Game server

سلام
من يه Whm دارم !
حالا مي خوام با امكاناتي كه فكر كنم سي پنل ايكس داره يه گيم سرور بزنم و ملت بتونند اونجا رايگان برن و بازي هايي مثل كانتر استرايك رو بكنند !
راهنمايي كنيد !...

مثلا چه قدر ؟
من خودم يه سرور ويندوز دارم و پهناي باندش رو هم دارم با اون چي ( ويندوزي كه با آپاچي و php هست )

morsoltany

Active Member
من یک سری پرتال براش دیده بودم ولی واقعا خیلی باند می خوره
می تونی مشخصات سیستم سرور را بگی ؟

مي شه پرتال ها رو بدي ؟ من هر چي لازم باشه تهيه مي كنم ! باندويچ هم مشكلي نيست آنليميت دارم !

ممنون مي شم راهنمايي كنيد ...

PHP_Empire

Member
بهتره برای این کار سرور مخصوص گیم بگیری theplanet راه حل های خوبی واسه گیم سرور ارائه می ده :cool:
موفق باشی

ehsanch

Active Member
خود cpanel گیم سرور هم داره.... برا اطلاعات بیشتر به cpanel.net مراجعه کن

SME

Banned
میشه در مورد روش کار پس از راه اندازی هم اطلاعاتی بدید دوستان؟

PHP_Empire

Member
vps بهت می دم گیم سرور رو هم مجانی واست روش نصب میکنم صفا کن
خواستی تماس بگیر با هام : 09111380137

softkadeh

Member
vps بهت می دم گیم سرور رو هم مجانی واست روش نصب میکنم صفا کن
خواستی تماس بگیر با هام : 09111380137

سلام

من یه سرور کانتر استرایک دقیقأ مثل رپ گیم یا گیم زون یا mggsnet یا ... می خوام با تمام امکانات .
می خوام 4 تا سرور 32 نفره ( public - match - dust2 only - death match ) درست کنم .
میشه توضیح کامل بدی که چی لازم دارم و چقدر هزینه می بره ؟
09125610814

perlinpars

Active Member
با سلام و اجازه از اساتید
آقا اول بگو سرور واسه lan میخوایی یا میخوایی از طریق اینترنت بازی کنن
و دوم اینکه آیا میخواهی اکانت بدی واسه بازی یا میخوایی هرکی اومد بازی کنه( اطلاعات رو کامل کنی جواب بهتری میگیری)
در کل به یه سرور احتیاج داری و اگه تو نت باشه به پهنای باند مناسب باقی قضایا هم میمونه به روشی که شما انتخاب میکنی و هزینه هم میشه بر آورد کرد اما یادت باشه هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.

J4vad

Member
با سلام ؛

دوستان بنده هم می خواستم تاپیکی در این راستا باز کنم ! اما نه اینگونه ! بنده بازی World Warcraft رو نیاز دارم ! و باید یک سرور بگیرم برای این کار ! هزینه سرور مهم نیست ، مهم و مهم تر از اون لیسانس سرور بازی World Warcraft هست ! حداقل Patch هم که نیاز است از 2 به بالا هست ! چون 1.21 رو خودم دارم !

بنده نتوانستم لیسانس World Warcraft رو گیر بیارم ! در ضمن شرکت اصلی ارائه دهنده این بازی که بلیلیزارد است این سرور را نمی فروشد ! حالا بقیه از کجا گرفتن نمی دونم ! اما پیشگامان یکی از بزرگترین سرور ها در این زمینه هست که کار خودشون رو سال 1385 شروع کرده اند ! و یکی از کسانی است که حرف اول رو تو ایران میزنه !

لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بده ! بنده واقعا به این سرور و Patch نیازمندم

موفق باشید.

Trogue

New Member
سلام.من هم خیلی علاقه دارم یه سرور world of warcraft راه بندازم.اما نمیدونم چکار باید بکنم.یه dedicated server پیدا کردم برای راه اندازی سرور wow .اما بعضیا میگن چون سخت افزار dedicated server خارج از ایرانه ping میره بالا و...

این حقیقت داره؟

p30tip

Member
ببینید گیم سرور های پرایوت Wow که لیست خارجی هاشو با رنک بندی می تونید ببینید http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft و سرور های پرایوت دیگر کلا همه با یک EMU راه اندازی شده اند.
از جمله EMU ها عبارتند از : Ascent,Mangos,WoWEMU,....
که بهترین آن ها همین Ascent هست.ولی برای راه اندازی سرور WoW نیاز به mysql server,... هم داری که می تونی خودت دستی با Emulator کار بندازیش یا این که یک Repack دانلود کنی که شامل همه ی این ها هست و آماده هست.خلاصه WoW Server های پرایوت لیسانس ندارن و خود blizz با server emulator مخصوص خودشون راه اندازی کردن سرور رو و به کسی هم نمی دن و فروشی هم حتی نیست.غیر از اون,نیاز به یک database هم هست که اطلاعات توش باشه مثلا اگر می خوای funserver درست کنی همه mob,character,items,... برای این نوع سرور توش باشه که Emulator بتونه آن ها رو فراخوانی کنه و سرور اجرا بشه.
و در ادامه پاسخ Trogue,چون سرور ها در کشور های غیر از ایران هست بله ping میره بالا.ولی اگر رو خود ایران سرور باشه مشکل پینگی نداری.
در کل اگر خواستید می تونم درباره این کار کمکتون کنم چون من با WoW تجربه های زیادی دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا