بی بی کد Exterior

rezazarasvand

کاربر فعال
اینم یه کار قدیمی از من با وی ری که البته می دونم شیدر قوی نداره(قدیمیه دیگگگگگگه)! درخت و ماشین ابجکت آمادست، نمی دونم دیگه با وی ری کار می کنم یا نه! ولی چند وقتیه ازش خسته شدم، خیلی کنده! ولی با این حال خیلی دوسش دارم:rose:
7.jpg

mgh-max

کاربر فعال
فضا سازیت خوبه. منم هیچ وقت به خاطر کندیه وی ری جذبش نشدم. در عوض منتال ری خیلی دوسس دارم بعدش اگه سیستم قوی گرفتم nox

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خب دلیل کندی رو نمیشه جزء نقاط ضعف یه برنامه حساب کرد.چیزی که در بارش صحبت میکنین میشه گفت فعلا حرف اول هنر archviz رو میزنه!!! تصدیق حرف هم
تاپ گالری های دنیا مثل سایت بزرگ اورموشن میزنن!!

خب وی ری خیلی فوت فن داره برای اینکه زمان رندر مناسبتری رو داشته باشیم. اما خب منتال ری خیلی سخت میشه توی کارهای آرک ویز نتیجه گرفت. اگه غیر این بود 90 درصد کارهای تاپ به جای اینکه مکس وی ری باشن میشدن مکس منتال ری! یا اینکه حداقل آرشیوهای سه بعدی دنیا مثل اورموشن تمام هزنیه و تمرکز کمپانی رو روی وی ری نمیزاشتن! حرف من اینه خلاف جهت آب شنا کردن سخت هست.اما میتونیم مثل ماهی غزل آلا خلاف جهت شنا کنیم و با تلاش زیاد موفق باشیم!

rezazarasvand

کاربر فعال
سلام خب دلیل کندی رو نمیشه جزء نقاط ضعف یه برنامه حساب کرد.چیزی که در بارش صحبت میکنین میشه گفت فعلا حرف اول هنر archviz رو میزنه!!! تصدیق حرف هم
تاپ گالری های دنیا مثل سایت بزرگ اورموشن میزنن!!

خب وی ری خیلی فوت فن داره برای اینکه زمان رندر مناسبتری رو داشته باشیم. اما خب منتال ری خیلی سخت میشه توی کارهای آرک ویز نتیجه گرفت. اگه غیر این بود 90 درصد کارهای تاپ به جای اینکه مکس وی ری باشن میشدن مکس منتال ری! یا اینکه حداقل آرشیوهای سه بعدی دنیا مثل اورموشن تمام هزنیه و تمرکز کمپانی رو روی وی ری نمیزاشتن! حرف من اینه خلاف جهت آب شنا کردن سخت هست.اما میتونیم مثل ماهی غزل آلا خلاف جهت شنا کنیم و با تلاش زیاد موفق باشیم!

دوست گلم عارف جان شما درست می فرمایی منم می گم vray قویه فوق العاده هم قویه ! ولی واسه تک فریم خوبه ، واسه معماری حرف اول رو می زنه ! من خودم شب که می خوام برم خونه 7 یا 8 تا فریم با batch render رندر تنظیم می کنم فردا که اومدم می بینم که کارها رندر شده حالا چه فرقی میکنه هر کدوم چند ساعت؟ ولی خود شما که مثل من کار معماری می کنی اگر بخوای یه انیمیشن معماری تحویل مشتری بدی صبح که بر گشتی سر کار میبینی با کلی تنظیمات بهینه شده vray حد اکثر 30 فریم با دستگاه قوی که کلی پولشو دادی رندر شده واست! . من الان اومدم سمته GPU rendering و با octane render هر فریم معماری واسه من فقط 50 ثانیه زمان می بره اونم با دو تا کارت گرافیک titan ! ، این به این معنی نیس که vray ضعیفه آدم باید از هر وسیله ای در جای خودش استفاده کنه.

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
من يادمه قديما يه بحث ويري يا منتال ري اينجا راه افتاده بود . البته من توش حضور نداشتم ولي خود اساتيد مجيد آنلاين اونجا منتال كارا رو توصيه مي كردن بيان سمت ويري البته نــه براي اينكه مزيتي نسبت به هم دارن. بلكه براي اينكه توي محيط نت آموزشا آبجكتا متريالا نمونه كارا در مورد ويري بيشتره. كه البته درستم ميگن. وي ري رايج تره به همون دليل كه مثلا ويندوز رايج تره ولي تو قدرت و قابليت چندين انجين كاملا هيچ فرقي و مزيتي نسبت به هم ندارن. من خودم نمونه كاراي ويري ميبينم حاضرم بگم نوراي منتال ري به مراتب طبيعي تره و البته نو پردازيش سنگين تره در مقابل تو ويري ميتوني 100ها نور بزاري بدون اينكه كند بشه در عوض ميبيني نورا اثر چنداني رو محيط نميزارن كه راز كارم همين جاس در نفطه مقابل تو منتال نوراتو كه زياد ميكني رندر خيلي سنگين ميشه ولي در عوض همون يه نور كلي اثر خودشو مي زاره. چيز ديگه اي كه هست اينه كه تو انعكاسا اگه گلاسينز مات تر كني ويري خيلي كند ميشه ولي در كمال تعجب من با منتال ميبينم تكسچرو از انعكاس كند تر رندر ميگيره. كلا بحث زياده ولي اگه منتال فوق العاده خوب ياد بگيري شايد سريع تر بودنش قانعت كنه از ويري دل بكني

جدیدترین ارسال ها

بالا