form validation

smtp_ftp

Member
سلام دوستان

من می خوام یک ولیدیشن برای فرمم بذارم اما نمی دونم چی کار کنم دقیقا می خوام که به صورت آژاکس باشه یعنی هر فیلد رو که پر کردم مطالب مورد نظر رو چک کنه و در کنار اون فیلد وضعیت رو نشون بده این رو می تونم انجام بدم اما توی فعال و غیر فعال کردن باتن موندم چی کار کنم

لطفا کمکم کنید در ضمن من از php استفاده می کنم

اینم بگم که امروز چند ساعت این این سایت و جاهای دیگه گشتم اما چیزی دستگریم نشد

eAmin

Well-Known Member
خب الان مشکلتون کجاست دقیقا؟
شما با برنامه نویسیش مشکل دارید یا الگوریتم اون؟

smtp_ftp

Member
سلام من php رو تقریبا خوب بلدم و چند تا پروژه هم انجام دادم اما javascript رو خوب بلد نیستم و مسلط نیستم الان مشکل الگوریتم بیشتر دارم در کل کمکم کنید کد هم اگر دارید بذارید ممنونم

eAmin

Well-Known Member
روش کار به اینصورت هست که اول از همه باید اطلاعات وارد شده درون تکست باکس رو بگیرید و بعد توسط Ajax یک درخواست به سرور ارسال کنید و سمت سرور چک کنید ببینید داده های وارد شده معتبر هست یا خیر. جواب رو که دریافت کردید میتونید عملیات لازم رو انجام بدید.
می تونید یک رویداد برای تکست باکس در نظر بگیرید که به محض تغییر اطلاعات تابعی که قراره داده ها رو به سرور ارسال کنه رو اجرا کنه. مثل onchange

کد اگر میخواید میتونید در اینترنت جستجو کنید اسکریپتهای بسیار زیادی موجود هست که میتونید استفاده کنید. ولی اگر واقعا میخواید JavaScript رو در حدی که کار راه اندازه باشه یاد بگیرید، کافیه 1 هفته وقت بزارید اونوقت در حد انجام دادن کارهای ساده هیچ مشکلی ندارید. (با توجه به اینکه گفتید به php مسلط هستید، پس نباید یاد گرفتن JavaScript براتون خیلی سخت و یا وقت گیر باشه.)
در مورد آموزش Ajax هم در انجمن آموزش و کتابهای مختلفی معرفی شده که میتونید از اونها استفاده کنید.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا