جلوه های ویژه Fracture Road-Composite Test------------Cinema 4D&SynthEyes

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوستان.
زیاد حس و حال کار نداشتم. ولی سعی کردم این کار رو خوب انجام بدم و امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه.
فیلم رو با دوربین canon A1100 گرفتم. بعد هم Camera Tracking رو با برنامه SynthEyes انجام دادم و حرکت دوربین رو بردم توی Cinema 4D و بقیه کار رو هم با Cinema 4D انجام دادم و شد این.
می دونم مشکل زیاد داره. خوشحال می شم انتقاد ها رو بشنوم و اگه تونستنم اونا رو برطرف و رفع کنم.
در مورد کار هم اگه سوالی بود درخدمتم.
راستی آیا اینجا کسی هست که با برنامه SynthEyes کار کرده باشه؟ اگه هست لطفا بگه که من یه چند تا سوال در مورد این برنامه داشتم بپرسم.
یه سوال هم در مورد کامپوزیت حرفه ای داشتم. اگه هم کسی در زیمنه کامپوزیت حرفه ای هست بگه خواهشا من یه سوال مهم دارم خیلی گیرشم.
با تشکر از همه.
موفق باشید.

پیوست ها

• NSS 001-04.rar
    621.3 کیلوبایت · بازدیدها: 97

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
خیلی جالب بود امین جان
حرکتش و شبیه سازیش طبیعی شده بود
منتظر این کارای جالبت هستیم
موفق موفق باشی

کار داینامیکیش خیلی خوب شده. منتهی تصویر سی جی و بکگراند زیاد از نظر رنگ و نور مچ نشدن.
همونطور که خودت گفتی نیازمند اصلاح توی کامپوزیت هست.

1835ali

Well-Known Member
از هماهنگ بودن دوربین و ترکینگ کار خیلی خوشم اومد
این کار بیشتر جنبه تکنیکی داره و گرنه بدرد پرو داکشن نمی خوره البته مهم تکنیکه توی این نمونه شما و میشه بیشتر روش کار کرد خسته نباشی
یا علی

wild-mans

Member
سلام
خیلی ایده جالبی شده در ضمن من متوجه نشدم اون دایره سیاهه که توپ می خوره روش منظورتون نقطه اکشن بوده یا سایه توپ؟
یا حق

Amin 4D

لطف داری امین جان.

خیلی جالب بود امین جان
حرکتش و شبیه سازیش طبیعی شده بود
منتظر این کارای جالبت هستیم
موفق موفق باشی

ممنون. لطف دارید.
ما هم منتظر کارهای شما هستیم. خیلی وقته کاری ازتون ندیدیم. خوشحال می شیم کارای جدیدتون رو ببینیم.

خیلی خوب شده امین جان . تبریک میگم.
امیدوارم همیشه رو به پیشرفت باشی.

ممنون سروش جان. شما هم همین طور.

Amin 4D

کار داینامیکیش خیلی خوب شده. منتهی تصویر سی جی و بکگراند زیاد از نظر رنگ و نور مچ نشدن.
همونطور که خودت گفتی نیازمند اصلاح توی کامپوزیت هست.

ممنون. خب دیگه من چون به کار Composite وارد نیستم و چیز زیادی از اون نمی دونم به خاطر همینه. کل کاری که من می کنم هماهنگ کردن مختصات صحنه ی 3D و عکس یا فیلمه به طوری که سایه ها و انعکاس ها و ... به طور صحیح ایجاد بشن. زیاد به محبث نور و رنگ و Composite وارد نیستم.
ممنون می شم آموزش معرفی کنید برای اینکه بتونم یه کم مقدماتی وارد بحث Composite بشم و بتونم کارم رو اصلاح کنم.

از هماهنگ بودن دوربین و ترکینگ کار خیلی خوشم اومد
این کار بیشتر جنبه تکنیکی داره و گرنه بدرد پرو داکشن نمی خوره البته مهم تکنیکه توی این نمونه شما و میشه بیشتر روش کار کرد خسته نباشی
یا علی

ممنون. آره حرفتون درسته. قبول دارم.
درسته دوست عزیز. ممنون که گوشزد کردین. خودمم اینو می دونم. از اسم کار هم می تونید بفهمید. Composite Test. خوب توی هر تستی آدم روی یه چیزی تمرکز می کنه و منم تمرکزم توی این تست روی هماهنگ بودن مختصات کار 3D و فیلم اصلی و همین طور شبیه سازی حرکت دوربین بوده. بعد هم چون زیاد به وادی Composite وارد نیستم خوب ایرادتون وارده و منم قبول دارم.

سلام
خیلی ایده جالبی شده در ضمن من متوجه نشدم اون دایره سیاهه که توپ می خوره روش منظورتون نقطه اکشن بوده یا سایه توپ؟
یا حق

ممنون. خوب اون همون سایه خود توپ است. زیاد بهش توجه نکرده بودم. ولی انگاری یه کم مشکل داره. ممنون که توجه داشتید.

جدیدترین ارسال ها

بالا