Google Chrome - بررسی ویژگیهای مرورگر جدید گوگل

meysamm99

New Member
مرورگر جدید گوگل تمامی امکانات مرورگرهای جهان تمامی ویژگیهای اغلب مرورگرهای مطرح را به صورت یکجا در اختیار کاربران قرار داده است. این مرورگر که دیشب نسخه آزمایشی اون در اختیار کاربرا قرار گرفته برای ایرانیان قابل دانلود نیست البته نگران نباشید برای دانلود میتونید از لینک زیر اقدام کنید و برنامه رو به صورت آفلاین بدون هیچ محدودیتی نصب کنید!

دریافت نسخه نصب این مرورگر برای دانلود ایرانیان عزیز

دوستان عزیز مشکلات احتمالی نصب و استفاده از مرورگر جدید گوگل رو در اینجا مطرح کنید!

vrwh

Member
خوب اگر تحریممون کرده چرا باید استفاده کنیم ؟
بنابه گفته ها این مرورگر اپن سورس هست . مرورگر هم که یک نرم افزار تجاری نیست که بخوان تحریم کنند
بیایید به خودمان احترام بگذاریم

هنوز opera و firefox به خوبی دارن کار می کنند

meysamm99

New Member
خوب اگر تحریممون کرده چرا باید استفاده کنیم ؟
بنابه گفته ها این مرورگر اپن سورس هست . مرورگر هم که یک نرم افزار تجاری نیست که بخوان تحریم کنند
بیایید به خودمان احترام بگذاریم

هنوز opera و firefox به خوبی دارن کار می کنند​
درسته که الان ّFireFox یکی از محبوبترین مرورگرهای جهان به حساب میاد اما بسیاری از تولید کنندگان وب سایت باید وب سایتی که طراحی میکنن با مرورگرهایی که کاربران ممکنه استفاده کنن سازگار باشه و تست وب سایت با مرورگرهای رایج یک کار اصولی هستش!

دایی محسن

Active Member
دوستان اگه کسی دانلود کرده یه توضیح بده ببینیم ارزش دانلود داره یا یه عکس ازش بزارن . متشکر

meysamm99

New Member
این مرورگر از هسته اصلی مرورگر اپل استفاده میکنه و میدونید که safari سریعترین مرورگر دنیاست

همزمان پیشنهادهای گوگل و( آدرسهای مختلف و عناوین رو در آدرس بار - این قسمت مشابه ff3 هستش) داشته باشید
google_chrome_screen_07.jpg

ویژگی از صفحاتی که بیشترین بازدید رو داشتن thumbnail
google_chrome_screen_04.jpg

هر کدوم از tab ها بالا تویه نوار اصلی برنامه باز میشن و فضای بیشتری دارید ضمنا در صورتی که یکی از صفحات به مشکل بر بخوره فقط همون صفحه بسته میشه و بقیه پنجره ها به کارشون ادامه میدن (برخلاف بقیه مرورگرها)

این آخری هم که مثل یک برنامه قدرتمند طراحی صفحات وب اجازه میده تا کد صفحه و Docment Object Model و CSS اون رو یکجا ببینید و هر قسمت از صفحه رو هم که خواستید بررسی کنید.

14xjorl.jpg

در نهایت باید بگم ویژگیهای ifrefox3 و opera 9.5 و همچنین Apple Saffari و IE8 همه یکجا جمع شدن!
البته اشکالات کوچکی داره که کمتر کسی بهش بر میخوره!
chromel.jpg

yakoza

Well-Known Member
من الان 10 دقیقه دارم با این مرورگر کار میکنم تو همین 10 دقیقه از مرورگرهای دیگه بدم اومده

سرعت لود صفحات که خداست ، نمایی از سایتها بهتون میده که بقیه مرورگرها در حالت فول اسکرین میتونید ببینید و ...
البته یه سری اشکلات هم داره ولی چون نسخه بتا هست قابل قبوله

در کل من از 100 نمره 95 رو بهش میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا