جلوه های ویژه Freez

yas_d

Member
سلام خدمت دوستای خوبم:rose:
قرار بودش که اول بریم یه جای مخروبه مثل یک کارخونه خراب شده یا جایی‌ که جذابیت تصویری داشته باشه که برنامه بهم خورد و نشد که بریم از طرفی‌ هم دوربین جور نشد یعنی‌ اون دوربین با لنز‌هایی‌ که میخواستیم نشد:sad:
اما من واسه تمرین هم که شده بی‌خیال نشدمو رفتیم توی پارکینگ یکی‌ از بچها چنتا عکس گرفتیم تا کارو بسازم،
که من هم یک شاتش رو ساختم بقیه‌اش از زاویه‌های دیگه هستن, واسش یک Break Down هم آماده کردم که توی خود فیلم گذشتم
سوالی‌ بود من در خدمتم :rose:

After Effects
Cinema4D
Advance Render

Duration : 40sc
Size : 10MB

Scr:

scr.jpg

arminAnim

کاربر متخصص
از لحاظ رنگ و لعاب خیلی خوب شده اما اینکه با حرکت دوربین Perspective بدن تغییر نمیکنه خیلی توو ذوق میزنه. مثلا دست که اینهمه جلو اومده با حرکت دوربین انگار اصلا توی پرسپکتیو نیست. اما در کل تلاش ِ قابل تحسینیه

Saeed2vfx

Member
اعضای بدن رو خوب از هم جدا کردی ولی چرا توی video هیچ استفاده ای ازش نکردی !!!
وقتی دوربین به طرف جلو حرکت میکنه، باید اعضاء بدن رو از هم فاصله میدادی...

موفق باشی

ssevil

Well-Known Member
سلوم
حسینننننننننننننننننننننننننن کجانی؟
خیلی خوفه افرین :rose:

MoslemCG

Active Member
از لحاظ رنگ و لعاب خیلی خوب شده اما اینکه با حرکت دوربین Perspective بدن تغییر نمیکنه خیلی توو ذوق میزنه. مثلا دست که اینهمه جلو اومده با حرکت دوربین انگار اصلا توی پرسپکتیو نیست. اما در کل تلاش ِ قابل تحسینیه

موفق باشی

منم همینا :green:
:rose:

yas_d

Member

موفق باشی

سلام مرسی‌ از شما
اگه شما فریم اول و آخر کار رو باهم مقایسه کنید متوجه تغیرات میشید

سلام خوبی امین جان؟
با پایین اومدن دوربین شما کفش سمت راست رو هم حتا کامل می‌بینید دست چون در جلو واقع شده زیاد پرسپکتیو چنگ نمی‌شه فریم اول و آخر رو میتونید مقایسه کنید
مرسی‌ از شما:rose:

سلام

مثل همیشه عالی بود

کارات یه حس خاصی داره

منتظره یه کاره دیووونه دیگه ازت هستم

سلوم
حسینننننننننننننننننننننننننن کجانی؟
خیلی خوفه افرین :rose:

سلووم تو چطوری؟
مرسی‌ که دیدی کار رو

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی هم عالی. من از این پست پروداکشن یا هر چیزی که تو کارت هست خوشم میاد. این نباشه کلی از ارزش کارت کم میشه. صدا هم که مثل همیشه نداره. مثلا یک موزیکی چیزی

yas_d

Member
خیلی هم عالی. من از این پست پروداکشن یا هر چیزی که تو کارت هست خوشم میاد. این نباشه کلی از ارزش کارت کم میشه. صدا هم که مثل همیشه نداره. مثلا یک موزیکی چیزی

آقا یه کار کنیم:lol:
از این به بد من هر کاری میزنم موزیک متنش با تو جدی میگم اینطوری خیال جفتمونم راحته :green:

MoslemCG

Active Member
اگه شما فریم اول و آخر کار رو باهم مقایسه کنید متوجه تغیرات میشید
بیننده باید در حین تماشا پرسپکتیو رو حس کنه نه اینکه به صورت تخصصی بیاد موشکافانه اونو ببینه!
کارتون عالی هستا...ولی کاش بیشتر پرسپکتیو لحاظ میکردید تو کار

madmaster_3d

Well-Known Member
یاس جان من اینبار این کار رو کردم انشالا دفعه بعدی خودت این کار رو بکنی. شایدم من کردم
یک چند تا افکت توپ پیدا کردم. من ویدئو رو ندارم تست کنم
به نظر خودم اولیش قشنگ تره .فقط صدای اسپیکرت رو بیشتر کن بشنویش.
بعد حتما میکسش کن بزار ببینیم چی از آب در میاد
برات همینجا آپشون می کنم.

پیوست ها

• MadMaster_3d Effects.rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 15

madmaster_3d

Well-Known Member
یاس من دوباره ویدئو رو دانلود کردم و تست کردم با صدا. با صدای یک خیلی قشنگ میشه. حتما تست کن و اگر خوشت اومد بزار بچه ها هم ببینند و نظر بدن.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
این هایی که گذاشتی Pad هستن واسه این سبک کار ها باید از دیجیتال های ... (Broken Violence) و اینچیزا استفاده کرد ...

madmaster_3d

Well-Known Member
من میگم بزار یاس این رو بزاره یک نظر سنجی بین بچه های بکنیم ( البته دور از هیچ پیش داوری نسبت به اینی که شما گفتی و من ) ببینیم که نظر بچه ها چیه؟
به نظر خودم نه اینکه خودم این رو پیدا کرده باشم. زیاد گشتم . و به سلیقه خودم این بهش میاد. حالا سلیقه ها فرق داره دیگه ربات که نیستیم حمید جان
راستی به نظرم یک موزیک هم شما بزار. جفتش رو بزاره ببینیم که کدوم ها قشنگ تر میشه. اینطوری به نظر من خیلی جالب تر هستش.

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
یاس راستی میکس کردی بخش برک دان رو لطفا داخلش نزار. شرمنده فوضولی می کنم ها. ولی می خوام وقتی موزیک تموم میشه فیلم هم تموم بشه. از اون نظر

yas_d

Member
یاس جان من اینبار این کار رو کردم انشالا دفعه بعدی خودت این کار رو بکنی. شایدم من کردم
یک چند تا افکت توپ پیدا کردم. من ویدئو رو ندارم تست کنم
به نظر خودم اولیش قشنگ تره .فقط صدای اسپیکرت رو بیشتر کن بشنویش.
بعد حتما میکسش کن بزار ببینیم چی از آب در میاد
برات همینجا آپشون می کنم.

نه دیگه علی‌ جان قرار شد کلا کار صدا با شما باشه نزن زیرش:green:
حمید جان هم که خودش تو کار موزیک هستش یکبار هم حمید جان زحمت صدا رو کشیده بودن واسه کار mill
ساند اول قشنگ بود چک کردم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا