بی بی کد exterior villa

HR3D

کاربر فعال
خیلی خوبه ولی بعضی چیزا باعث میشه که کار کمی تو ذوق بخوره ، مثلا متریال یک دست و کم کیفیت دیواره ی ساختمان و رفلکت شیشه های که معلوم میکنه پشت دوربیت هیچ درخی به کار نرفته و با پشت ساختمان فقط یک درخت یکی در میون قرار گرفته و پشتش خالیه و مثلا میشد با گذاشتن یک عکس جنگل پشت درخت ها حس جنگلی بودن بیشتری رو به آدم بده ، چمن ها جزیات خیلی خوبه ، این نور خورشید که مثلا به دوربین خورده و فکر میکنم تو پست پرو زده شده ، یکجوری چمش بیننده رو اذیت میکنه ( البته به نظر من اینطوری شده ) در باره ی نور پردازی هم باید بگم که سقف تراس ها خیلی تیره و تاریک شده . و به نظرم کمی نور خورشید زیاده.
در کل خیلی عالیه میدونم این هایی که گقتم سخته و سیستم هم باید از پسش بر بیاد ولی در کل عالیه

با تشکر :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین کار خوبی شده.برای لنز فلیر بهتره از knoll light factory آتسفاده بکنی.
توی پست پرو سعی کن فقط جاهایی که اوربرایت شدن رو درخشان بکنی.همه جا وقتی glow بدی باعث تار شدن اثر میشه.
رفکلت بتن میتونست بهتر باشه.سعی کن تا جایی که میتونی ماهیت اجسام رو طوری نشون بدی که خیس یا آینه به نظر نیان.متاسفانه از بزرگ ترین ایرادهای وی ری همین هست که بامپ و خاصیت متریال رو فقط وقتی میشه نشون داد که رفلکت داشته باشه جسم ما.
گذاشتن لوگو به اون اندازه از زیبایی کار کم کرده.
برای اسکرین آف ( فضایی که فقط در رفلکت دیده میشه ) میتونستی از آرچ مدل 113 استفاده بکنی که هم سبک هست هم اینکه با فورست پکی چیزی می تونستی اسکاتر بکنی.
نقاط سیاه توی کار زیاده. توی این ساعت روز امکان اینکه بخش بزرگی از حجم سیاه بشه محال ممکن هست.
من اخیرا خیلی فایل های اورموشن رو مورد بررسی قرار میدم.از archinterior گرفته تا archexterior.
خیلی دید آدم رو نسبت به تکنیک های رندر عوض میکنه.بعضی اوقات به یه سری ترفند ساده کارهای خیره کننده انجام میدن.
موفق باشی.

sasan irani

Well-Known Member
ممنون دوستان بابت نظرات
بله کار 1کم سنگین شد نشد درخت بیشتری بزارم
در مورد سقف تراس کاملا موافقم باید روشن ترش میکردم
ایشاالله کار بعدی بهتر شه

جدیدترین ارسال ها

بالا