بی بی کد exterior render

sina 2020

Well-Known Member
.....<< exterior render >>....

این آخرین کارمه یه پروژه عجله ای دانشجویی بود خود ساختمان رو من نساختم ... محیط و متریال و نور کار منه . امیدوارم خوشتون بیاد

ممکنه تا یه مدت طولانی نتونم کار آپ کنم آخه دارم کم کم جمع و جور میکنم برم تبریز واسه ارشد

امروز هم تولدمه :oops:

دلم واسه 3D تنگ میشه .آخه رشتم ربطی به 3D نداره
از تمام بچه ها به خصوص AREF>> , Mehran coyote , Amin 4D , Fa , Farshid:)>> و بقیه بچه ها ممنون چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم

Cinema 4D , Vray , Photoshop

پیوست ها

• 02.jpg
    02.jpg
    870.5 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • 08.jpg
    08.jpg
    646.9 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • 23.jpg
    23.jpg
    693.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • 05.jpg
    05.jpg
    788.7 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • 06.jpg
    06.jpg
    815.7 کیلوبایت · بازدیدها: 59
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
کرمان یه 3 دی کار خوب داشت که اون هم داره می ره حالا چی قبول شدی حالا عجله داری ؟ تا 23 سوم که خیلی راهه؟

sina 2020

Well-Known Member
کرمان یه 3 دی کار خوب داشت که اون هم داره می ره حالا چی قبول شدی حالا عجله داری ؟ تا 23 سوم که خیلی راهه؟

من مخلصتم دادا ...به یه دلایل شخصی دارم زودتر میرم . هوافضا روز دانشگاه تبریز قبول شدم ... سیستم خونگیمو نمیتونم ببرم لپ تاپمم نفتیه بدرد کار کردن نمیخوره

darklight

کاربر فعال
من توی این چند ماهی که توی این قسمت سر میزدم یکی از کسایی که همیشه از کارهاش لذت می بردم و گاهی الهام می گرفتم شما بودی. هم بی ادعا هم کار درست. امیدوارم توی این رشته هم موفق تر از اون چیزی که تصورش رو می کنید و آرزوش رو دارید باشید و متأسف میشم اگه دیگه نتونم کارهاتون رو ببینم، امیدوارم اینجوری نشه .....

در ضمن یه سوال هم داشتم. من هم یه کار دارم که تمام نماش از همین پنل های آلومینیومی هستش ولی نمی دونم باید چه تنظیماتی بکنم تا واقعی بشه. میشه یه راهنمایی بکنید...؟

آخرین ویرایش:

N.Abedi

Well-Known Member
سینا جان منم تو این مدت از آشنایی باهات خیلی خوشحال شدم و از دیدن کارات لذت بردم، امیدوارم هرجایی که میری موفق باشی و زودتر ببینیمت دوباره :wink:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
به به ارشد هوا فضا
ما که کاری نکردیم کوچیک و مخلص شماییم.
افرین به پشتکارت
مطمئنا تو تبریز پیگیر این 3d هستی و بیکار نمیشینی
--------------------------------------------------------------------
در مورد این کارت هم باید بگم خوب شده یه سری کمو کاستی ها داره ولی توی نورپردازی خسیس بازی در آوردی یکم تاریکه و کنتراست مناسبی نداره ، شاید تو پست پرو میتونستی درستش کنی ولی نکردی :د
اگه فضولی نیست میشه بگی چقد گرفتی واسه این کار ؟

sina 2020

Well-Known Member
در ضمن یه سوال هم داشتم. من هم یه کار دارم که تمام نماش از همین پنل های آلومینیومی هستش ولی نمی دونم باید چه تنظیماتی بکنم تا واقعی بشه. میشه یه راهنمایی بکنید...؟

اگه تو کارت آلومینیوم هست پیشنهاد میکنم از نورپردازی با HDRI استفاده کنی مخصوصا نمای خارجی و یه نور infinite معمولی با سایه ...
خود متریال هم چیز خاصی نیست Diffiuse یه رنگ خاکستری و یه لایه specular با frasnel IOR 15 و Reflection glossiness 0.95 و Anisotropy -0.58 و Hilight glossiness 0.8
البته من این تنظیمات رو تو cinema4D زدم شاید تو مکس فرق کنه

sina 2020

Well-Known Member
همه موارد رو فهمیدم و خیلی ممنون به جز این یک مورد. یعنی چی نور بی نهایت؟
بعدم اینکه این پنل ها رو مدل کردی یا با بامپ در آوردی و یا با دیسپلیس؟

یه نور Vray بساز بعد تو قسمت common میتونی light type رو عوض کنی ... omni , spot , infinite , area , parallel
در مورد پنل ها هم آره حواسم نبود بگم یه بامپ هم باید بهش بدی

madmaster_3d

Well-Known Member
همه موارد رو فهمیدم و خیلی ممنون به جز این یک مورد. یعنی چی نور بی نهایت؟
بعدم اینکه این پنل ها رو مدل کردی یا با بامپ در آوردی و یا با دیسپلیس؟

احتمالا منظورش no decay هستش. تو مکس اسمش اینه :)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.نور کار خوبی شده.می تونست کنتراست بالاتری توسط لایه های vray raw lightign , vray raw shadow بهش بدی.
آسمون بک گراند فوق العاده شده.
آسفالت خیسش رو دوست دارم.
دقت توی uv تایل ها تحسین برانگیره.
در کل کار خوبی شده و برای دانشجویی خیلی سطح بالایی داره.موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا