پشتیبانی Girl

سلام،

نمونه کارم برای مسابقه ی Lifelike 3D Human Design Contest ، بدون Post Of Production فقط رندر از صحنه . این مسابقه، مسابقه ی نور پردازی بود و مدلینگ از من نیست (مدل آماده بوده) و امتیاز روی Light Setup,Light Setting,Shader Setting و Render Setting بوده. زمان مسابقه حدود یک ماه و نیم بود. اجازه نداریم بعد رندر رو عکس کاری انجام بدیم با فتوشاپ، و تو این مدت تست رندر های زیادی رو باید می گرفتم . با ابعاد 4200 حدود 8 ساعت طول کشیده. رندر انجین هم منتال ری بوده.

پیوست ها

• CloseUp.jpg
    CloseUp.jpg
    132.4 کیلوبایت · بازدیدها: 76
  • Full Shot.jpg
    Full Shot.jpg
    190 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • Wire.jpg
    Wire.jpg
    95.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام کریستوفر جان ، خیلی وقت بود تو انجمن ندیده بودمت

کار خیلی خوبی شده ، کاراکتر برای game هست درسته؟ مدلسازی به نظرم عالیه ،polygon ها کاملا حساب شده کار شده ؛ مو ها رو هم که فقط با material دهی اینقدر تمیز در آوردی خیلی خوشم اومد ،می تونه نکته ی آموزشی خوبی برای من باشه

material دهی هم که دیگه بحثی توش نیست،خیلی خوب کار شده ، البته من تخصصی تو character modeling و material دهی ندارم شرمنده که نظر غیر تخصصی میدم :cry:

امیدوارم که تو مسابقه موفق بشی :rose:

شما که از اینجور مسابقات اطلاع داری خوب میشه که اطلاع رسانی بکنی شاید بعضی از دوستان بخوان شرکت کنن

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت قشنگ شده ولی اگر لباس به یک تکسچر خوبی داشت که نشون بده پارچس بهتر بود. الان به نظر متریال میاد.

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی . . .
مدل و تکسچر که فکر کنم آماده بوده . . .
استودیوت رو به نظرم بهتر میشد کار کنی . . .
الانم خوبه . . .
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام کریس جان.خیلی کار قشنگی شده.
مدل سازی خیلی خوب شده.اما چیزی که کارو خیلی متفاوت کرده شیدرسازی بی نظیر هست.شیدر پوست خیلی قشنگ شده.حس لطافت پوست رو کامل نمایش گذاشته
لباس کامل شده.چین و چروک ها به اندازه شده و عالی در اومده
فقط مو ها به نظرم خیلی خوب نشده.نمی دونم یه سری اصول داره محل رشد موها.نرم افزار پوزر میتونه راهنمای خوبی برات باشه.
در کل نمره 9 از 10 رو میگیره.موفق باشی.

سلام خسته نباشی از نطر شیدر و مدل سازی که هیچی اما یه ایراد کلی شایدم سلیقه ای باشه چون حدود چند ماهه دارم رو آناتومی انسان کارمیکنم اینا می گم اگه مو ها کاراکترتون را بردارید مدل می تونه با یه ذره ریش کاملا به یه مرد تبدیل بشه گونه ها خانوم خیلی نرم تر و کوچک تر نیست ؟ یا مثلا کلا اندازه کلی سر به مرد ها نمیاد ؟2 طرف کاسه چشم و کلا لب ها کاراکتر اگه کوچکتر و به قول معروف مثل هلو میشد یه ذره خیلی به یه کاراکتر خانوم شبیه تر میشد گردنش هم خیلی صاف هست از سمت داخل اگه یه ذره به سمت بیرون داده میشد فکر کنم بهتر بود یه ذره هم گردن کلا نازک تر میشد بازم میگم اینا می تونه سلیقه ای باشه ولی در کل کار در حد خوبی شده جز موهاش خسته نباشید

سلام کار خیلی خوبی شده حرف نداره
فقط همونطور که عارف جان گفت ریشه مو های جلویی در جای درستی قرار نگرفتن
موهای طلایی با شلوار آبی فعلی میتونست کار رو جذاب تر هم کنه

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
کار بسیار قوی و پرفکتی هست با نظر اکثر دوستان راجع به مو و شیدر پوست موافقم
تو این فیلد عالی هستید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا