GMail يك سرويس برتر يا بدتر؟!حتماٌ بخونيد

0037

Member
شايد خيلي هاتون دلتون ميخواد يه اكانت GMail داشته باشيد ولي باور كنيد كه اين فضايي كه جي ميل (فارسي را پاس بداريم!) واسه كاربراش ميده هيچ وقت به طور 100٪ استفاده نميشه يعني تقريباٌ 80٪ از افرادي كه از سرويس استفاده مي كنن هيچ وقت ميل باكسشون پر نميشه!
اصلاٌ تا حالا از خودتون پرسيدين كه 1000 مگابايت چند تا ايميل ميشه؟اصلاٌ تصورش هم سخته (البته نه واسه بعضي ها!) ولي خوب در كل ميخوام بگم كه شما واقعاٌ از اين جي ميل استفاده كامل ميكنيد يا فقط دوست داريد بگيد كه بله منم يه اكانت جي ميل دارم!
حالا همه اينا به كنار تازه جي ميل با فارسي نويسي هم مشكل داره كه حتي براي من پيش اومده كه نميتونيد نامه هاي فارسي رو به سادگي بخونيد! البته از نسخه بتا بيش از اين هم بر نمياد اميدواريم در نسخه الفا اين اشكالات برطرف بشه!
در طي تلاشهاي شبانه روزي من و تمام پرسنل زحمتكش مجيد آنالاين(به سبك هندي)اينجانب اطلاعاتي هر چند بي اعتبار يا ريورس(reverse) از اين گوگول بدست آورده ام كه شايان ذكر است كه كپي رايت هم نداره!
:>>: اطلاعاتي كه گوگل از كاربرانش ميداند::<<:
1.همه اطلاعاتي كه شما با استفاده از موتور جست و جوي گوگل مي سرچيد (به لفظ عاميانه)
2.هر سايتي كه شما بازديد ميكنيد و داراي تبليغاتي از گوگل هست خارجكيش ميشه -->( Google Adsense ads )
3.كشوري كه شما در آن مشغول زندگي كردن ميباشيد!(البته بعضي وقتا از نوع بكار بردن كلمات هم ميشه فهميد)

:1: اگر شما يك اكانت تبليغات از گوگل داريد:همون ( Google Adsense ads )
1.نام كامل شما و آدرس و اطلاعات اكانت بانكي شما
2.آي پي آدرس فردي كه از سايت شما ديدن ميكند و داراي تبليغات گوگل است!
3.تعداد بيننده هاي وب پيج شما!

:2: اگر شما داراي يه اكانت جي ميل هستيد:
1.افرادي كه شما به آنها ايميل ميفرستيد!
2.افرادي كه به شما ايميل ميفرستند!
3.محتواي ايميلهاي هر دو مورد بالا!
4.محتواي تمام ايميلهايي كه از ميلينگ ليستهاي سايتها براي شما پست ميشود (حتي اگر خصوصي باشد!)

:3: حتي اگر از سرويس جي ميل استفاده نميكنيد:
1.محتواي ايميلي كه شما به يك اكانت جي ميل پست ميكنيد!

:4: اگر شما كاربر سرويس اوركات هستيد:
1.تمام اطلاعات مربوط به گروه اينترنتي شما!

:5: اگر از سرويس Froogle استفاده ميكنيد:
1.تمام چيزهايي كه قصد خريد آنها را داريد!

:6: اگر از سرويس Blogger.com استفاده ميكنيد:
1.تمام چيزهايي كه شما با استفاده از Blogger.com پست ميكنيد!( حتي نوشته هاي خصوصي و پست نشده و draft)

:7: اگر از سرويس Picasa.com استفاده ميكنيد:
1.تمامي عكسهايي كه شما در اكانت خود در Picasa.com داريد!

:8: اگر از سرويس groups-beta.google.com استفاده ميكنيد:
1.تمامي گروههايي كه شما از آنها خبر مي خوانيد!

و خيلي از مطالبي ديگه كه مربوط ميشه به سرويسهاي صفحات ذيل:
http://news.google.com
http://images.google.com
http://www.google.com/apis
http://directory.google.com
http://print.google.com/print/faq.html

حالا فكر نميكنيد گوگل اين استكبار جهاني اطلاعاتي بيش از خودتون در موردتون داره؟؟
البته از يه چيز اين گوگل خوشم مياد كه باعث شد ياهو و MSN يه تكوني به خودشون بدن!
>|< >|< >|< >|< >|< >|<
شما هم نظر بدين!

taher007

Member
سلام...
یعنی مثلا یاهو و MSN !! پسرای خوبی شدند؟
من که موافق نیستم... مخصوصا با لفظ استکبار!

به هر حال ممنون از مطلبتون...

0037

Member
من خودم از جي ميل بدم نمياد ولي دونستن بعضي چيزا هم بد نيست در ضمن من منظوري در مورد كلمه استكبار نداشتم!
اگر ناراحتتون ميكنه ويرايش كنم؟؟!

siavash-tanha

Well-Known Member
دستت درد نكنه 0037 جان به خاطر اين مطلبت 8)

ولي در هر صورت همه ايميلها و سايتها همينكارو ميكنن

در ضمن گوگل شركت معتبريه و از اين اطلاعات به ضرر شخصي استفاده نميكنه

تازه اگه ام كنه ما كه تو ايران مشكلي نداريم :wink:

در ضمن مگه ياهو 100 مگا ميده پر ميشه كه اين بشه ؟

<شوخي>در هر صورت آدم بايد يه ميل باكس داشته باشه كه تا 120 سالگي براش جا داشته باشه<شوخي> :wink: :wink:

بازم مرسي بخاطر مطلبت

مخلصم

ابوذر

a Truth Seeking

Active Member
0037 جان از اطلاعاتي كه در اين زمينه دادي متشكرم.
من در اين زمينه نظرخاصي ندارم.

0037

Member
خواهش ميكنم!
ابوذر جان من كار ندارم كه حالا گوگل ايميل ها رو با روبات كنترل ميكنه يا انسان ولي تا اونجايي كه من ميدونم ياهو همچين كاري نميكنه!!

siavash-tanha

Well-Known Member
0037 گفت:
خواهش ميكنم!
ابوذر جان من كار ندارم كه حالا گوگل ايميل ها رو با روبات كنترل ميكنه يا انسان ولي تا اونجايي كه من ميدونم ياهو همچين كاري نميكنه!!

مرسي 0037 جان

در هر صورت بخاطر اين مطلبت ممنون

قربانت

مخلصم

ابوذر

iranexplorer.net

Active Member
گاهی پیش اومده که کسی برام یک فایل حجیم توسط ایمیل ارسال کنه که همین جی-میل که شما اینقدر ازش بد گفتید کار ما رو راه انداخته.

بهتر نیست ،خودتون برین یک سرویس ایمیل برنامه نویسی کنید و به ملت رایگان ارائه بدین و بعد هم منتظر انتقادهای ما باشید؟

Maxton

Active Member
چون كسي تاحالا منو ادم حساب نكرده و منو اينوايت نكرده بنابراين من جي ميل ندارم پس نتيجه مي گيريم كه من اطلاعاتي در مورد جي ميل ندارم و نمي تونم نظري بدم ولي بهر حال خيلي ممنون از اطلاعاتت

0037

Member
iranexplorer.net گفت:
گاهی پیش اومده که کسی برام یک فایل حجیم توسط ایمیل ارسال کنه که همین جی-میل که شما اینقدر ازش بد گفتید کار ما رو راه انداخته.

بهتر نیست ،خودتون برین یک سرویس ایمیل برنامه نویسی کنید و به ملت رایگان ارائه بدین و بعد هم منتظر انتقادهای ما باشید؟
8O 8O
بابا شما چرا اينطوري ميكنيد!من كه نگفتم جي ميل خوب نيست!اصلا اونا اين همه اطلاعات بدرد نخور از من و تو به چه كارشون مياد؟!
من فقط گفتم شايد يكي يه زماني خدايي نكرده اين اطلاعات رو نداره حالا مثل اينكه خيلي ها ناراحت شدن منم انشاالله ديگه از اين غلطها نميكنم !
خيلي ممنون از نظر لطفتون! :cry:

Ramin2

Member
مثلا اکه در محتویات email شما کلمه ی القانده چه عربی چه english باشه نامه ی شما ضبط میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا