سلام به مجيد آنلايني هاي عزيز. اول بايد از همتون تشكر كنم چون تا چندي پيش دونسته هام از فوتوشاپ به صفر ميل ميكرد! ولي حالا كلي چيز ميز بلتم!
حالا چند تا سوال دارم!
سوال اول اينكه چطوري بايد يه تصوير gif رو ساخت ، طوری که فقط قسمتهایی که واقعا جزو عکس هستند نمایش داده بشن؟ مثلا همین شکلکها: 8) که گوشه ندارند. یا مثل این عکس:
سوال دوم اینکه توی آموزش quick mask اون آخر آموزش گفتند میتونید از این ابزار استفاده های جالبی کردو بعد این عکس رو گزاشتند:
حالا میشه بفرمایید چجوری به این صورت select کردید؟
سوال سوم اینکه یه همچین تصویری رو چطوری میشه درست کرد؟ :
میخوام بدونم چوری میشه اون به اصطلاح نگاتیوهارو فرو رفته یا برآورده کرد؟!
سوال چهارم اینکه من از فوتوشاپ 7 استفاده میکنم ، و رنگ بک گراند همه جا زرده! طوری که وقتی یه عکس رو باز میکنم ، زنگ زرد رو با اون تصویر قاطی میکنه!! اینو چطوری میشه درست کرد؟
سوال پنجم!! یخورده ناشیانس! چطوری میتونم یه تیکه عکس رو بزرگ و کوچیک کنم؟! همون کاری تو paint به سه سوت انجام میشه!!
شرمنده اگه زیاد شد :roll:
حالا چند تا سوال دارم!
سوال اول اينكه چطوري بايد يه تصوير gif رو ساخت ، طوری که فقط قسمتهایی که واقعا جزو عکس هستند نمایش داده بشن؟ مثلا همین شکلکها: 8) که گوشه ندارند. یا مثل این عکس:
سوال دوم اینکه توی آموزش quick mask اون آخر آموزش گفتند میتونید از این ابزار استفاده های جالبی کردو بعد این عکس رو گزاشتند:
حالا میشه بفرمایید چجوری به این صورت select کردید؟
سوال سوم اینکه یه همچین تصویری رو چطوری میشه درست کرد؟ :
میخوام بدونم چوری میشه اون به اصطلاح نگاتیوهارو فرو رفته یا برآورده کرد؟!
سوال چهارم اینکه من از فوتوشاپ 7 استفاده میکنم ، و رنگ بک گراند همه جا زرده! طوری که وقتی یه عکس رو باز میکنم ، زنگ زرد رو با اون تصویر قاطی میکنه!! اینو چطوری میشه درست کرد؟
سوال پنجم!! یخورده ناشیانس! چطوری میتونم یه تیکه عکس رو بزرگ و کوچیک کنم؟! همون کاری تو paint به سه سوت انجام میشه!!
شرمنده اگه زیاد شد :roll: