Flash Media Server ( پیشرفته ! )

mfsh_1369

Member
گفتم با گذاشتن این مبحث یه مقدار سطح این انجمن رو بالا ببرم !!!
شاید تا حالا چیزی از flash media server نشنیده باشید !!!
اگه واقعا چیزی از flash media server می دونید تو این مبحث بگین تا خیلی هایی که فکر می کنند FLASH یه برنامه ساده هست . به اشتباه خودشون پی ببرن!!
با تشکر MFSH

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی ممنون. واقعا من احساس میکنم سطح انجمن به طرز غیر قابل باوری در حال افزایشه!!!
یه جستجو تو انجمن بکنید... فلش مدیا سرور قبلا به طور کامل بحثش شده!

fafa^mx

Member
بابا سطح بالا ! بابا فروم خفن! خود مجیدم اینو حس نکرده بود!
اصلا سوالا واقعا در سطح بالایی هستش ( از هر 100 تا سوال ) :

50 تاش نحوه فارسی نویسی تو فلش با مریم!!!!

20 تا دیگش FSCommand و exec!

10 دیگه اولین سایت تمام فلش ایران!

20 تا دیگشم آموزش کامل فلش MX ، Swish ، 3d Max ، Visual basic همه تو یه پست با یه fake link!

من مرده همین احساستم!

shirini_forush

Well-Known Member
بابا سطح بالا ! بابا فروم خفن! خود مجیدم اینو حس نکرده بود!
اصلا سوالا واقعا در سطح بالایی هستش ( از هر 100 تا سوال ) :

50 تاش نحوه فارسی نویسی تو فلش با مریم!!!!

20 تا دیگش FSCommand و exec!

10 دیگه اولین سایت تمام فلش ایران!

20 تا دیگشم آموزش کامل فلش MX ، Swish ، 3d Max ، Visual basic همه تو یه پست با یه fake link!

من مرده همین احساستم!

خوبه که شما معنی علامت تعجب جلوی جمله های من رو میفهمی! :lol:

fafa^mx

Member
آخه از اسمش معلومه تعجب! نه رد و نفی!! تو اینجور مواقع بعد علامت تعجب یه نیش خندی هم میان!! مثل همین پستت!شما که میدونی دیگه چرا!؟

pb559blue

Active Member
بله . . . اینم یه بخشی از کارای سصح بالای این انجمن . . . خیلی استفاده بردیم.

mfsh_1369

Member
باعث تاسفه !
چیزی که باعث تاسفه این هستش که در یکی از بهترین سایت های فروم فارسی زبان، کاربران به دنبال چیزهایی به غیر از هدف اصلی یک انجمن هستند.
من قصد انتقاد از فرد خاصی ندارم مخاطب من تمامی کاربرهایی که در این انجمن ها فعالیت می کنن هست.
تا حالا به جمله ای که برای ورود به انجمن ها در صفحه نخست سایت هست توجه کرده اید "ورود به انجمن های تخصصی" همه ی ما معنی این جمله رو می دونیم اما به اون عمل نمی کنیم ! چیزی که باعث افزایش سطح یک انجمن می شه فعالیت هایی هستش که کاربران اون انجمن انجام می دن.
در این انجمن من می بینم یه مقاله ای با اسم ساختن دبل کلیک اهمیت خاصی داده می شه ، اما سوالی مطرح می شه به عنوان ایجاد class در فلش به این سوال اهمیتی داده نمی شه با این حال که موضوع مهم تری هست. تا به حال به این فکر کرده اید که چند تا از پست هایی که فرستاده اید واقعا مفید بوده و مشکلی را حل کرده ؟
من هدفم از ایجاد این مبحث این بود که واقعا به یک موضوع تخصصی با فعالیت من و دیگر کاربران این انجمن به صورت جامع پرداخته بشه ( که نشد!) نه به صورت چند تعریف کلیشه ای بلکه بصورتی که همه ی کاربران بتونن از این مبحث نهایت استفاده رو بکنن ( با گذاشتن مثال ها و کد های آماده معرفی کامپوننت ها و ... )

در آخر من یک عذرخواهی از تمامی کسانی که ناخواسته باعث ناراحت شدنشون شدم دارم.

با تشکر MFSH

شما که این چیزارو خوب می دونی به جای ناراحت شدن از دست بعضیا آموزشتو بذار ..خیلیا هستن که استفاده کنن ..:wink:

fafa^mx

Member
mfsh_1369 من یه نکته رو خدمتتون عرض کنم :

مبنای ساخت انجمن راهنمایی افراد ! اگر قرار باشه انجمن تخصصی باشه سوال هم باید تخصصی باشه و دانش اولیه طراح سوال هم باید در یه سطح معقول باشه! اکث نمونه هایی که شما میبینی بی جواب میمونه دلیلش یکی از این چندتاست :

1. بعضی سوالات پاسخ 1 یا 2 خطی ندارن ! باید چندین صفحه جواب به یه نفر داد! مثلا OOP رو نمیشه تو چند خط یا چند صفحه به کسی یاد داد. OOP برای کسی که فلش کار میکنه دانش اولیه حساب میشه و منبع این دانش اولیه reference خود فلش هست!

2.عده از کاربران فروم به قصد بالا بردن سطح علمی از فروم استفاده نمیکنن! خیلی از user های این انجمن دنبال سوء استفاده از کاربرای دیگه هستند! بطوریکه پروژه ای رو میگیرند بدنه اینکه حتی بدونن این پروژه چی هستش ، و بعد در اینجا مطرح می کنن و جواب میخوان! من به شخصه هر چقدر هم سطح سوال بالا باشه و جالب حاضر نیستم همچین سوالی رو جواب بدم.

درک اشتباه :

داشتن اطلاعات در مورد Flash Media Server و شناخت اون به عنوان یک دانش اولیه حساب میشه! ولی سوالات راجع به کلاس های اون کمی تخصصی تره!

یه نکته :

اتفاقا خیلی ها تو ایران با Media Server و حتی در گذشته با FlashCom اشنایی داشتن و از اون رو پروژه های Local خیلی استفاده کردن ولی با توجه به این مسئله که سرور های تحت پوشش Media Server چندان نیستند این APP. زیاد میون user های ایرانی رواج نداره!

*** ببخشید رفیقی جون ولی خیلی تند رفته بودید! safir187
mfsh_1369 حق با شماست همه به جای اینکه جواب سوال رو بدن دارن کل کل میکنن این دوست دوم هم که ظاهرا هم اطلاعات خوبی دارن باید به عرضشون برسونم که اینطور مباحث (OOP) باید طی مقالاتی توضیح و آموزش داده بشه و این مقالات باید منظم و پی در پی باشه نه ناقص و یک جلسه ای، از طرفی اگه موضوعی نیاز به توضیح داره نباید که نادیده گرفته بشه ، خوب میدونم که جواب من برای این انجمن ناراحت کننده باشه حتی شاید هم بخوان اسم من حذف کنن اما مهم اینه که حرفم گفته باشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MnavidM

Active Member
سلام.

ممنون دوستان عزیز از بحث هایی که کردید.

یک سری کارها و تحول ها در حال انجام هست.

یه مدت کوتاه دیگه هم صبر داشته باشید ، اوضاع اینجا بهتر خواهد شد .

با تشکر شما.

بالا