دوست عزیز من تا حالا با VrayFastSSS2 کار نکردم میشه بگی کدوم پارامتر هارو باید تغییر بدم تا تا متریال سنگ نما یا کاشی خوب از آب دربیاد؟کار زیبایی شده و می تونه زیباتر هم بشه.
تکرار شدن تکسچر سنگ نما و درست قرار نگرفتن اجزای جلوی درب جلویی یه مقدار از زیبایی کار کم کرده.
برای سنگ نما هم از Fast SSS2 استفاده کن و بذار روی ماربل و عمقش رو هم کم کن... سایز اون لوستر هم به نظرم یه کم بزرگه (البته شاید اشتباه می کنم)
از منوی بالا تنظیمات پیشفرض رو بنا به نیازت انتخاب کن.دوست عزیز من تا حالا با VrayFastSSS2 کار نکردم میشه بگی کدوم پارامتر هارو باید تغییر بدم تا تا متریال سنگ نما یا کاشی خوب از آب دربیاد؟
کار زیبایی شده و می تونه زیباتر هم بشه.
تکرار شدن تکسچر سنگ نما و درست قرار نگرفتن اجزای جلوی درب جلویی یه مقدار از زیبایی کار کم کرده.
برای سنگ نما هم از Fast SSS2 استفاده کن و بذار روی ماربل و عمقش رو هم کم کن... سایز اون لوستر هم به نظرم یه کم بزرگه (البته شاید اشتباه می کنم)
یه مقدار هم به نظر می رسه از زمین فاصله گرفته.
این کار اجراییه؟
لطفا سیستم و تایم رندر رو هم بنویسید.
اون تصویر ابر روی شیشه داغونه . یعنی ابر تو اسمون نیست بلکه مثل یک دیوار رو به روی این ساختمونه
راستی اگر یکی بخواد با شما همکاری کنه میتونه؟ تو همین زمینه معماری مثلا ؟
مرسی عارف جان.راهنمایی خوبی بود .سلام. بچه ها مسائل مالی و کاری رو توی پیغام خصوصی بررسی کنین
علی جان توی شهرهای کوچیک بازار معماری داغ هست ارزش خوب مسلما داره اما دنبال همکار باش.من خودم یه تیم درست کردم.یکی طراح یکی مدل من رندر توی کار همدیگه دخالت زیاد نداریم.با هم مشورت میکنیم. من از این که طراح معمار نیستم ناراحت نیستم همکارم از این که یه باکس توی مکس نمیتونه بکشه ناراحت هست.مکمل هستیم
سعی کن توی دفاتر معماری کوچیک کارت رو شروع کن. حتی شده چند ماه مجانی بعد کم کم کارت بهتر شد قیمتی باهاشون کار کن.من 2 سال با قیمت مفت بر این و اون کارکردم الان همونا اگه کاری داشته باشن باهام باید وقت قبلی بگیرن.چون از کل ایران حتی عربستان کار دارم.چرا؟ چون کار تیمی هست و قوی شده. شاید تنهایی یه نما ساختمان رو توی 4 روز ببندم اما توی تیم 1 روزه رندر میدیم به مشتری
بچه ها دیگه بحث مالی ادامه ندین و در باره کار نظر بدین
مدلسازی خیلی خوب شده.ساختی یا از آبجکت کلاسیک استفاده کردی؟
سلام. بچه ها مسائل مالی و کاری رو توی پیغام خصوصی بررسی کنین
مدلسازی خیلی خوب شده.ساختی یا از آبجکت کلاسیک استفاده کردی؟
حتما دارم روش کار میکنم من چون پست پرو بلد نیستم یکم کارم سخت شدهسعی کن توی رندر هم خودت رو قوی کنی