extend monitor

sms1368

New Member
سلام به همه‌ی دوستان مجید آنلاینی

صبح همگی به خیر

پیش مقدمه:
همه‌ی ما نرم افزارهایی رو دیدیم که با قابلیت extend monitor (مانیتور گسترده) کار می‌کنن:

نرم افزارهای تدوین فیلم و بسیاری از نرم افزارهای تدوین صدا و تصویر و طیف گسترده‌ای از نرم افزارهای حرفه‌ای گرافیکی

اما همون طور که می‌دونید این خاصیت در مورد اتصال به ویدئو پروژکتورها و تلویزیون‌های خارجی هم به کار می‌ره
نرم افزارهایی مثل Microsoft power point و ... در بخش خروجی می‌توانند از این خاصیت استفاده کنند و عملا یک صفحه‌ی نمایش اسلاید داشته باشند و یک صفحه کنترل پنل در مورد بعضی از نرم افزار های پخش تصویر نیز ای قضیه صادق است مثل jet audio ,windows media player , ...

مقدمه:
چندی پیش برای پروژه‌ای انجام دادم که یک مسابقه بود مشابه مسابقات تلویزیونی که یک نفر میومد و یک سری کار می‌کرد اپراتورهم هم رو توی کامپیوتر می زد و نتیجه رو ملت روی پرده می‌دیدند مثلا می‌گفت بره چپ اپراتورم arrow key چپ رو می‌زد و می‌رفت چپ

و اما سؤال:
حالا می‌خوام ببینم می‌شه با فلش برنامه‌ای نوشت که توی این دو صفحه مجزا اجرا بشه و یکیش بشه کنترل پنل و دیگری صفحه‌ی نهایی؟

++Hadi++

Active Member
اگه منظورتون ارتباط بین دو swf هست ، این مسئله مربوط می شه به local connection که می تونین سرچ کنین و در این سایت هم یه سری بحث هایی شده بود .
ولی متاسفانه من این کار رو نکردم .
بای...

Phonix_NL

Active Member
توسط Adobe AIR میشه توی فلش هم این کار رو کرد اما کار ساده ای نیست
من روی یه سایت دیدم که در موردش مبجثی رو گذاشته بود اما پیچیده تر از اون بود که خودم رو درگیرش کنم
فکر کنم یه سرچی رو گوگل کنی بتونی مباحثش رو پیدا کنی فکر کنم توی سایتهای Lee Brimelow هم باشه چون این جور چیزا خوراکشه
یه سر به
http://gotoandlearn.com/
بزن یا باقی سایتهای این جونور احتمالا پیدا میکنی

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا