سلام.
خب ببینید من یک نکته مهم رو اول متذکر بشم بد نیست:
شما فرمودید که شرکتی در دبی این کار رو براتون انجام میده. خب باید خودمتتون عرض کنم که در ابتدای خریداری، از "سفارش دهنده" که مالک هم محسوب میشه مشخصات کامل و قانونی شرکت رو بهمراه شماره ثبت و ... (رایج برای کلیه امور این چنین) خواستار هستند.
اگر بعد از تایید مورد فوق، به هر دلیلی برای اونها شک ایجاد بشه که سفارش دهنده، صاحب سایت نیست (رنج آیپی سایت در ایران باشد) بدون اطلاع قبلی گواهینامه شما لغو میشه.
این یعنی نمیشه اونها رو به هیچ وجه - تکرار می کنم - به هیچ وجه دور زد... کارشون امنیته و به شدت روی این قضیه حساس هستند. شما داری هزینه میکنی تا سایتی امن داشته باشی، اونها هم متقابلاً باید سرویسی ارائه بدهند که خیال بازدیدکننده سایت هم راحت باشه.
تا مورد بالا براتون مشخص نشده، به هیچ وجه سفارش رو انجام ندین که حتی پول رو برگشت می دهند به شما و سفارش رو کنسل میکنند.
و اما تفاوت های معمول رو سرویس فوق:
در نگاه اول اعتبار و نام Verisign خود نمایی میکنه. این روزها حتی کاربر مبتدی آنچنان که از شنیدن نام Verisign به وجد میاد، کمتر نام Geotrust رو شنیده اند.
چرا؟
سابقه طولانی و موفق، مشتری های معروف ، پشتیبانی بی نظیر!
اما شاید برای خیلی ها، این تفاوت مهم نباشه...
چون:
1. هر دو شرکت گواهینامه های 128 بیتی ارائه می دهند.
2. هر دو گواهینامه هایی سازگار با 99% مرورگرها ارائه می دهند.
3. هر دو شرکت از یک نوع الگوریتم برای تولید گواهینامه ها استفاده می کنند.
سوال مهم:
چرا قیمت گواهینامه های Verisign خیلی گران تر از Geotrust است؟
خیلی ساده میشه جوابش رو داد: "چون مردم پولش رو پرداخت میکنند و آخ هم نمی گن!"
همین مساله برای دومین هم صادقه. خیلی ها از register.com با قیمت 35 دلار ثبت می کنند در حالیکه همون نام رو میشه با 8 دلار ناقابل ثبت کرد.
آیا اون عده از مردم کار اشتباهی میکنند؟ مسلما خیر... شاید اونها نمی دونند که "انتخاب های دیگه ای هم وجود داره".
نمودار فروش دو شرکت رو نگاه کنید و سپس اقدام به خریداری کنید.
نکته: گواهینامه های به مراتب ارزانتری هم وجود دارد که فقط باید در google.com جستجو کنید، چندین نتیجه خوب بدست خواهد آمد.
موفق باشید.