان ماست"باشه بله این درسته و خیلی خوب
اما این مفهوم ذهنی تو به من منتقل نشد پس یا آی کیوی من مشکل داره یا اون کلید به تنهایی گویا نیست و مثلاً نیاز به یک شعار(Text) داره در کنارش یا اینکه عنصری مثل کلید باید جای خودش رو
به چیزی نظیر مثلاً یک گونیا میداد! چون مثلاً گونیا نماد دقته.. دقت یکی از عناصر اصلی چاپه ! (ضمن اینکه نام شرکت گونیاست!) پس مرتبط شدن درست؟ اینجا دیگه هیچ نیازی هم به شعار نیست چون عنصر (تصویر گونیا) گویاست... ولی کلید؟...
این کلید به تنهایی به سختی مفهومی رو منتقل میکنه یعنی حداقل برای من IQ !! که اینطور بود. (چون من با خودم فکر کردم که آیا این کلید در چاپ دیجیتال چه چیزی رو میتونه برسونه
ولی به نتیجه ای نرسیدم شوربختانه!) و بعد که گفتی کلید موفقیت به یاد کیفیت افتادم که بله این میتونه مفهومی برای رسیدن به کیفیت خوب باشه که اونم با جمله تو به ذهنم رسید
و به صرف دیدن کار خیر(نیاز به شعار یا گونیا! یا آی کیو برای من!!)
ضمناً ایراد کلید هم اینه که سایه رو به قسمت پایین کلید دادی جایی که نور خورده و بالعکس سمت تاریک کلید سایه ای نداره. شاید به همین دلیل لو رفته.
(این انتقادات هم صرفاً بدلیل اینه که کارت تاپ و عالی بود ؛ گفتم که یوقت به دل نگیری ؛ هر چی کار بهتر باشه انتقادات هم ریزتر! هدف هم تنها گپ است و گفتمان و بهرحال من از سبک کارهات لذت بردم نوید جان)
منتظر کارهای بعدیت هستم - موفق و مؤید باشی ایشالله
در مورد گیره ها باید بگم که فکر نکم همیشه تراز باشن ، چنین شرایطی هم که من ایجاد کردم امکانش هست و من با توجه به همین دستگاهها بود که جای یه گیره رو مجبور شدم یکم ببرم بالاتر از بقیه ، ممنون از نظرت...
به حرف این پسر جان زیاد گوش نده! حامد تا حالا تو عمرت لباس پهن نکردی؟ چرا تو کاری که تجربه نداری بیخودی دخالت میکنی؟! گیره میتونه همچین حالتی رو داشته باشه. اتفاقا همین بالا و پایین بودن گیره ها از یکنواختی کار کم کرده.
قربان تو..
نوید جان "کلید موفقیت شما در دستان ماست.." مربوط به NLP و مبحث موفقیت و غیره میشه و ربطی به چاپ دیجیتال نداره! اگه منظورت "کلید کیفیت در دستان ماست"باشه بله این درسته و خیلی خوب
اما این مفهوم ذهنی تو به من منتقل نشد پس یا آی کیوی من مشکل داره یا اون کلید به تنهایی گویا نیست و مثلاً نیاز به یک شعار (Text) داره در کنارش یا اینکه عنصری مثل کلید باید جای خودش رو
به چیزی نظیر مثلاً یک گونیا میداد! چون مثلاً گونیا نماد دقته.. دقت یکی از عناصر اصلی چاپه! ( ضمن اینکه نام شرکت گونیاست! ) پس مرتبط شدن درست؟ اینجا دیگه هیچ نیازی هم به شعار نیست چون عنصر (تصویر گونیا) گویاست... ولی کلید؟...
این کلید به تنهایی به سختی مفهومی رو منتقل میکنه یعنی حداقل برای من IQ !! که اینطور بود. ( چون من با خودم فکر کردم که آیا این کلید در چاپ دیجیتال چه چیزی رو میتونه برسونه
ولی به نتیجه ای نرسیدم شوربختانه! ) و بعد که گفتی کلید موفقیت به یاد کیفیت افتادم که بله این میتونه مفهومی برای رسیدن به کیفیت خوب باشه که اونم با جمله تو به ذهنم رسید
و به صرف دیدن کار خیر ( نیاز به شعار یا گونیا! یا آی کیو برای من!! )
ضمناً ایراد کلید هم اینه که سایه رو به قسمت پایین کلید دادی جایی که نور خورده و بالعکس سمت تاریک کلید سایه ای نداره. شاید به همین دلیل لو رفته.
(این انتقادات هم صرفاً بدلیل اینه که کارت تاپ و عالی بود ؛ گفتم که یوقت به دل نگیری ؛ هر چی کار بهتر باشه انتقادات هم ریزتر! هدف هم تنها گپ است و گفتمان و بهرحال من از سبک کارهات لذت بردم نوید جان)
منتظر کارهای بعدیت هستم - موفق و مؤید باشی ایشالله
2 دقیقه نبودم ببین چه دارم میزنن تو سره من.
سلام:
حق با شماست ولی وقتی وزن چیزی که اویزون کرده باشی زیاد باشه گیره ها تا ته انتاشون میان پایین و اگه غیر از اینه حق با شماست.
نه خیر بنده لباس نه پهنیدم ولی پرینتر چرا :d.
شما تا حالا پرینتر اویزونوندی ؟
الان یه کار عملی براتون مشخص میکنم تا کاملا بی افته قضیه :
یک عدد جعبه ی میفه را از طناف (با گیره) آویزون کرده و مشاهدات خود را بر روی کاخز درج نمایین.
و در مجید انلاین به بحث بنشینید.
موفق باشی
حامد
دوست من این یک کار فانتزی بود ، یعنی یک کار واقعی نمی خواستم ایجاد کنم ، حرف شما کاملا درسته ولی اصلا چنین چیزی امکان نداره که ما دستگاه به این وزن رو روی طناب با دو تا گیره نگاه داریم ، دلیل اینکه دستگاهها رو هم روی طناب لباس پهن کردم ، انتقال مکان این شرکت بود و ...