gold mine رو ميشناسد ؟؟؟

aira

Member
سلام.
من دارم در مورد اين شركتهاي هرمي تحقيق ميكنم.يكي هست به اسم gold mine.
من خودم به شخصه تحت هيچ شرايطي نمي تونم در درست بودن اين شركتها وپولي كه از توش در مياد اطمينان كنم.الانم چون يكي از دوستام عضو اين شركت شده من خيلي كنجكاو شدم.ميخواستم بدونم از شما دوستان كسي هست كه به طور مستقيم با اين شركت در ارتباط بوده باشه ؟؟؟ و آيا به طور كلي سرمايه گذاري در اين شركتها سود و منفعتي داره ؟؟ و اينكه بعضي ها ادعا ميكنن كه در عرض 2-3 سال به ثروتي هنگفت رسيدن؛چقدر صحت داره ؟؟!!

ممنون ميشم اگه در اين زمينه و مخصوصا gold mine ؛ اطلاعاتي به من بديد.

سلامت و موفق باشيد.

iranexplorer.net

Active Member
سلام،

بحث در این باره الان خیلی خسته کننده و قدیمی به نظر میاد.... حدوداً چند ماه پیش (که هنوز فعالیت شرکت های هرمی در ایران ممنوع نبود) عده ای جذب این گونه فعالیتها شدند.

از بالادستی ها بگیرید تا پایین دستی، بعد از حدود یک ماه فعالیت، خیلی "ساده" و "خاموش" فعالیت رو به کندی و انزوا میره و عملاً هزینه، وقت و انرژی بر نمی گرده.

با تعداد زیادی از سرگروه های شهرهای بزرگ آشنایی داشتم و دارم ، نه تنها به"ثروت" نرسیدند بلکه از کار جاری خودشون هم جا موندند.

حالا هم که رسما فعالیت اینگونه برنامه ها ممنوع هست، اگر مشاهده بشه طرف شما وزارت اطلاعات هست و ....

این قضیه رو فراموش کنید که نه عاقبت داره نه به امتحانش می ارزه نه حتی تجربه ی بی ضرریه ... !

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

aira

Member
من نميخوام در اين زمينه بحث بندازم و اصلاً هم نميخوام كسي رو دعوت كنم..گفتم كه از اونجايي كه خودم هم به ايم فعاليتها اعتقادي ندارم و از طرفي براي اينكه به دوستم اثبات كنم فعاليت در اين زمينه بي خوده احتياج به نممونه زنده دارم..
من فقط ميخوام اگه كسي اين شركت رو ميشناسه يا حتي اسمشو شنيده با من در ارتباط باشه..همين
اگه هم در اين سايت جواب به اين سوال ممنوعه با پيغام شخصي يا ايميل من :[email protected]

و اي دي من در ياهو با من تماس بگيريد:aira6586
بازم ازتون خواهش ميكنم اگر در اين زمينه اطلاعاتي دارين به من بگيد..واقعا احتياج دارم..
ممنون ميشم.:)

mojtaba1339

Active Member
از قدیم گفتن: برو کار می کن نگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار.

تا وقتی راه کسب درآمد حلال مونده چرا آدم دور و بر یه همچین چیزایی بره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا