full screen شدن لحظه ای و تبدیل شدن به حالت اولیه

ramtin_b

New Member
سلام دوستان وقت همگی بخیر
من بحث full screen رو تو انجمن سرچ کردم و نزدیک 9 صفحه واسم آورد که همه اونایی که مربوط به فلش بود رو نیگا کردم
سرتون رو درد نیارم.......من یه فلش ساختم برای کاتالوگ محصولات یه شرکتی و تبدیلش کردم به exe.....مشکلی که دارم اینه که میخوام این exe از اول full screen باشه.......گفتم این swf رو full screen بگیرم حتما مشکل حل میشه.......بعد جستجو و گذاشتن دستور fscommand("fullscreen",true);
fscommand("allowscale",false); دچار یه مشکل تازه شدم و اون اینه که وقتی روی swf کلیک میکنی برای یه لحظه تصویر full screen میاد و بعد به حالت اولیه برمی گرده.....
مشکل کجاست؟
ممنون که وقت گذاشتید و این متنو خوندید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

کد مشکلی نداره . اگه از فلش پلیر ورژن 10 استفاده میکنید این مشکل امکان داره براتون بوجود بیاد

شما از ورژن 11 خروجی exe بگیرید این مشکل برطرف میشود(فایل project ورژن 11 رو میتونید از آدوبی دریافت کنید )

البته این درصورتی هست که شما در کد نویسی و قرار دادن کد در فریم اول طرح مطمئن باشید

موفق باشید

ramtin_b

New Member
بله من این کد رو توی اولین فریم و در اولین لایه که Action Layer هست.....گذاشتم

ramtin_b

New Member
ممنونم.......مشکلم این بود که من adobe flash c5 که داشتم روی فلش پلیر 8 بود و از طرفی 11 رو نداشتم که بعدا اونو اضافه کردم و خروجی گرفتم....بازم ممنون

++Hadi++

Active Member
می تونین با استفاده از برنامه swfkit یا mdm zink برا اون این انکان و کلی امکانات دیگه رو فراهم کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا