من يادمه قديما يه بحث ويري يا منتال ري اينجا راه افتاده بود . البته من توش حضور نداشتم ولي خود اساتيد مجيد آنلاين اونجا منتال كارا رو توصيه مي كردن بيان سمت ويري البته نــه براي اينكه مزيتي نسبت به هم دارن. بلكه براي اينكه توي محيط نت آموزشا آبجكتا متريالا نمونه كارا در مورد ويري بيشتره. كه البته درستم ميگن. وي ري رايج تره به همون دليل كه مثلا ويندوز رايج تره ولي تو قدرت و قابليت چندين انجين كاملا هيچ فرقي و مزيتي نسبت به هم ندارن. من خودم نمونه كاراي ويري ميبينم حاضرم بگم نوراي منتال ري به مراتب طبيعي تره و البته نو پردازيش سنگين تره در مقابل تو ويري ميتوني 100ها نور بزاري بدون اينكه كند بشه در عوض ميبيني نورا اثر چنداني رو محيط نميزارن كه راز كارم همين جاس در نفطه مقابل تو منتال نوراتو كه زياد ميكني رندر خيلي سنگين ميشه ولي در عوض همون يه نور كلي اثر خودشو مي زاره. چيز ديگه اي كه هست اينه كه تو انعكاسا اگه گلاسينز مات تر كني ويري خيلي كند ميشه ولي در كمال تعجب من با منتال ميبينم تكسچرو از انعكاس كند تر رندر ميگيره. كلا بحث زياده ولي اگه منتال فوق العاده خوب ياد بگيري شايد سريع تر بودنش قانعت كنه از ويري دل بكني