بی بی کد exterior designe

darklight

کاربر فعال
کار زیبایی شده و می تونه زیباتر هم بشه.
تکرار شدن تکسچر سنگ نما و درست قرار نگرفتن اجزای جلوی درب جلویی یه مقدار از زیبایی کار کم کرده.
برای سنگ نما هم از Fast SSS2 استفاده کن و بذار روی ماربل و عمقش رو هم کم کن... سایز اون لوستر هم به نظرم یه کم بزرگه (البته شاید اشتباه می کنم)
یه مقدار هم به نظر می رسه از زمین فاصله گرفته.
این کار اجراییه؟
لطفا سیستم و تایم رندر رو هم بنویسید.

madmaster_3d

Well-Known Member
اون تصویر ابر روی شیشه داغونه . یعنی ابر تو اسمون نیست بلکه مثل یک دیوار رو به روی این ساختمونه :mad:
راستی اگر یکی بخواد با شما همکاری کنه میتونه؟ تو همین زمینه معماری مثلا ؟

SinaVG

New Member
تکرار شدن تکسچر سنگ نما و درست قرار نگرفتن اجزای جلوی درب جلویی یه مقدار از زیبایی کار کم کرده.
برای سنگ نما هم از Fast SSS2 استفاده کن و بذار روی ماربل و عمقش رو هم کم کن... سایز اون لوستر هم به نظرم یه کم بزرگه (البته شاید اشتباه می کنم)
دوست عزیز من تا حالا با VrayFastSSS2 کار نکردم میشه بگی کدوم پارامتر هارو باید تغییر بدم تا تا متریال سنگ نما یا کاشی خوب از آب دربیاد؟
مرسی

darklight

کاربر فعال
دوست عزیز من تا حالا با VrayFastSSS2 کار نکردم میشه بگی کدوم پارامتر هارو باید تغییر بدم تا تا متریال سنگ نما یا کاشی خوب از آب دربیاد؟
از منوی بالا تنظیمات پیشفرض رو بنا به نیازت انتخاب کن.
روی overall color مپ مورد نظرت رو بده.
عمق اسکتر رو تنظیم کن. معمولا یکی دو سانت روی مرمر و ... جواب میده.
رنگ اسکتر رو با توجه به به رنگ مپ خودت تنظیم کن.
من بیشتر از این تا حالا با تنظیماتش کار نکردم و بقیش رو به عهده خودت میذارم.

mostafa8

Well-Known Member
یه مقدار هم به نظر می رسه از زمین فاصله گرفته.
این کار اجراییه؟
لطفا سیستم و تایم رندر رو هم بنویسید.

ممنونم
سیستم COR i7 ram 16
tim render 30 min ابعاد رندر 2500 در 1270

mostafa8

Well-Known Member
اون تصویر ابر روی شیشه داغونه . یعنی ابر تو اسمون نیست بلکه مثل یک دیوار رو به روی این ساختمونه :mad:
راستی اگر یکی بخواد با شما همکاری کنه میتونه؟ تو همین زمینه معماری مثلا ؟

ممنونم شرکت ما با دوستان 3d کار به صورت پروژه ای همکاری میکنه
لطفا نمونه کارهای خودتونو برای ما mail کنین تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند
[email protected]

madmaster_3d

Well-Known Member
من هنوز نزدم تو کار معماری چون از نظر 3 دی بلد هستم ولی از نظر نقشه خوندن نه
بعد چقدر میشه ازش پول در آورد. بعد کار همیشه هست نیست؟ یعنی ارزش داره ادم وقت بزاره معماری رو یاد بگیره.
یعنی منی که رشتم معماری نبوده. اگر برم یاد بگیرم. از اون نظر میگم. اگر نخواستی اینجا بگی برام پیغام بده

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. بچه ها مسائل مالی و کاری رو توی پیغام خصوصی بررسی کنین
علی جان توی شهرهای کوچیک بازار معماری داغ هست ارزش خوب مسلما داره اما دنبال همکار باش.من خودم یه تیم درست کردم.یکی طراح یکی مدل من رندر توی کار همدیگه دخالت زیاد نداریم.با هم مشورت میکنیم. من از این که طراح معمار نیستم ناراحت نیستم همکارم از این که یه باکس توی مکس نمیتونه بکشه ناراحت هست.مکمل هستیم
سعی کن توی دفاتر معماری کوچیک کارت رو شروع کن. حتی شده چند ماه مجانی بعد کم کم کارت بهتر شد قیمتی باهاشون کار کن.من 2 سال با قیمت مفت بر این و اون کارکردم الان همونا اگه کاری داشته باشن باهام باید وقت قبلی بگیرن.چون از کل ایران حتی عربستان کار دارم.چرا؟ چون کار تیمی هست و قوی شده. شاید تنهایی یه نما ساختمان رو توی 4 روز ببندم اما توی تیم 1 روزه رندر میدیم به مشتری
بچه ها دیگه بحث مالی ادامه ندین و در باره کار نظر بدین
مدلسازی خیلی خوب شده.ساختی یا از آبجکت کلاسیک استفاده کردی؟

madmaster_3d

Well-Known Member
علی جان توی شهرهای کوچیک بازار معماری داغ هست ارزش خوب مسلما داره اما دنبال همکار باش.من خودم یه تیم درست کردم.یکی طراح یکی مدل من رندر توی کار همدیگه دخالت زیاد نداریم.با هم مشورت میکنیم. من از این که طراح معمار نیستم ناراحت نیستم همکارم از این که یه باکس توی مکس نمیتونه بکشه ناراحت هست.مکمل هستیم
سعی کن توی دفاتر معماری کوچیک کارت رو شروع کن. حتی شده چند ماه مجانی بعد کم کم کارت بهتر شد قیمتی باهاشون کار کن.من 2 سال با قیمت مفت بر این و اون کارکردم الان همونا اگه کاری داشته باشن باهام باید وقت قبلی بگیرن.چون از کل ایران حتی عربستان کار دارم.چرا؟ چون کار تیمی هست و قوی شده. شاید تنهایی یه نما ساختمان رو توی 4 روز ببندم اما توی تیم 1 روزه رندر میدیم به مشتری
بچه ها دیگه بحث مالی ادامه ندین و در باره کار نظر بدین
مرسی عارف جان.راهنمایی خوبی بود .

mostafa8

Well-Known Member

سالام عارف جان

غیر سرستون و اون سر شیر بقیه رو ساختم مدلش بود ولی خاستم یه تمرینی داشته باشم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سعی کن توی رندر هم خودت رو قوی کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا