Flearn Library AS3.0

triton

کاربر فعال
سلام
راستش اول فقط می خواستم یک کلاس واسه تاریخ شمسی داشته باشم، با نام های استاندارد و امکانات حداقل در حد خود کلاس Date در فلش . آخرای کار بودم که یهو تصمیم گرفتم که یه کلاس شبیه DateTimeFormatter هم داشته باشم و درد سر از همینجا شروع شد و بعد از کلی تلاش اون را هم ساختم. ولی کلاس های زیادی برای این کار تولید شده بود و لازم بود که آنها را مرتب کنم، برای همین آنها را به صورت یک کتابخانه در اوردم و دو تا از کلاس های محبوبم را هم به اون اضافه کردم: StringUtility و ArrayyUtility. البته لازم بود که هماهنگی هایی را هم بین آنها بوجود بیاورم و ASDoc هم برای آنها نوشته بشود. نتیجه کار، یک کتابخانه کلاسی واسه اکشن اسکریپت 3.0 شد که تصمیم گرفتم اون را به صورت عمومی منتشر کنم. امیدوارم که از آن لذت ببرید.

لینک صفحه Flearn Library AS3.0

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگر فقط به صورت swc می خواهید انتشار دهید قرار دادن ASDOC از موارد اولیه و الزامی هست
موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نکته خوبی که در globalization وجود دارد این هست که به تعداد زیادی زبان امکان نمایش ماه و روز و... وجود دارد

triton

کاربر فعال
برای استفاده از کلاس DateTimeFormatter اگه یه نمونه از کلاس ،TimePersianDate را به اون می دید باید برای localeIDName مقدار LocateIdName.JALALI را تعیین کنید و اگر نمونه ای از کلاس DateTime را به اون می دید باید از بقیه مقادیر استفاده کنید مثلا LocateIdName.FA

[PHPS]
var dtf:DateTimeFormatter = new DateTimeFormatter('y/MM/d', LocateIdName.JALALI);
trace(dtf.format(new PersianDateTime()));

dtf = new DateTimeFormatter('y/MM/d', LocateIdName.FA);
trace(dtf.format(new DateTime()));
[/PHPS]

سورس هم فقط در اختیار دوستانی قرار می گیره که در توسعه اون کمک کنند.
انشالله در گام بعدی تصمیم دارم به سراغ توابع ریاضی بروم و اونها را وارد کتابخانه کنم.

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
هنوز هم بنده پیشنهاد میدهم اوپن سورس شود و این که راهنمای استفاده داشته باشد با تشکر از شما

Sent from my iPhone using Tapatalk

triton

کاربر فعال
سلام
برای اپن سورس کردن روی گیت هاب یه تحقیق داشتم و دیدم که باید یکسری از دستورات command line را باید یاگرفت که من فعلا وقت انجام این کار را ندارم. از طرف دیگر گفتم که دوستانی که قصد همکاری در پیشبرد این کتابخانه را دارند، سورس را در اختیارشون می گذلرم.
برای استفاده از این کتابخانه و کمک گرفتن از آن چه اپن سورس بشه و چه نشه نیاز به آموزش هست و تصمیم اون را هم داشتم و انشاالله در یک فرصت مناسب این کار را انجام خواهم داد. ولی فکر می کنم که کار با این کتابخانه بسیار ساده هست و در ساخت اون سعی کردم که خیلی ساختار پبیچیده نشه و با توجه به ASDOC که برای اون وجود داره فکر کنم که راحت می توانیم از آن استفاه کنیم و لی در هر صورت در آینده آموزش هایی برای آن تهیه می کنم.

triton

کاربر فعال
نسخه سوم هم منتشر شد.
در این نسخه کلاس هایی برای کار با رنگ ها به کتابخانه اضافه شد.
شاید بحث رنگ ها ساده به نظر برسد ولی وقتی وارد کار شدم دیدم واقعا خیلی گسترده است و در انتخاب این که چه روندی را پیش بگیرم ، من را دچار مشکل کرد، مخصوصا در سیستم های رنگی مختلفی که وجود داره و اینکه کدام یک از آنها باید در کتابخانه باشد. در نهایت سادگی و کاربردی بودن به عنوان معیار اصلی در نظر گرفتم که بنظرم انتخاب درستی بود. امیدوارم که از نتیجه کار لذت ببرید.

لینک صفحه Flearn Library AS3.0

جدیدترین ارسال ها

بالا