extraordinary design

mostafa_cs

Well-Known Member
به نام خدا
سلام
یک تصویر زمینه درست کردم خواستم نظر دوستان رو در موردش بدونم به غیر از اون ستاره ها در جای دیگه ای از براش استفاده نکردم همین...
راستش یکمی هم کلمات به کار رفته توش خودخواهانست اما به خاطر خود خواه بودنم نیست واسه اینه که جنبه ی یاد گرفتن واژه های جدید رو ندارم:D

memol_515

Active Member
بسیار ساده! اون حرف x خیلی معمولی شده، بهتر نبود یک کم بیشتر روش کار میشد؟
فکر کنم اگه یک کم روی اون x و نوشتۀ توی دایره بیشتر کار کنی، خیلی بهتر بشه

موفق باشی

Mandana

Active Member
مصطفی خیلی خوشگل تر شد.اما به نظرم اون ایکس داخل دایره یکم اضافه است.چون اون ایکس به اون بزرگی که گذاشتی دیگه دلیلی برای استفاده اش نیست.
SEVeyesB08.th.gif

روی محیط خارجی اش هم بیشتر کار کن.فضای خالی اش خیلی زیاده.البته نه اینکه فضای خالی بد باشه.من کارهای ساده رو به شخصه ترجیح میدم.اما اینکه همه اش سیاهه من خودم بعنوان والپیپر هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم
SEVeyesC08.th.gif

موفق باشی

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..
دوست خوبم کارت خیلی قشنگ شده ..

احساس میکنم اگر اون قسمت مارپیچی که بوجود آوردی از حالت سیاو و سفید در میومد و رنگی میشد خیلی بهتر بود . مثلا ترکیب رنگ فسفری و نارنجی روشن ..

میشد هم بجای اون X که استفاده کردید از G استفاده کنید . چون اون دایره وسط خیلی با ایکس هم خونی نداره . در عوض میشه از اون دایره در G چون حالت مورب و گرد بودن داره استفاده کرد ..

در پشت تصویر هم میشه از غبار با رنگ دلخواه خودتون استفاده کرد تا از این سادگی در بیاد ..

انشالله که موفق باشید ..

جدیدترین ارسال ها

بالا