بی بی کد exterior

archviz

New Member
سلام خدمت همه دوستای عزیز
این اولین پست منه لطف کنید در مورد فایل پیوست نظر بدین
توضیح اینکه طراحی و تصویرسازی نمای این ساختمون با من بوده و خیلی مشتاقم که از نظرات شما برای رفع ایرادها و بهبود کیفیت کارها و تصاویر استفاده کنم
ممنون از همتون دوستان

پیوست ها

• aq1.jpg
    aq1.jpg
    743.6 کیلوبایت · بازدیدها: 46

danyfilth

Member
سلام
کار قشنگی ، اما چند نکته به ذهنم می رسه که به عنوان اشتباه ( نه ایراد ) بیان می کنم
1- منبع نور خورشید کجاست؟ از روی سایه ساختمان مشخصه که نور باید از روبری و با زاویه به ساختمان برسد. پس چرا خود ساختمان تحت تاثیر نور اصلی ( خورشید ) واقع نشده .برای درک بهتر شما ساختمان کناری را در عکس حذف کنید.ملاحظه می کنید که هیچ نوری به ساختمان به صورت مستقیم نمی تابد و یا اگر می تابد قابل تشخیص نیست.
2-این تصویر در چه ساعتی از روز اتفاق افتاده است؟ برداشت من حدود ساعت 4-5 بعد از ظهر است . اما اسمان ، کمی روشنتر است.
3- در این زاویه که من می بینم، می بایست سایه درخت روی ساختمان باشد. ( درختی که فقط کمی از آن را می بینیم.) یا حداقل روی زمین.
4-به ساختمان پشتی بیشتر از ساختمان جلویی ( در جهت نور) روشنایی رسیده است.
5- سایه های روی ساختمان ( که از مجسمه ها درست شده است ) خیلی نرم است. ( شاید بهتر باشد با توجه به نوع نورپردازی کمی سخت تر باشد ).
اینها نظر من است امید وارم که اگر اشتباه میکنم بیان کنید که دید بهتری داشته باشم
6- مدل سازی قوی است اما شاید در اندازه Texture های یکمی در ساختمان اصلی کم دقتی شده باشد . از این فاصله نباید بافت سنگ و ستون به این دقت دیده شود.
7- فکر میکنم روشنایی عمومی صحنه باید بیشتر باشد .
8- اگر قصد شما ایجاد یک حس قدیمی و ارام است که بسیار موفق بوده اید .
9- در صورتی که شدت روشنایی بیشتر بود حس شاد تری بدست می آمد.
چیدمان زیبا شده است و با وجود المان های کم ، بسیار کامل به نظر می رسد.
موفق باشید و پیروز

gholamiinfo

Active Member
جالبه
سلام
تکسچر دیوار کشیده شده
تو خیابون معلوم نشده متریال چی بوده چی شده
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا