gallery

yyassaman

Member
سلام
میخوا ستم بپرسم istockphoto.com از چه اسکریپتی استفاده کرده و من اگه بخوام یه همچین چیزی راه بندازم باید چی نصب کنم. مرسی

Beh_Madonna

Member
سلام
میخوا ستم بپرسم istockphoto.com از چه اسکریپتی استفاده کرده و من اگه بخوام یه همچین چیزی راه بندازم باید چی نصب کنم. مرسی
بنظر من چیز خواستی نداره
اکثر سیستم مدیریت های گالری این کارو میکنن
دقیقا دنبال چی هستی چون امکان جستجو و قسمت یوزر و آپلود ... همه را سیستم های دیگر دارن

Beh_Madonna

Member
از لحاظ راحت تر بودن سیستم Coppermine Photo Gallery خوبه البته این هم مشکلاتی داره clean url نیست یعنی خوب در موتور جستجو خوب سرچ نمیشه البته یک پلاگین برایش آمد اگر نصبش کنی این مشکلش برطرف میشه اما پلاگین فعلا بتا هستش و بعضی موقها کار نمی ده
اما سیستم مدیریت g2 با gallery2 یک روزی میخواهد باهاش کار کنی تا خوب بتونی باهاش کار کنی البته سخت نیست اما خیلی تیغرات میتونی بهش بدی clean url هم است و خوب سرچ میشه و میتونی پسوند html یا php و ...
میتونی بهش اضافه کنی
Coppermine Photo Gallery قشنگ تره
300.gif

اما gallery2 چیز خاصی نداره
اما اگر قراره خوب جستجو نشه که خوب نیست

yyassaman

Member
حق با شما هست. گالری 2 یه تمپلیت داره carbon . اگه بتونم lightbox رو هم روش نصب کنم عالی میشه. ولی باید دید صفحه اولش رو میتونم مثلistockphoto دربیارم یا نه . این سیستم چیه?
http://www.logoturka.com/

Beh_Madonna

Member
حق با شما هست. گالری 2 یه تمپلیت داره carbon . اگه بتونم lightbox رو هم روش نصب کنم عالی میشه. ولی باید دید صفحه اولش رو میتونم مثلistockphoto دربیارم یا نه . این سیستم چیه?
http://www.logoturka.com/
اون سایتی asp که معرفی کردی معلوم نیست چه سیستمی است البته به احتمال زیاد براشون نوشتنه و پولیه
در مورد صفحه اولش همه باید بگم که میتونی این کارو بکنی اما اگر میخواهی مثل همون درست کنی باید خیلی تمپلیتش را تعغیر بدی و تمپلیت های که گالری 2 gallery2 داره سخته کاستوم کردنش مثل 4image یا coppermine نیست که بتونی تعغیرات به اون راحتی انجام بدی

yyassaman

Member
ببخشید زیاد سوال میکنم. ولی اون سیستمهایی رو که گفتید میشه صفحه اولش رو اونطور ی کاستوم کرد؟ مثلistockphoto? مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا